Şimdi Ara

Fenerbahçe orj forma 15 TL (ESKİ ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
6
Favori
12.095
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allahtan arkadaşlara hediye aldığımı söylemedim ne bitmez tedarik süreciymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bere yollanmis 1 haftadır şubede getirmediler bile aramadilarda. 2 haftadır da forma tedarikte. Arayıp iptal etmek istediğimi söylesem ne olur ? Yada beklesem bu işin sonu neye gider bilen varmı ?

• anthuan kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın çok güzeller

Kargoyu ücretsiz nasıl yapıyoruz, dergi muhabbeti nedir hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Aman hocam uzak dur. Ben aslında akıllılık etmişim. Az önce diğer siparişimi gönderdiler. Lanet olsun bunlara. Şerefsizler. Forumda arkadaşlar kargoyu ücretsiz getirmek için dergi veya farklı ürünler eklediler siparişlerine. Çakal firma paraları işlemek için arkadaşların siparişlerini geciktirdi. Berelerini, dergilerini gönderdi ki siparişi iptal edemesin, uğraşsın dursunlar diye. Ben S beden formaları normal kargo ücretiyle aldım ve gününde gönderdiler bunlara lafım yok ama gel gelelim XS beden forma için yaptıkları. Şikayetvar'a yazdığım mesajı direk buraya kopyalıyorum:

Geç Kargo, yanlış Ürün, uzak Durun Bu Firmadan
    1v1y.com'dan xs beden Fenerbahçe forması sipariş verdim. Ürünün kargoya verilme süresinde 1-5 Mart yazıyordu. Bu tarih aralığında kargoya vermedikleri gibi (10 Mart'ta verdiler.) farklı bir ürün kargoya vermişler. Dalga geçer gibi xs beden verdiğim formanın çocuklar için olan 128 beden olanını göndermişler. Bir de formanın üstüne farklı etiket yapıştırmışlar. Bunu bilerek yapıyorlar. Böyle bir terbiyesizlik görmedim. Bu firmadan kesinlikle uzak durun. Dolandırıcılık yapmaya çalışıyorlar ama her yere şikayet edeceğim sizi. İstediğiniz kadar buraya kopyala yapıştır mesaj atın. Paramı hemen iade edeceksiniz. Hepsinin fotoğrafları da var paylaşacağım.

Fotoğraflar da burada:

Fenerbahçe orj forma 15 TL (ESKİ )Fenerbahçe orj forma 15 TL (ESKİ )Fenerbahçe orj forma 15 TL (ESKİ )Fenerbahçe orj forma 15 TL (ESKİ )Fenerbahçe orj forma 15 TL (ESKİ )Fenerbahçe orj forma 15 TL (ESKİ )

Hayır arkadaş, ne güzel ilk siparişimi adam akıllı göndermişsin, benden geçer notu almışsın. Hatta ve hatta bir arkadaşıma daha söyledim o da 3 tane forma sipariş verdi. Elinde olmaz beden, ürün. Benimle iletişime geçersin, böyle böyle dersin, siparişimi iptal edersin. Afedersiniz adamı keriz yerine koyuyolar şerefsizler. Bir daha da bu firmayı tarayıcı geçmişimde bile tutmam, herkese de bunlardan uzak durmasını söylerim. Terbiyesizler, adamın nasıl sinirini bozuyorlar. Şimdi iptal edeceğim siparişi bakalım ne kadar sürecek işlemler.

• Benim siparişte iptal olmuş 15₺ alt limitsiz çek yüklenmiş

• Az önce arandım arkadaşlar beyaz sarı formaların hepsi iptal. 15 tl hediye çeki tanımladılar alt limitsiz. Kargo ücreti iadesini unutmamalarını özellikle belirttim

• Lacivert hala tedarik ediliyor.

Siteyi çok duymuştum ama işim düşmemişti ilk defa bir şey görüp üye olduk onu da gönderemiyorlar.

Bir daha alışveriş yapmam zor Güle güle 1v1y.

• dergi bize kaçtı 13 tl ye..

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Lacivert hala tedarik ediliyor.

Siteyi çok duymuştum ama işim düşmemişti ilk defa bir şey görüp üye olduk onu da gönderemiyorlar.

Bir daha alışveriş yapmam zor Güle güle 1v1y.

Az önce aradılar lacivert yokmuş iptal edilmiş ücret iade edilecekmiş. Kargo ücretini de yatırın dedim kargo ücretsiz almışsınız dedi kadın , kargo ücretsiz olsun diye aldığım dergiyi ürün diye sayıyorlarmış iade etmiyorlarmış.

Kargo ücreti 7.9 tl kargo ücretsiz olsun diye alınan kadın dergisi 8 tl. Ürün iptal olunca 8 liraya dergiyi itelemiş oldular... vay be tipik yerli ticaret mantığı sonra neden yurtdışından alışveriş yapıyorlar.

• Ben kargo ücreti ödediğim için özellikle iade istedim lacivert formalar geldi bana. Hiç beyaz forma gelen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Ben kargo ücreti ödediğim için özellikle iade istedim lacivert formalar geldi bana. Hiç beyaz forma gelen var mı?

Bana beyaz forma geldi lacivert gelmedi hocam

• Benim formalar sorunsuz geldi sadece M beden kargoda bakalım onda da sorun yoksa kayıpsız atlatacağız :) (20 gün sonra göndermelerini saymazsak)

• Sipariş iptal edilmiş mail geldi bugün. Başka var mı iptal olan birisi?

• Wung-Zhu kullanıcısına yanıt
    Heralde bölüştürdüler 😂 beyaz forma daha güzel zaten hayırlı olsun

• isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Öyle şey mi olur hocam hiç farketmez sonuçta 14 gün E-ticaret iade süresi hakkın var. Beğenmemiş olman yetiyor. Bunu söyleyerek dergiyi de iade edebilirsin, sonuçta ürün gelmemiş ve kullanılmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Öyle şey mi olur hocam hiç farketmez sonuçta 14 gün E-ticaret iade süresi hakkın var. Beğenmemiş olman yetiyor. Bunu söyleyerek dergiyi de iade edebilirsin, sonuçta ürün gelmemiş ve kullanılmamış.

Orası öyle de artık çok uğraşmak istemiyorum bunlarla. Dergiyi geçen haftalarda yolladıkları için poşetini açtım içine baktım yoksa ürün yollamazlar dergi parası bizden çıkar diye düşünmemiştim. Olsun yılda onlarca sipariş veriyoruz, 8 liralık dergiyle daha başlamadan sileriz 1v1y sitesini. Akıl var mantık var ürün yollamayacaksan kargo ücretsiz olsun diye satılan ürünü niye yolluyorsun. Bildiğin kurnazlık çakallık yaptıkları 8 lira ile zengin olsunlar bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Heralde bölüştürdüler &#128514; beyaz forma daha güzel zaten hayırlı olsun

Teşekkürlerr bana da mavi daha güzel geldi sizinki large ise takaslayalım :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyazlari iptal etmeleri mantiksiz cunku sonradan 25 liraya mi ne tekrar sattilar

• Wung-Zhu kullanıcısına yanıt
    Small hocam hediye almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: anthuan

Aman hocam uzak dur. Ben aslında akıllılık etmişim. Az önce diğer siparişimi gönderdiler. Lanet olsun bunlara. Şerefsizler. Forumda arkadaşlar kargoyu ücretsiz getirmek için dergi veya farklı ürünler eklediler siparişlerine. Çakal firma paraları işlemek için arkadaşların siparişlerini geciktirdi. Berelerini, dergilerini gönderdi ki siparişi iptal edemesin, uğraşsın dursunlar diye. Ben S beden formaları normal kargo ücretiyle aldım ve gününde gönderdiler bunlara lafım yok ama gel gelelim XS beden forma için yaptıkları. Şikayetvar'a yazdığım mesajı direk buraya kopyalıyorum:

Geç Kargo, yanlış Ürün, uzak Durun Bu Firmadan
    1v1y.com'dan xs beden Fenerbahçe forması sipariş verdim. Ürünün kargoya verilme süresinde 1-5 Mart yazıyordu. Bu tarih aralığında kargoya vermedikleri gibi (10 Mart'ta verdiler.) farklı bir ürün kargoya vermişler. Dalga geçer gibi xs beden verdiğim formanın çocuklar için olan 128 beden olanını göndermişler. Bir de formanın üstüne farklı etiket yapıştırmışlar. Bunu bilerek yapıyorlar. Böyle bir terbiyesizlik görmedim. Bu firmadan kesinlikle uzak durun. Dolandırıcılık yapmaya çalışıyorlar ama her yere şikayet edeceğim sizi. İstediğiniz kadar buraya kopyala yapıştır mesaj atın. Paramı hemen iade edeceksiniz. Hepsinin fotoğrafları da var paylaşacağım.

Fotoğraflar da burada:

Fenerbahçe orj forma 15 TL (ESKİ )Fenerbahçe orj forma 15 TL (ESKİ )Fenerbahçe orj forma 15 TL (ESKİ )Fenerbahçe orj forma 15 TL (ESKİ )Fenerbahçe orj forma 15 TL (ESKİ )Fenerbahçe orj forma 15 TL (ESKİ )

Hayır arkadaş, ne güzel ilk siparişimi adam akıllı göndermişsin, benden geçer notu almışsın. Hatta ve hatta bir arkadaşıma daha söyledim o da 3 tane forma sipariş verdi. Elinde olmaz beden, ürün. Benimle iletişime geçersin, böyle böyle dersin, siparişimi iptal edersin. Afedersiniz adamı keriz yerine koyuyolar şerefsizler. Bir daha da bu firmayı tarayıcı geçmişimde bile tutmam, herkese de bunlardan uzak durmasını söylerim. Terbiyesizler, adamın nasıl sinirini bozuyorlar. Şimdi iptal edeceğim siparişi bakalım ne kadar sürecek işlemler.

S ve XS olmak üzere 2 forma siparişi vermiştim. İlk önce S beden olanı gönderdiler. Tam oldu ve çok beğendim, siteyi ilk defa kullandığım için bayağı memnun oldum. 1 hafta sonra filanda XS bedeni gönderdiler. Aynı arkadaşınki gibi çocuk beden göndermişler, dalga geçer gibi Çok sinirlendim ve site kazandığı değeri bir anda kaybetti gözümde Direk iade edeceğim.

Soldaki S beden, sağdaki XS(güya) beden;

Fenerbahçe orj forma 15 TL (ESKİ )

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.