Şimdi Ara

Fenerbahçe Formaları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben revizyon falan bilmem de ourgenin tasarımları gayet guzel.ayrica illa sadece ben paylaşacağım diyorsan ilk mesaja yazacaktın onu eklemeyin diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redline3

Monochrome arma olayını biliyorum bu arkadaştan yaşıma göre daha iyi forma yapıyorum. ;)

iyi veya kötü burada olayın paylaşım olması gerekirdi. ama önceden dediğim gibi bu konuyu sen sırf egon için açmış durumdasın. benim olayım ise nacizhane sadece aynı renkleri tuttuğum arkadaşlarla fikir paylaşımıydı. formanın sağına soluna ismimi veya nickimi yazmamamdan dolayı bu kanıyada varabilirdin. yani yanlış kişiye oynuyorsun.

ayrıca bir abi nasihatı sana esinlenmenin ne demek olduğunu iyi öğren. aksi halde bu işle içli dışlı olan kişiler tarafından komik duruma düşebilirsin. zira yukarıda bir çok arkadaşın dediği gibi formalar geçen yılların formalarıyla birebir aynı. bu da esinlenme diye değil "çalıntı" diye geçer. seni yermek istemiyorum bilhassa iyiliğin için söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ourge

bence artık bir şekilde baskı v.s yapım bu forma konusuna köklü bir çözüm getirmemiz lazım. cuval gibi forma giymekten bıktım. bunlarda benim denemlerimdi.

Fenerbahçe Formaları

Şimdiye kadar gördüğüm en kaliteli formalar, çubukluda klasik armamız olmalı ama şu siyah olan tamamen bu şekilde tasarlanabilir mesela. Cidden çok çok güzel, Barcelonaya yapılan leş tasarımı bile adam etmişsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erenaltay

quote:

quote:

http://bigumigu.com/haber/mtv-logosunda-revizyon
    http://www.getbrandwise.com/branding-blog/bid/115160/Designing-a-Logo-Before-and-After-a-Logo-Design-Review

benimle ne derdin var dostum senin. ben hariç 4-5 kişi paylaşım yapmış. sadece bana takmış durumdasın. benimle tasarım konusunda iddaalaşma ve dediğim gibide uzatma. mesajlarından dolayı yaşının epeyce küçük olduğunu anlıyorum ve alttan almaya çalışıyorum.

senden rica ediyorum benimle ilgili son mesajın olsun.

Seni dikkate almayacağım.Tasarımların ayrıca çok kötü.
    Block.

Armada monochrome diye bir olay vardır bilir misin?
    Bu demek değildir klubun logosunu revizyona sokuyorsun
    her şeydede aynı fikri uygulama yersiz

Ayrıca Tasarımların çok kötü demişsin arkadaşa,bunu diyebilecek bir boyutta mısın bilemem

Monochrome arma olayını biliyorum bu arkadaştan yaşıma göre daha iyi forma yapıyorum. ;)
    Benim dediğimi anlamayacak kadar salak mısınız yoksa size para mı verdiler.
    Adam sağdaki logoyu monochrome yapmış.
     Fenerbahçe Formaları

1. si ilk (gerçek) olanın şeyini yapmış

2. bence seninkilerden daha iyi bu kadar kendini beğenmişlik yapma. müteva ol biraz

• quote:

bence artık bir şekilde baskı v.s yapım bu forma konusuna köklü bir çözüm getirmemiz lazım. cuval gibi forma giymekten bıktım. bunlarda benim denemlerimdi.

Fenerbahçe Formaları

Şu ana kadar gördüğüm en güzel Fenerbahçe forması tasarımı. Logo kusursuz zaten bir kere. Bunu bir Fenerbahçe taraftarı olarak beğenmeyen varsa, -ki çamur atan bir arkadaş var- tek açıklaması kıskanıyor olmasıdır. Eğer sizin için bir sorun yoksa Galatasaray için de tasarım yapmanızı çok isterim. Bu arada ayıptır sorması Template var mı elinizde? Varsa ben de bir kaç deneme yapmayı çok isterim.

• Güler geçerim.
    Bir admin konuyu silsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I907

quote:

iyi veya kötü burada olayın paylaşım olması gerekirdi. ama önceden dediğim gibi bu konuyu sen sırf egon için açmış durumdasın. benim olayım ise nacizhane sadece aynı renkleri tuttuğum arkadaşlarla fikir paylaşımıydı. formanın sağına soluna ismimi veya nickimi yazmamamdan dolayı bu kanıyada varabilirdin. yani yanlış kişiye oynuyorsun.

ayrıca bir abi nasihatı sana esinlenmenin ne demek olduğunu iyi öğren. aksi halde bu işle içli dışlı olan kişiler tarafından komik duruma düşebilirsin. zira yukarıda bir çok arkadaşın dediği gibi formalar geçen yılların formalarıyla birebir aynı. bu da esinlenme diye değil "çalıntı" diye geçer. seni yermek istemiyorum bilhassa iyiliğin için söylüyorum.

Yazmadan geçemeyeceğim.Komik duruma da düşmedim.Şu an halı saha için formalar satan bir spor mağazasının forma tasarımcısıyım.Ayrıca şu an teamwear tasarımlarıyla da uğraşıyorum.Bu işle içli dışlı olanlar kimin iyi olduğunu anladı ve hak eden kazandı. @Jungle Boogie

• Redline3 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne hortlattın be
  • Cevap veremeyip eksileyenler egonuzu anca böyle tatmin edersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cevap veremeyip eksileyenler egonuzu anca böyle tatmin edersiniz.

1,5 sene sonra cevap yazıyorsun ama 1 gün beklemeden cevap veremeyip diyorsun senin adına sevindim kendini geliştirmen çok güze, umarım çok daha iyi yerlere gelirsin ben hangi şirkette art director olarak çalıştığımı yazmayacağım ya da envatoda author olduğumdan bahsetmeyeceğim. ama şunu söyleyim bu tip forma tasarımları v.s aslında bana uzak konular. benim ilgi alanım çok daha farklı. bunlar öylesine bir karalamaydı benim için.

tekrar belirteyim senin adına sevindim. inşallah çok daha iyi yerlere gelirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: I907

quote:

Cevap veremeyip eksileyenler egonuzu anca böyle tatmin edersiniz.

1,5 sene sonra cevap yazıyorsun ama 1 gün beklemeden cevap veremeyip diyorsun senin adına sevindim kendini geliştirmen çok güze, umarım çok daha iyi yerlere gelirsin ben hangi şirkette art director olarak çalıştığımı yazmayacağım ya da envatoda author olduğumdan bahsetmeyeceğim. ama şunu söyleyim bu tip forma tasarımları v.s aslında bana uzak konular. benim ilgi alanım çok daha farklı. bunlar öylesine bir karalamaydı benim için.

tekrar belirteyim senin adına sevindim. inşallah çok daha iyi yerlere gelirsin.

Cevap veremeyenler 1 yıldır var.Onlar için dedim.Bu konunun anlayışla kapanması güzel oldu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.