Şimdi Ara

FENERBAHÇE TURU NASIL GEÇER ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fenerbahçe 0 - 3 Arsenal maç sonu. Peki Fenerbahçe İngilterede 4 atsa Arsenal 1 gol atsa turu geçer mi?

Benim bildiğim deplasmanda atılan her gol 2 sayılıyo ve arsenal 6 - 0 yenmiş gibi oluyo. Fenerbahçe deplasmanda 4 atarsa 8 sayılır 1' de yerse 8-7 yapar..

Bu durum baya tartışma yarattı bizim yerinde :) 10 kişi diyo geçer 5 kişi geçemez :S Ben gol yemeden 4 - 0 a geçer diyorum ama hesaplamalar yanıltıyo.

Sizce Doğru Olan NediR ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkankircaoglu -- 23 Ağustos 2013; 11:20:48 >

• Deplasmanda atılan gol, 2 gol yerine sayılmaz.

Sadece, eşitlik durumunda deplasmanda atılan gollere bakılır.
    eşitlik durumunda deplasmanda fazla gol atan takım tur atlar.

Sizin örneğinize gelirsek, Fenerbahçe İngiltere'de Arsenal'i 4-1 yenerse eğer;
    goller 4'te eşitlendiğinden Fenerbahçe tur atlayan taraf olur.
  • o 10 kişiyle beni tanıştırsana nasıl geçicekmişiz turu acaba ? Birde en son arsenal kendi sahasında en son 4 gol ne zaman yemiş onuda bi araştırmanı öneririm. Ha olurda 4-0 gibi bi skorla yenersek dünya üzerinde baya bi gündem olur
  • Fenerbahçe'nin işi zor..Farkada gidebilir Arsenal.Dikkatli olup makul bir skor almak en iyisi..
  • Deplasmanda atılan gol 2 gol yerine falan sayılmıyor, ki şu anki Fenerbahçe 'nin oynadığı futbolla 1 deplasman golünün 3 sayılması falan lazımdı turu geçmesi için.
    Ki yine de geçebileceğine dair inancı olan olsa gülerdim. :)

UEFA Avrupa Ligi'nde böyle oynamasa bari, geçen sene iyi puan toplamışlardı.
  • 2.maçda 3-0 yenerse uzar. En kötü 4-1 yenmesi lazım kesinlikle 4 golden fazla atması lazım.
  • ş*ke yapar geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.