Şimdi Ara

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Bilet Satışları Ne Zaman? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
1
Favori
9.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilet bitmiş, herkes passolig sitesinden bi çıkabilir mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGreenArrow

quote:

Orijinalden alıntı: ABB09'

Geçiçi pas biletleri maç günü stad önüne bırakırlarsa siz o zaman görün 20 bin kişi var yazıyoruz söylüyoruz hala erken teslimattan haber yok.

Hocam maç günü mü alınıyor sadece geçici biletler

Şuan passoligi aradım telefonla musteri hizmetlerinden ilhan beyle görüştüm kendisine tek geçişlik kartımı sadece maç günümü alabiliceğimi sorduğumda; hayır istediğiniz gün saat 09:00-18:00 arası stadınızda bulunan passolig gişesinden temin edebiliceğimi söylediler.ben yarın gidip alıcam
  • Öncelikli satış hakkımız varken alamadık ki genel satışa sunulduktan sonra nasıl alalım.. İnşallah batarsın passolig, Allah sizi bildiği gibi yapsın..
  • La 2 saattir sıradayım kim girdi aldı da tükendi ben o kadar yolu boşa mı geldim abicim ya
  • kim aldı bu biletleri kimse alamamışsa
  • İşte İnsanlar bu yüzden AVRUPAYA kaçıyor ADALETSİZLİĞİN olmadığı bir yerde kimse durmaz kaçar gider.

İnsanları SALAK yerine koymayı çok seviyorlar site 14:00 kapandı kimse giremedi sonra da BİLET bitti diyorlar halbuki kendileri yapmış oldukları RÜŞVET işini ortaya çıkarmış oldular karaborsacılara sattılar biletleri sonrada çıkmış bitti diyorlar ulan hangi ara siteniz açıldıda sattınız ÜÇ KAĞITÇILAR sizi

siz böyle yapmaya devam edin bakalım nereye kadar...
  • bence takipte kalın dün akşam bitti dediği halde gece 01:00 sularında 2 bilet aldım
  • Belli ki daha kimse alamadı rahat olun site gebermiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

quote:

quote:

Geçiçi pas biletleri maç günü stad önüne bırakırlarsa siz o zaman görün 20 bin kişi var yazıyoruz söylüyoruz hala erken teslimattan haber yok.

Şuan passoligi aradım telefonla musteri hizmetlerinden ilhan beyle görüştüm kendisine tek geçişlik kartımı sadece maç günümü alabiliceğimi sorduğumda; hayır istediğiniz gün saat 09:00-18:00 arası stadınızda bulunan passolig gişesinden temin edebiliceğimi söylediler.ben yarın gidip alıcam

Dostum sen bir kez daha arayıp başka bir personele daha sor, bazen yanlış bilgi aktarıyorlar. Benim de aklımda sadece maç günü stad önünden geçici bilet alınıyor gibi kalmış. İlk başvuru yaptığımda ben de aynı şeyleri araştırmıştım..

• metabax kullanıcısına yanıt
    belkı sıstemı degıstırmıslerdır ben tekrar arıyım ve sorayım şimdi birazdan net cevap vericem
  • Ben arıyorum herkes meşgül diyip kapatıyor siz nasıl ulaşıyorsunuz lütfen bilet kalıp kalmadığını ve sitenin normale ne zaman döneceğini sorarmısınız

• 3-4 sefer arıyorum ılk basta mesgul deyıp kapatıyor ard arda arıyorum tcmı gırıyorum sonra acıldıgında sonra 2saat bısıler anlatıyor ardından bı 10dk bekleyerek yetkılılere ulasıyorum
  • Biletlerin bittiği haberi nerden geldi

• Maça gidiyorum ama giden arkadaşlar 5 dk fazla susarsanız bir daha Fenerbahçeliyim demeyin.
  • Sırada bekletme ekranları da gitti :((
  • Hayda ne güzel sıra bekliyorduk kapandı site
  • Bilet mi bitti şaka mı bu ya bir saat bekledik sitede bir saat ya sıra da en önseydik ne oldu da bitti

• sıra duraklatıldı yazıyor şimdi de...
    Bu arada sinir içinde beklerken yenilemediğim taraftar kart için klupten aradılar...
    Kız neye uğradığını şaşırdı...
    bir daha aramaz heralde...
  • yalan dolan hocam biletler tükenmiş.

zaten kurul üyelerine %40 çıkan biletlerin %20si gitti. dün biz sabahtan akşama uğraştık. genele kalması imkansızdı.

şanslıyım alabildim valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabax

quote:

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

quote:

quote:

Dostum sen bir kez daha arayıp başka bir personele daha sor, bazen yanlış bilgi aktarıyorlar. Benim de aklımda sadece maç günü stad önünden geçici bilet alınıyor gibi kalmış. İlk başvuru yaptığımda ben de aynı şeyleri araştırmıştım..

bugün 17:00-21:00
    cuma 10:00 - 21:00
    cumartesi 10:00 - 21:00

Kadiköy Ş.S.O gişesinden alabiliyormuşuz

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.