wallah ben sizin gibi Bakalım ne olcak, bakalım Federasyon ne yapacak, bakalım görelim,pusuya yatalım, koz olarak kullanalım demiyorum bunu siz yapıyor siz söylüyorsunuz...
Benim hiç umrumda değil kim ne ceza almış almamış, beni Sadece FB ilgilendirir.. Benim şahsi fikrim bu seyircisiz oynama olayı baştan çok yanlış birşey, çok saçma bir uygulama.. kavga edenler, olay çıkaranlar belli (FB-GS-BJK farketmez) herkes biliyor bu kişileri hangi külüp olursa olsun... Bir satada bıçak, silah sokuluyorsa orda olan olayların hesabı sormak için seyircisiz oynama gibi cezalar vermek, bazı şeyleri örtbas etmek demektir... Ya silahları, o bıçakları stadlara, taraftar gruplarına vermiceksin. yada böyle olanlar olduktan sonra ah vah demiceksin....
Benim canımı sıkan, Bakalım ne olacak, görücez, beklicez, FB kaç maç ceza alıcak gibi yorumlar.. sanki FB hiç ceza almıyormuş gibi, hata FEDERASYONA ve HALUK ULUSOYA karşı son derece karşı olan bir külübün sanki Federasyon ve Haluk Ulusoy tarafından kollanıyormuş gibi gösterilmeye çalışılması.. Hatta her fırsatta HALUK ULUSOYU bizden bakşa her kübün desteklemesine rağmen, bu yorumları yapıyorsunuz.. beni rahatsız eden durum bu...
her maç en az 5-10 kişi bıçak yiyo bunların tribününde kendi aralarında hala konuşuyolar..insanda yüz olur utanma olur biraz
quote:
Orjinalden alıntı: header
her maç en az 5-10 kişi bıçak yiyo bunların tribününde kendi aralarında hala konuşuyolar..insanda yüz olur utanma olur biraz
İlla konuşturacaksınız insanı he.. vallah doğru söylüyorsun , ama daha sizin gibi 1 kişiyi bile öldürmeyi başaramadık.... Kardeşim biz deiyoruz ki evet, 5-10 kiş bıcaklanmış ne var bunda diye.. böyle bişey söyledikmi...
Yani 5-10 maç seyircisiz oynama cezası versen ne olacak FB ye, bu sizi memnun edecekse servinler eğer siz olaylara bu gözle bakıyorsanız 5-10 maç değil stadı kapasından sezon bitene kadar... Yani Biz şu kadar ceza aldık , sizde bu kadar alın, Biz Ayhan a küfür ettik, siz adam bıçakladız.. yani mantık bumu?
olay çıkaranlar belli , bu kişilerin stadlara bıçakla, satırla girmelerini seyircisiz oynama cezaları ilemi önlücez...
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
quote:
İlla konuşturacaksınız insanı he.. vallah doğru söylüyorsun , ama daha sizin gibi 1 kişiyi bile öldürmeyi başaramadık.... Kardeşim biz deiyoruz ki evet, 5-10 kiş bıcaklanmış ne var bunda diye.. böyle bişey söyledikmi...
Yani 5-10 maç seyircisiz oynama cezası versen ne olacak FB ye, bu sizi memnun edecekse servinler eğer siz olaylara bu gözle bakıyorsanız 5-10 maç değil stadı kapasından sezon bitene kadar... Yani Biz şu kadar ceza aldık , sizde bu kadar alın, Biz Ayhan a küfür ettik, siz adam bıçakladız.. yani mantık bumu?
olay çıkaranlar belli , bu kişilerin stadlara bıçakla, satırla girmelerini seyircisiz oynama cezaları ilemi önlücez...
anlama kapasiten zaten burdan belli oluyor....o tribündeki kavga daha önce arasında husumet olan 2 kişi arasında yaşandı....cadde de parkta x bi yerde de olabilirdi...sizin taraftarınız gibi hiç bir zaman beşiktaş taraftarı tribünde arasına polis barikatı kurularak maç izlemedi....hiç bir zaman tribünde birbirine bıçaklarla saldırmadı...
gelip burda neyi savunuyorsun onu anlamadım...alkmaar maçında 50 kişi burda bilmem kaç kişi her maç aranızda polis barikatı..o maçta 2 ye bölünmüştünüz bu maçta 4 e bölüp oturtmuşlar o harika taraftarınızı....fenerbahçeli de olsa ordakiler insan...ben kabul edemiyorum bir spor müsabakasında kavga çıkmasını insan bıçaklanmasını..inönü stadındaki olaydan sonra ölüm stadı yazan gazeteler her maçında insan bıçaklanan fenerbahçe tribünlerini nedense hiç görmüyor..
gerçi...bütün basın traş...forza BEŞİKTAŞ
quote:
Orjinalden alıntı: MHMN
ne diyorsun sen nasıl anladın bunu
quote:
Orjinalden alıntı: DeeP__DReaM
Bu kavga olayının perde arkasında Aziz Yıldırım var,,,,,,
Sen kısa donla gezerken biz bu yollarda.......Neyse,,,,,,
Sen maçı izlerken ya gol attık ya da gol yedik diye bakarsın ya da stada baktığında a ne güzel dolmuş ya da tüh ne kadar boş bugün tribünler diye bakarsın,,,,,,,sen sadece bakıyorsun işte,,,,,,,bakmak ile görmek farklı şeyler ya neyse,,,,,,gören kişiler çok fazla değil,,,,,,
Migros tribününde aylardır gerginlik var buna sebep olan kişi de Aziz Yıldırım'dır,,,,,,Sefa Reis ve onun tayfasını bitirmek için kendi adamlarına bedavadan bilet veren Sefa Reis in karşısına adamlarını diken bu olayların fitilini ateşleyen,,destekleyen Aziz Yıldırım'dır,,,,,,gidersin bir maça görmeye çalışırsın görürsün bu kadar basit,,,,,,bilmediğiniz konularda kendinizi yansıtan cümleler kurmayın,,,,,,sorun öğrenin bu kadar basit,,,,,
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
Önce BJK ye ANKARAGÜCÜ maçında çıkan olaylardan dolayı ceza versinler.. ondan sonra Bakalım FB nin cezasına...
ne yani bir biriniz bıçaklıyorsunuz şimdiden kendinizi verilecek cezaya haksızsınız ulusoy istifa diye bağırmaya hazırlıyorsunuz ne garip
Bİ GRUBU ŞU TÜRBÜNDEN YOK ETSİNLER. NE BU YA ORAYA ÇOLUK ÇOÇUKTA GELİYOR NE HAKLARI VAR BEN KÜÇÜKKEN MAÇA GİTMEYE KORKARDIM MESELA VE YANİ HERKEZDE VARDIR BU ORDAKİ ADAMLARIN ÖZELLİKLE GİŞE GİRİŞLERİNDEKİ BAĞIRIŞLARI BİDE O ÇOÇUK O OLAYLARI GÖRÜNCE NASIL GİDER Bİ DAHA MAÇA ________________ Cezalar caydırıcı değil bi ceza daha çıkaralım dıyorlar ama önce varolan kuralı uygulasındalarda sonra yenisine baksınlar ne bu olaylar çığrından çıktı
2 grup arasında cıkan tartışmayı genelleme yaparak tüm fener taraftarı yapmış gibi gösteren arkadaşlar Susun Ebediyen Susun.
fb taraftarıda maşallah hani madem bali çekiyon sarhoş halde maç izliyon neden bıçaklı stada giriyorsun stada girdin kendi taraftarına niye saldırıyon. beleş bileti kardeş kardeş paylaşamıyorsun
quote:
Bursaspor-Fenerbahçe maçı sırasında tribünde bulunan Fenerbahçe taraftarları arasında kavga çıktı.
17.03.2007 20:15 Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 35. dakikasında Fenerbahçe taraftarlarının bulunduğu tribünde, Sarı-lacivertli iki grup arasında kavga çıktı. Taraftarlar birbirlerine tribün koltuklarını attı. Yaşanan arbedede 3 taraftar yaralanırken, durumu ağır olan 1 yaralı Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri, Sarı-lacivertli taraftarları 3-4 gruba ayırarak tribünde tutarken, biri bıçaklı olmak üzere 5 kişiyi de gözaltına aldı.
İHA
Bursa'da yaralılardan biri ultrAslan
Bursa-Fenerbahçe maçında sarı-lacivertli taraftarlar arasında yaşanan olaylarda yaralanıp hastaneye kaldırılanlardan birinin UltrAslan'ın Bodrum lideri Mümtaz Acar olduğu öne sürüldü.
F.Bahçe'nin 4-0 galip geldiği Bursa deplasmanında tribünde sarılacivertli taraftarlar arasında arbede yaşanmış ve bazı taraftarlar yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. İşte bu hastanelik olanlardan bir tanesinin Galatasaray taraftar grubu UltrAslan'ın Bodrum başkanı Mümtaz Acar olduğu iddia edildi. Konu, F.Bahçeli taraftarların sitesi antu.com'da geniş yankı uyandırdı. Acar'ın Bursa maçı için F.Bahçeliler'e ayrılan 809 biletten birini alıp içeri nasıl girdiği ise belirsizliğini koruyor. İnternette Acar'ın 'http://terorofthetribun. spaces.live.com/owner=1' adresli blogunda; Abdullah Çatlı, Korkut Eken fotoğrafları dikkat çekiyor. Ayrıca Acar, 'Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaşta' olduğunu da belirtiyor. Mümtaz Acar'ın ayrıca İstanbul'daki bazı basketbol ve voleybol maçlarını da Fenerbahçeliler'in arasında izlediği tespit edildi.
kaynak:http://www.sabah.com.tr/spo133.html
Geçen gece TK, FOX TV'ye canlı yayında bağlandığında söylemişti bunu.. Ortada çok ciddi iddialar var ve bazı oyunlar oynanıyor..
---------------
Provokasyon!
Bir süredir Genç Fenerbahçeliler ile Esenler grupları arasındaki tartışmalar, son gelişmeden sonra bambaşka bir boyut kazandı. Sarı-Lacivertli takımın birçok maçında boy gösteren ultrAslan üyesi Acar'ın, Bursa'daki arbedede yer alması, "Fener tribünlerini G.Saraylılar mı karıştırıyor" iddiasını güçlendirdi.
Yaralanan 7 kişiden biri Önce AZ Alkmaar, ardından da Bursaspor deplasmanında yaşanan olaylar, son ortaya çıkan gelişmeden sonra başka türlü konuşulup tartışılacak. Bursaspor maçında yaralanan 7 kişiden birinin Galatasaray'ın en büyük taraftar grubu olan ultrAslan'ın üyesi, hatta ve hatta Bodrum temsilcisi olduğunun belirlenmesi, birçok kez akla gelen, ancak ispatlanamayan FENERBAHÇE TRİBÜNLERİNDE PROVOKASYON konusunu gündeme getirdi.
Birçok olayda adı geçti Daha önce Bodrum Fenerbahçeliler Derneği'ne molotof kokteyli atılması olayına adı karışan ultrAslan Bodrum Temsilcisi Mümtaz Acar, Bursa'da yaralanarak Bursa Devlet Hastanesi'nde tedavi oldu. Bir süredir Fenerbahçe'nin bayan basketbol maçları dahil birçok maçına gittiği ortaya çıkan Acar'ın Genç Fenerbahçeliler ve Esenler grupları arasındaki kavganın şiddetlenmesi konusunda da çalışmalar yaptığı belirlendi.
"Bizimle hiçbir ilgisi yok" Bu olayın ardında yatan nedenin ise Fenerbahçe'yi 100. yılında içten yıkma düşüncesinin yattığı öne sürüldü. Nitekim Kanarya, kavgalar yüzünden ceza alma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Bu arada ultrAslan Grubu Genel Koordinatörü Alpaslan Dikmen ise Mümtaz Acar'ın kendileriyle hiçbir bağlantısı olmadığını öne sürerek, "Fenerbahçe maçına gidenleri takip edemeyiz. Bodrum temsilcimiz Emirhan Köksal'dır" dedi.
ultrAslan panikte
ultrAslan Grubu'nun resmi sitesinde Bodrum Temsilcisi olarak Mümtaz Acar'ın adı vardı. Ancak haberin duyulmasından sonra grup, sitedeki ismi apar topar değiştirdi.
Hem G.Saray kaşkoluyla poz veriyor, Hem Fener'in başket maçlarına gidiyor
BURSA'da Fenerbahçeli taraftar gruplarının kavgasında yaralanan MÜMTAZ ACAR, Galatasaray uğruna birçok olaya karışmış bir isim. Soldaki fotoğrafta Sarı-Kırmızı kaşkoluyla objektiflere poz veren 22 yaşındaki Acar'ın adı geçmişte Bodrum Fenerbahçeliler Derneği'ne yapılan saldırıda da geçti. Kendisine ait kapatılanhttp://terorofthetribun.spaces.live.com sayfasında Abdullah Çatlı, Kurtlar Vadisi, silah fotoğrafları Galatasaray tribün görüntüleri de bulunuyor. Acar'ın sağdaki fotoğrafta ise Fenerbahçe bayan basketbol takımının maçlarını oynadığı Caferağa Spor Salonu'nda Sarı-Lacivertli taraftarlarla yanyana olduğu görülüyor.
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Hep bıçak Tam bıçak
+Yeni Rakı
Bitmez bu olaylar bitmeeez.
bu resimdeki soldaki çoçuğu ben tanıyorum çok iyi bir gs lidir gs nin tüm deplasman maçlarına gider... ama orda ne işi var anlamadım hatta babası fabrikator
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
bu resimdeki soldaki çoçuğu ben tanıyorum çok iyi bir gs lidir gs nin tüm deplasman maçlarına gider... ama orda ne işi var anlamadım hatta babası fabrikator
işiniz gücünüz fitne fesat....
Ayrıca bu mümtaza birisi sağlam kafa atmış, adamın burun güneybatı yönünde çünkü...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme