Şimdi Ara

Fenerbahçe taraftarına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu emniyet açıklamasından sonra ben Fenerbahçe artık düştü olarak görüyorum. Bugüne kadar resmiyet yoktu dalga geçtik vs tamam işin şakası bitti, bundan sonra Fenerbahçe taraftarına destek olmalıyız diye düşünüyorum. Bu Fenerbahçe taraftarına mâl edilemez, Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilerin suçudur. Fenerbahçe taraftarı sonraki yıllarda takımının yanında olup, sonuna kadar desteklemelidir. Beni eleştiren Galatasaraylı dostlar olacaktır ama aynısının size olduğunu düşünün sizin hiç bir suçunuz olmadan takımınız küme düşüyor ve rakipler alay ediyor, çok zor ve kırıcı bir durum bu yüzden herkesi Galatasaraylılık duruşu ve dostluğa çağırıyorum.

• yazık oldu cidden
  • şikecilere destek veren insanlara destek vermem ben ya
  • sen düştü görüyorsan düşmüştür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gremory

şikecilere destek veren insanlara destek vermem ben ya

Çok duygusal davrandılar tek suçları bu oldu onların da. Biz olsak bu durumun içinde belki bizim taraftarda yapardı aynısını, genelleme yapıyorum.

• Doğru söylüyorsun. Ama bazı Fenerbahçeliler şu olaylar bitsin sonra onlara ayar çekicez tarzında yazılar yazdı. Onları dışındaki Fenerbahçeliler için üzüldüm. Bir adamın yaptıkları Fenerbahçeyi bu duruma düşürmemeliydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fenerbahçeliler
    19 yıl önce açıldı
    Galatasaray - Antalyaspor
    2 yıl önce açıldı
    Beşiktaş Cumhuriyet forması
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende böyle düsünyorum fenerli taraftarlarin ve futbolcularin hic bir sucu yok! Onlara gercekden de üzüldüm! Aziz yildirim ceksin cezasini kümeye de düsebilirler ama biz gs taraftari olarak onlara destek verelim yani taraftar anlaminda! Sonucda en güzel maclarimiz her zaman onlara karsiydi ve bjk de tabiki! Eger eski günleri derbileri istiyorsak fb li taraftarlara destek verelim inanin yeniden süperlige ciktiklarinda daha güzel derbiler bizi bekler, dostluk icinde derbiler! Mesela benim babam fenerli ben hasta galatasarayliyim, benim babamin bir sucu yok taraftar olarak!
  • Arkadaşım sonuçta kişiler kurumları temsil eder madem o ağırlığı kaldıramayacak oraya gelmeyecek yada onu oraya taraftar getirmeyecek bunun suçu herkestedir FB sadece bir şirkettir sportif faaliyetlerde ağırlık gösterir usülsuzluk yaparsada cezasını böyle ağır biçimde çeker .

Allah haklının hakkını haksızda bırakmıyor işte Agücü maçından sonrada söylemiştim şimdide söylüyorum Allah büyük kimbilir kimden ne kadar beddua aldılarda birisi tuttu sonunda böyle oldular
  • Yok şuan çoğu uyanmış durumda yönetime yakınmalar başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Orijinalden alıntı: Gremory

şikecilere destek veren insanlara destek vermem ben ya

Çok duygusal davrandılar tek suçları bu oldu onların da. Biz olsak bu durumun içinde belki bizim taraftarda yapardı aynısını, genelleme yapıyorum.

Kesinlikle. Yani hangi takımın taraftarı hemen suçlamaları kabul edip bizim takımımız şike yaptı der ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +1905

Arkadaşım sonuçta kişiler kurumları temsil eder madem o ağırlığı kaldıramayacak oraya gelmeyecek yada onu oraya taraftar getirmeyecek bunun suçu herkestedir FB sadece bir şirkettir sportif faaliyetlerde ağırlık gösterir usülsuzluk yaparsada cezasını böyle ağır biçimde çeker .

Allah haklının hakkını haksızda bırakmıyor işte Agücü maçından sonrada söylemiştim şimdide söylüyorum Allah büyük kimbilir kimden ne kadar beddua aldılarda birisi tuttu sonunda böyle oldular

Hocam dediklerinde yüzde yüz haklisin ama taraftar nerden bilebilir ki butür olaylarin oldugunu? Yani baskanlarin ne yaptigini hangimiz biliyoruz? Aziz yildirim hata yapmis diye taraftarlari suclamamak gerek diye düsünüyorum ben. Yukarda da yazdim benim babam fb li onun ne sucu varda seneye takimini ikinci ligde görmek zorunda kalsin! Tabiki düsecek takim ama suc futbolcu taraftarda degil baskan ve yöneticilerdedir

• bir de böyleleri var
    quote:

Aziz Yıldırım'ı şu an resmen bitiriyorlar. Sınav soruları Başkanın evinden çıktı diyorlar.

Bu şike soruşturulması filan değil. İsin aslı anlaşıldı amaç Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'yi bitirme operasyonuymuş.
  • Geçmiş olsun çok üzüldüm fenerli arkadaşlara bank asyada bizim memleketimizin ligi metin olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

bir de böyleleri var
    quote:

Aziz Yıldırım'ı şu an resmen bitiriyorlar. Sınav soruları Başkanın evinden çıktı diyorlar.

Bu şike soruşturulması filan değil. İsin aslı anlaşıldı amaç Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'yi bitirme operasyonuymuş.

Bunlar at gözlükleriyle gezen insanlar taraftar degil!!! Benim bütün fb li arkadaslarim cezamizi cekmeliyiz diyor ama bazilari kabullenemiyorlar!!!!
    Neyse biz gs liyiz baskalari ilgilendirmezbeni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı taraftarlara gerçekten üzüldüm fakat bazılarına da iyi oldu, hak ettiler diyorum. İyi oldu dediklerimin sayısı çok daha fazla...
  • Allah'ım Bank Asya'da dünya klübü inanamıyorum ..
  • Fenerbahçe suçlu olsa bile bir şekilde aklarlar bakın görün. En fazla şampiyonlukları alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsgökhan1986

quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

bir de böyleleri var
    quote:

Bunlar at gözlükleriyle gezen insanlar taraftar degil!!! Benim bütün fb li arkadaslarim cezamizi cekmeliyiz diyor ama bazilari kabullenemiyorlar!!!!
    Neyse biz gs liyiz baskalari ilgilendirmezbeni

Taraftar arasında böyle tipler azınlıkta. bunların sesi çok çıkıyor diye herkesi onlar gibi zannetmeyelim. aklı başında herkes olan biteni az çok okuyabilir.

•  Fenerbahçe taraftarına
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.