Bildirim
Fenerbahçe-Galatasaray Belgeseli Canal +
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
baydı artık -
quote:
Orijinalden alıntı: Last Selection
baydı artık
Video daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ben ilk defa gördüğüm için paylaştım görmeyenler vardır diye. -
Şike soruşturmasından da bahsetmiş belgeselde bu baya yeni bir belgesel anladığıma göre -
Eric Cantona. -
Hocam Eric Contana + Mehmet Ali Birand,Uğur Dündar,Aykut Kocaman,Fatih Terim,Lefter,Metin Oktay,Atatürk,Osmanlı Devletinin gerilemesi,şike soruşturması hepsinden bahsetmişler -
Belgeselde 20.dakikadayım sağ-sol davalarındaki durumları,Adnan Menderesi de konu etmişler.Anladığım kadarıyla tek futbol değil yakın Türk tarihinide anlatmaya çalışmışlar. -
o değilde bu belgesel başlar iki takımı anlatıyo daha sonra sırf galatasaraya endeksleniyo -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldenFox
quote:
Orijinalden alıntı: Last Selection
baydı artık
Video daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ben ilk defa gördüğüm için paylaştım görmeyenler vardır diye.
3 - 4 günde biri paylaşıyor -
@Last Selection Bilmiyordum hocam bende görünce paylaşayım dedim forumda başkasının paylaştığı denk gelmemişti belgeselin tamamını izledim bizim Galatasaraya yenildiğimiz 3-1 lik maç harici ben beğendim -
Adamın Rambo Okan ' a denk geldiğini düşünsenize -
çok kez paylaşıldı.daha çok fener odaklı olduğunu düşünüyorum.yani adamlar bize ana avrat düz gidiyor gitmiş onu koymuşlar.illa eşit olacaksa bizim operayıda koysalardı -
Ben ilk defa izledim valla o fenerli uyuz kız üzüldükçe içimin yağları eridi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X