Şimdi Ara

Fenerbahçe küme düşmüyor!!!! Kesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. Şampiyonlar ligine katılıyoruz
    2. Ligden düşmüyoruz
    3. TFF nin elinde delil ve belge yokmuş
    4. Lig tescil edilmiş

Cezalar lig başladığında açıklanabilir ,2,3 ay sonrada açıklana bilir su an hicbirsey belli değil .

Belli olan tek şey fenerbahceyle lig 5 Ağustos da başlıyor

• bu haber gerçekten çok iyi geldi. fakat önümüzdeki su muhtemel 2 3 ay az da olsa içimizde gene sıkıntı olucak karar kesin olarak açıklanıp aklanana kadar ama bunada şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S

bu haber gerçekten çok iyi geldi. fakat önümüzdeki su muhtemel 2 3 ay az da olsa içimizde gene sıkıntı olucak karar kesin olarak açıklanıp aklanana kadar ama bunada şükür

bu operasyonun sindirme operasyonu olduğu daha ilk gününden belliydi
  • DİKKAT:
    İyi bir Fenerli olarak yazıyorum,
    TFF......................................................................
    1-mahkeme sonuçlanmadan hiç kimse ceza veremez
    2-mahkeme sonucuna görede her türlü cezayı verebilir
    yani ne çok sevinin, ne de üzülün,
    sadece bekleyin..........................
  • Bu düşmeyeceği veya ceza gelmeyeceği anlamına gelmiyor. Eğer savcılık ve emniyet bir karar açıklar ve olayı kanıtlarlarsa ceza gelebilir. Bütün sevincimiz kursağımızda kalabilir.
  • buna da şükür..çok iyi haber..büyük başkan da umarım biran önce aklanır.
  • Dava sonuçlanana kadar bi nefes aldık sadece. Şikeye bulaştıysak Juve gibi düşeriz beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İddaanameye göre karar vereceklermiş ki bu bence genede yanlış. Yargı nın kesin vereceği karar beklenmeli. Gerçi İddaname basında çıkan resim ve sözde konuşmalara göre hazırlanacaksa hiçbirşey olmaz.

Şike yaptıysak bunun ispatlanması çok zordur biri itiraf etmediği sürece.
  • la bu diğer bölümün taraftarları uefaya mektup mu yolluyo ciddi ciddi gereğinin yapılmasını istiyoruz bilmem ne diye
  • bir haftadır kendimi bank asyaya modlamıştım, şimdi birdaha gerimi alacaz offf... düşseydik be...
  • ileride olası olumsuz mahkeme kararında bu seneki şampiyonluğu verelim, ama giden şampiyonluklarımızı alalım o zaman.
  • Simdi önümüzdeki sene yine kesin şampiyon olmamız lazım. 1 şampiyonluk veresiye yazdirdik. Asıl bomba transferler yapılsa avrupayı titretsek. Şampiyonlar ligini alsak sonra UEFA geri alsa falan ne olaylar ne olaylar :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FB düzeni hiç bozulmasaydı şu an Aziz Yıldırım büyük bi yıldız, veya orta derece 2-3 transfer patlatmıştı bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcompany

Simdi önümüzdeki sene yine kesin şampiyon olmamız lazım. 1 şampiyonluk veresiye yazdirdik. Asıl bomba transferler yapılsa avrupayı titretsek. Şampiyonlar ligini alsak sonra UEFA geri alsa falan ne olaylar ne olaylar :))

Marsilya zamanında lig şampiyonu olup ŞL'ye gitmişti.ŞL'ni kazandılar o sene.Lig şampiyonu olduklarından 1 sene sonra şike yaptıkları ortaya çıktı, şampiyonluk ellerinden alındı ama UEFA ŞL şampiyonluğunu elinden almadı.Yani ŞL'ni kazanmak gibi uç bi' durumla karşılaşırsak bırakmayız kupayı.

• Benim şahsi kanaatim maalesefki FB nin ve Aziz beyin kalemini kırdılar
    Biz ne desek boş
    Bize oyle ya da böyle mutlaka ceza verecekler.
    Aziz bey de içerde olduğu için Sadri ve Ünal başkanları sıkıştıracaklar meydanı boş bulunca

Her sene sen adamları her yerde madara edersen sahada olacağı budur
    Ara sıra yenilseydin ben başkann..
  • Bence hiçbirşey kesin değil iddianame aleyhimize sonuçlanabilir hemde ligin ortasında.
  • Günü kurtarma mantığıyla hareket etmenin anlamı nedir bilemiyorum.kafamın üstünde sallanacak bir kılıçla nasıl başarı yakalanır.ben gelecek szonuda gitmiş sayarım. sezon ortasında verilecek bir kararla 2 yıl süper lig den ayrı kalmaktansa hakkımızda öyle iddialar var bunları kabul etmiyoruz haklarımız mahfuz olmak üzere gerken cezayı kesinn deseydik dünya da ve ülkemizdeki itibar erezyonumuzu engelleyebilirdik diye düşünüyorum.yoksa bu leke kolayla temizlenmez.bunu görmek gerekir.
  • En kötü ihtimalle 18 puanımız silinecek arkadaşlar.
    Küme düşme falan yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dew!Lso0n.^

En kötü ihtimalle 18 puanımız silinecek arkadaşlar.
    Küme düşme falan yok .

kardeş uefa nın buna müsade edeceğini cidden düşünüyor musun.
  • daha hıcbırsey bellı degıl.ıddaname yapılsın mahkemeye cıkılsın mahkeme kararı versın o zaman tff kararı verecek.an ıtıbarı ıle dusurulmesı ve olası bır beraat sonucunda kaybolan yılları kım gerı verecek?

bekleyıp gorelım.zıra suclu ısek cezasız kalmamalı.bu ıs kısılerle sınırlı kalmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.