Şimdi Ara

Fenerbahçe-Galatasaray Belgeseli Canal +

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Fransızlar yapmış eski bir şeye de benzemiyor Aykut Kocaman felanda var izlemeyen arkadaşlar izlesin böyle böyle tanıtmamız lazım tüm dünyaya esasında ligimizi takımlarımızı ben beğendim.

• baydı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Selection

baydı artık

Video daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ben ilk defa gördüğüm için paylaştım görmeyenler vardır diye.
  • Şike soruşturmasından da bahsetmiş belgeselde bu baya yeni bir belgesel anladığıma göre
  • Eric Cantona.
  • Hocam Eric Contana + Mehmet Ali Birand,Uğur Dündar,Aykut Kocaman,Fatih Terim,Lefter,Metin Oktay,Atatürk,Osmanlı Devletinin gerilemesi,şike soruşturması hepsinden bahsetmişler
  • Belgeselde 20.dakikadayım sağ-sol davalarındaki durumları,Adnan Menderesi de konu etmişler.Anladığım kadarıyla tek futbol değil yakın Türk tarihinide anlatmaya çalışmışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o değilde bu belgesel başlar iki takımı anlatıyo daha sonra sırf galatasaraya endeksleniyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenFox

quote:

Orijinalden alıntı: Last Selection

baydı artık

Video daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ben ilk defa gördüğüm için paylaştım görmeyenler vardır diye.

3 - 4 günde biri paylaşıyor
  • @Last Selection Bilmiyordum hocam bende görünce paylaşayım dedim forumda başkasının paylaştığı denk gelmemişti belgeselin tamamını izledim bizim Galatasaraya yenildiğimiz 3-1 lik maç harici ben beğendim
  • Adamın Rambo Okan ' a denk geldiğini düşünsenize
  • çok kez paylaşıldı.daha çok fener odaklı olduğunu düşünüyorum.yani adamlar bize ana avrat düz gidiyor gitmiş onu koymuşlar.illa eşit olacaksa bizim operayıda koysalardı
  • Ben ilk defa izledim valla o fenerli uyuz kız üzüldükçe içimin yağları eridi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.