Şimdi Ara

Fenerbahçe düşürülmediği için mi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kadar tantana. Şikedir, teşvikdir Türk futbolunun içinde olan birşeymiş demek ki, Fenerbahçe ligden düşürülünce millet rahatalayacak mı? Adalet yerini bulacak mı? Peki ya kapalı kapılar arkasında yapılan, sırlar,bilinmeyenler ? Türk futbolunu düşündüğünü iddia edip tantana koparanlar kendi takımınızın da küme düşmesine göz yumuyorsanız gerçekten Türk futbolunu düşünüyorsunuzdur ama bir kulübe dayatılarak Türk futbolunun aklanacağını iddia ediyorsanız kusura bakmayın siz çöldeki akbabalardan farksızsınız demektir.

• Ne kadar şikeci varsa alayı düşsün kendi takımım da dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

bu kadar tantana. Şikedir, teşvikdir Türk futbolunun içinde olan birşeymiş demek ki, Fenerbahçe ligden düşürülünce millet rahatalayacak mı? Adalet yerini bulacak mı? Peki ya kapalı kapılar arkasında yapılan, sırlar,bilinmeyenler ? Türk futbolunu düşündüğünü iddia edip tantana koparanlar kendi takımınızın da küme düşmesine göz yumuyorsanız gerçekten Türk futbolunu düşünüyorsunuzdur ama bir kulübe dayatılarak Türk futbolunun aklanacağını iddia ediyorsanız kusura bakmayın siz çöldeki akbabalardan farksızsınız demektir.

Kendi takımımın düşmesini neden isteyeyim?Fenerbahçe şike davasının tek nedeni.7-8 takım Fenerbahçe yüzünden şikeye dahil oldular.Adam çıkmış kendi takımınızda düşsün diyorSuçluyla,suçluyu bir tutuyor.

• quote:

bu kadar tantana. Şikedir, teşvikdir Türk futbolunun içinde olan birşeymiş demek ki, Fenerbahçe ligden düşürülünce millet rahatalayacak mı? Adalet yerini bulacak mı? Peki ya kapalı kapılar arkasında yapılan, sırlar,bilinmeyenler ? Türk futbolunu düşündüğünü iddia edip tantana koparanlar kendi takımınızın da küme düşmesine göz yumuyorsanız gerçekten Türk futbolunu düşünüyorsunuzdur ama bir kulübe dayatılarak Türk futbolunun aklanacağını iddia ediyorsanız kusura bakmayın siz çöldeki akbabalardan farksızsınız demektir.

o kadar takip dinleme iddianame mahkeme falan yalan dolan diyorsun yani... hadi fenerli kendini böyle ikna ediyor da seni kim kandırdı böyle onu anlamadım.
    şike var ama fener yapmadı.herkes yaptı. tamam işte yakalanan kimse verilsin cezası yoksa nasıl kurtulacağız bundan?
    oldu o zaman bütün katiller,dolandırıcılar,hırsızlar mahkemeye çıkınca ya hakim bey bi ben miyim katil hırsız herkes yapıyor desin,hakimde doğru söylüyorsun herkes katil seni günah keçisi yapmayalım salalım seni git desin.var mı böyle bir mantalite arkadaş ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

o kadar takip dinleme iddianame mahkeme falan yalan dolan diyorsun yani... hadi fenerli kendini böyle ikna ediyor da seni kim kandırdı böyle onu anlamadım.
    şike var ama fener yapmadı.herkes yaptı. tamam işte yakalanan kimse verilsin cezası yoksa nasıl kurtulacağız bundan?
    oldu o zaman bütün katiller,dolandırıcılar,hırsızlar mahkemeye çıkınca ya hakim bey bi ben miyim katil hırsız herkes yapıyor desin,hakimde doğru söylüyorsun herkes katil seni günah keçisi yapmayalım salalım seni git desin.var mı böyle bir mantalite arkadaş ya...

Bunu unutmuşsun
    Yine ilginç benzetmelere girişmişsin aga yav benim dediğimi anlamamışsın, Fenerbahçe düşünce ben bu işten arınılacağını sanmıyorum, bunu ifade ettim.

• quote:

nedir sendeki bu fenerbahçe sevgisi anlamak güç. mesajlarını sanki eski başkan yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystander1907

Denizli MACERASI , 8-0 lık A.Gücü tiyatrosu ve Malatyaya verilen arabalar... Bilin bakalım hangi şikeci takımın eseri ?

Demek okadar gucluyuz ki herkeside satin almisiz dava acmamalari icin... Tek bir dosya bile yok mahkemede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle olacağı belli değil miydi zaten, 1 sene geçmiş neredeyse hiçbir adım atılamadı, başta şike tespit edildi dendi, şimdi tespit edilemedi deniyor.
  • objektif olarak düşünüp, kendi düşüncelerini yazan adama '' nedir bu sendeki fenerbahçe sevgisi '' demeniz, nefretinizden dolayı objektif düşünemediğinizin açık kanıtıdır.
  • konuyu açan arkadaş şuna değinmek istiyor sanırım; gerçekçi olursak bütün takımlar özellikle büyükler bu işlere bulaşmıştır. Ama herkes kendisini en temiz diğerlerini pislik görüyor.Ama şu gerçek ki kimsenin birbirinden farkı yok bence.Çünkü kokuşmuş bir ortam burası.Mesela yukarıdaki mesajlarda gsli arkadaşlar delil yok git mahkemeye ver diyor haklılar.Beşiktaşlı arkadaşlar (ben de dahil), beşiktaş bu işlere bulaşmaz diyoruz. E böyle bir ortamda fenerlilerde kendini savunuyor.Empati yapınca hak veriyorum.Yani gsli arkadaşlar hani delil diyor fenerlilerde mahkeme kararına bakılır etik kurul raporuna bakılır vs. diyor. Kimse yoğurdum ekşi demez gibi bir şey oluyor.
    Bazı şeyleri kabul ederek bu ortamdan kurtulmalıyız.Geçmişimizle yüzleşerek mesela? Ama cas-etik kurulu pazarlıkları gibi şeyler halen bile devam ediyorken bu ülkede şike vs bitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

konuyu açan arkadaş şuna değinmek istiyor sanırım; gerçekçi olursak bütün takımlar özellikle büyükler bu işlere bulaşmıştır. Ama herkes kendisini en temiz diğerlerini pislik görüyor.Ama şu gerçek ki kimsenin birbirinden farkı yok bence.Çünkü kokuşmuş bir ortam burası.Mesela yukarıdaki mesajlarda gsli arkadaşlar delil yok git mahkemeye ver diyor haklılar.Beşiktaşlı arkadaşlar (ben de dahil), beşiktaş bu işlere bulaşmaz diyoruz. E böyle bir ortamda fenerlilerde kendini savunuyor.Empati yapınca hak veriyorum.Yani gsli arkadaşlar hani delil diyor fenerlilerde mahkeme kararına bakılır etik kurul raporuna bakılır vs. diyor. Kimse yoğurdum ekşi demez gibi bir şey oluyor.
    Bazı şeyleri kabul ederek bu ortamdan kurtulmalıyız.Geçmişimizle yüzleşerek mesela? Ama cas-etik kurulu pazarlıkları gibi şeyler halen bile devam ediyorken bu ülkede şike vs bitmez

Hay ağzın bal yisin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.