Şimdi Ara

Fenerbahçe'den Ülker (Yıldız Holding) ile 10 yıllık anlaşma. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
1
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simdi yazmayayim dedim ama sacma kaynaklara inanmaktansa resmi kaynaklara itibar gosterin.

Oncelikle anlasma ulkerle degil yildiz holdingle yapildi. Ve holdingi kotuleyen varsa bir arastirin. Godivayi 850m$ a aldilar 2007 de.

Neden yildiz holding cekilcem dedi sponsorluktan da fenere sponsor oldu diyenlerde vardir.

Simdi tff ye gonderilen mektubu okursaniz orda cekilme sebepleri yaziyor.
    Az taraftarin gelmesi, ilgi cekememe.
    Futbolun futboldan cikip siddete donusmesi gibi sebeplerden bahsetmis. Adamlar hic mali kriterden bahsetmemis. Bu tip holdingler icin verdikleri sponsorluk onlar icin onemsiz miktarlar. Bu sene satilan kombinelerin artmasi, lige kaliteli adamlarin gelmesi. Passoligle herhangi bir eylemde bulunacaklarin kartlarinin iptali gibi durumlarin gelmesiyle. Vazgecmeme sebepleri ortadan kalkinca tekrar destek verdiler bunda sorun yok.

Diger kuluplerle bizim anlasma arasindaki baglantiya da geleyim. Suan yapilan en buyuk stad anlasmasi FB nindir. Bjk nin yaptigi belli zaten. İlk mesajlarda biri yazmis. Ama gs anlasma yaparken ne kap vardi ne de yonetim resmi bir sayi verdi.

Gs nin subat 2014 te mali bir tablosu. Sermaye artirimi icin yaptigindan. Ekledigim gorsel gs nin sponsorlarinin yer aldigi resmi belgedir.
    Gordugunuz gibi stad 10 yillik ve senelik 6,63 m$ dir.

Bizim yaptigimiz ise 10 yillik ve seneligi 9m$. Medyadaki bos haberlere itibar etmeyin. Olanlar budur.

Genel tabloda vereyim. Stad icin.

FB yillik 9m$
    Bjk yillik 7.7m$
    Gs yillik 6.63m$

Turk spor tarihinin en buyuk anlasmasi FB ve Yildiz Holding arasinda yapilandir. (Stad icin)

Hayirli olsun camiamiza.

Fenerbahçe'den Ülker (Yıldız Holding) ile 10 yıllık anlaşma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seneye Fenerbahçenin transferlerini görün siz 1-2 kişi daha kesin alırız.
  • nasıl tutuşmuşlar hemen

• cenktun34 kullanıcısına yanıt
    Hakaret etmek gibi Bi niyetim yok. Keşke verdikleri paranın gerekli yerlere harcandığını kontrol etseler.kardeş sana şöyle Bi örnek vereyim oğlun senin ona verdiğin yüklü miktardaki harçlıkları kızlarla arkadaşlarla çarçur edip bitiriyor ve üstüne bide borçlanıyor.. Ve bunu tekrarlıyorsa sen ne yaparsın arpasını kısarsın ceza olarak demi. Bende böyle yapılmasını istiyorum. Sponsorlardan yayın gelirlerinden gelen paraların kısılması gerektiğini düşünüyorum yada o paranın güzel Bi mevlasının alt yapıya harcanmasını istiyorum. Resmen peşkeş çekiliyor o paralar. Bu kadar heveslilerse yıldız transferlerine ceplerinden çeksinler bakalım. Vallahi o verilen parayı kıskanmıyorum sadece yanlış harcancağını bildiğim için hiç verilmesin yada daha az verilsin diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

quote:

Orijinalden alıntı: Unbelievable7

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

birine dünyanın önde gelen markalarından biri 110 milyona sponsor olur ötekine başkanın arkadaşı sponsor olur.

lafa gelincede beşiktaş 3. büyük,uluslarası reklam ve isim değeri olarak sadece gs ve biz taşıyoruz bu ülkeyi.gs sportif,bjk kurumsal başarısıyla

sizin anlaşmanız 5 yıllık forma reklamı + 15 yıllık stad ismi = 145milyon
    bizimki 10 yıllık stad ismi = 90milyon

matematiğini sen yap aklınca kendi takımını yüceltcen. siz 3.lüğe mahkumsunuz mahkum

5 yıllık ana ve forma sponsorluğu,10 yıl stad isim hakkı anlaşması ve artı 5 yıl uzatma opsiyonu=145 m dolar.kamu aydınlatma platformuna bakabilirsin

fenerbahçe globalleşmiş yabancı şirketlerin gözünde bir hiçtir.fenerbahçeli bir Türk'ten başka kendine sponsor bulmaktan başka bir çaresi yoktur.bununda ana sebebi şike suçlusu mevcut bir başkan,avrupa'da yıllardır maç yapamayan bir takım ve antipatik oyuncu kadrosu.3. demeye devam et sen

neyse tatmin edici bir cevap yok,bu konuya atılmış son mesajımdır,yaş konusuna gelecek olursak 7 yıldır bu bölümün daimilerindenim mesajımı alkntılamayın bi daha

Birader Allahın adını veriyorum bilip bilmeden yorum yazma gözünü seveyim şimdi bir cevap yazıcam buraya rezil olacaksın.

Senin o globalleşmiş dediğin şirketler kimler biliyor musun ? Ülker ilk 3 e giriyor. Aralarında

Haberlerde duymuşsundur Ülker bisküvi devi dünyada ilk 3'e girdi

Yıldız Holding United Biscuits’i 3,2 milyar dolara satın aldı. ve ilk 3 e girmiş oldu şimdi anladın mı globalleşmiş şirketin ne olduğunu parlak zeka kardeşim birde gelmiş bilmem ne diyor

Azcık araştır araştır ki öğren. Sonra birisi sana böyle cevap verdiğinde ağzın açık okuma.

Demek ki neymiş Yıldız Holding Global bir şirketmiş anladın mı canısı ?

fenerbahçe globalleşmiş yabancı şirketlerin gözünde bir hiçtir. YAZMIŞ Ciddi ciddi yazmış bunu bir de

fenerbahçe globalleşmiş Yabancı şirketlerin gözünde bir hiçtir.

Ülker yabancı şirket mi kardeşim beni rezil edicek diye kendi rezil oluyor haberi yok kimlerle uğraşıyoruz ya daha okuduğunu anlamıyor adam.

Yabancı şirket olunca ne oluyor ? Başınız göğe mi eriyor. Önce şerefli 3.lükten gurur duyuyorlardı, şimdide yabancı şirketlerin reklamını yaparak gururlanıyorlar Madem bundan gurur duyuyorsunuz, armanızda ki Türk bayrağını kaldırın bari de tam olsun

• düşünce tarzını sevdim arkadaşım.
    kendi adıma tebrik ederim.
  • Arkadaşlar şu gerçeği unutmayın Beşiktaş 145 ml dolar + KDV
    Fenerbahçe 90 ml dolar %18 KDV ile 74 falan geliyor + Fenerbahçe stad içi reklamları da sattı buda yıllık 2.5-3 milyon dolarlık zarardır.
  • Ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı??
  • atacani kullanıcısına yanıt
    Gofreti seviyorumda TV deki reklamı iğrençti hani. Aklıma geldi birden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Yaklaşık 1.5-2 senedir Ülker ürünü sokmuyorum evime. Kesinlikle dikkat ediyorum market alışverişlerinde. Ne ben tüketiyorum ne de aileme çocuklarımın tüketmesine izin veriyorum. Demek ki boşa değilmiş bu çabam. Bu saatten sonra artık çevremdeki insanları örgütleyerek bu boykota devam edeceğim elimden geldiğince. Karınca misali en azından safım belli olsun.

2. Konuyla ilgili olarak yorum yapmak gerekirse de bence alınan para oldukça az. Üstelik büyük ihtimalle bu para temlik ettirilecek yani bu yıl yapılan transferleri karşılar ancak. Yıllık 9 milyon dolara tekabül ediyor ki bu para Fenerbahçe'nin banka faizlerini bile karşılamaz. Zaten temlik ettirileceği için ancak acı sonu biraz geciktirir.
  • 10 yıl için normal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom dünyaca ünlüymüş ama Ülker başkanın arkadaşıymış diye sponsor olmuş. Ülker dünyanın en büyük 3. büyük bisküvi üreticisi, adamların Türkiye ile işi kalmadı bile bunu bilmiyorsun sanırım.
    Ayrıca dolar kuru vs anlaşmaları hesaplayınca neredeyse 2 katı karlı bir anlaşma yapmışız size göre. 4 yıldır CL' ye gidip, ayrıca yeni stad gazıyla reklam alıp neden bu kadar değersiziz diye sormuyor da burada ağlıyor yavrum yazık..
  • Bence dusuk bir anlasma olmus.5 yilligina 100m olmaliydi yani yillik 20m olmaliydi bilemedin yillik 15m ama yillik 9m cok cok dusuk bir rakam bence.Ayrica 10yil cok uzun bir sure olmus.Madem bu kadar dusuk bir rakama anlasiyorsun bari 5 yillik bir anlasma yapilsaymis.Bu ulke de 5 yilda bile cok sey degisecegi kesin.10 yila kim öle kim kala...
  • Aziz Yıldırım gibi kurt bir başkanın Beşiktaş ve Galatasaray'a verilen ücretlerden daha düşük ücrete anlaşma imzalayacağını düşünenler var. Aziz Yıldırım geçen sene olduğu gibi bu sene de sponsorsuz çıkar yine de diğer iki takımdan daha düşük ücrete anlaşma imzalamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

birine dünyanın önde gelen markalarından biri 110 milyona sponsor olur ötekine başkanın arkadaşı sponsor olur.

lafa gelincede beşiktaş 3. büyük,uluslarası reklam ve isim değeri olarak sadece gs ve biz taşıyoruz bu ülkeyi.gs sportif,bjk kurumsal başarısıyla

Bilmiyorsun konuşma bari. Biz sadece stadın isim hakkını sattık

Ayrıca..

Futbol ve Para @FutbolvePara 1 dk.1 dakika önce
    #Besiktas stadyum isim hakkı için Vodafone ile yıllık 7,73 milyon $'a, #Galatasaray ise Türk Telekom ile yıllık 6,63 milyon $'a anlasmisti

Stad isim hakkı için 10 yıllık 100 milyon dolar alıyoruz biz. Ayrıca forma için de 5 yıllık 25 milyon euro civari almıştık. Bizim forma ve stad isim hakkı anlaşmalari ayrı zamanda yapıldı.

Siz anlaşma yaptığınızda dolar kaç tl idi şimdi kaç tl haberin varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

1. Yaklaşık 1.5-2 senedir Ülker ürünü sokmuyorum evime. Kesinlikle dikkat ediyorum market alışverişlerinde. Ne ben tüketiyorum ne de aileme çocuklarımın tüketmesine izin veriyorum. Demek ki boşa değilmiş bu çabam. Bu saatten sonra artık çevremdeki insanları örgütleyerek bu boykota devam edeceğim elimden geldiğince. Karınca misali en azından safım belli olsun.

2. Konuyla ilgili olarak yorum yapmak gerekirse de bence alınan para oldukça az. Üstelik büyük ihtimalle bu para temlik ettirilecek yani bu yıl yapılan transferleri karşılar ancak. Yıllık 9 milyon dolara tekabül ediyor ki bu para Fenerbahçe'nin banka faizlerini bile karşılamaz. Zaten temlik ettirileceği için ancak acı sonu biraz geciktirir.

2. de kahkaha attım

• Ülker size siz bize
  • Normalde hayatta yazmam böyle yorumlar ama bu sefer bi denemek istedim.

Arkadaşlar iş sponsorluğa geldiğinde GS'dan daha iyisi yoktur. Yaptıkları anlaşmanın üstüne her yıl 5-6 milyon USD da vergi sponsorluğu ekleyin, bizim onlarla yarışmamızın imkanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

1. Yaklaşık 1.5-2 senedir Ülker ürünü sokmuyorum evime. Kesinlikle dikkat ediyorum market alışverişlerinde. Ne ben tüketiyorum ne de aileme çocuklarımın tüketmesine izin veriyorum. Demek ki boşa değilmiş bu çabam. Bu saatten sonra artık çevremdeki insanları örgütleyerek bu boykota devam edeceğim elimden geldiğince. Karınca misali en azından safım belli olsun.

Batıcakmıyız Barbar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: paldov

cemaat fenere operasyon yapiyor.

cemaat feneri satin almak istiyor.

yasasin ulker.

bir kerede dik durun, yada en azindan taklit yapin adam sanalim.

Bakın bu dramdır

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.