Şimdi Ara

Fenerbahçe'de kriz adım adım yaklaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 29.1’lik yaş ortalamasıyla Süper Lig’in en yaşlı takımı olan Fenerbahçe, bir yandan sezon sonunda mutlu sona ulaşmayı hedefliyor, diğer taraftan da gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeyi planlıyor. Ancak kriz de burada başlıyor.

Takımın önemli isimleri olan 34 yaşındaki Emre Belözoğlu ile Dirk Kuyt, 32 yaşındaki Egemen Korkmaz ve Webo’yla 30 yaşındaki Bekir İrtegün’ün sezon sonunda sözleşmeleri sona eriyor.

WEBO YOLCU

Sarı-Lacivertliler’in oyun yapısında kritik rol üstlenen bu isimler, kulüple yollarına devam etmek isterken, yönetim ise gelecek yılları düşünerek kadroyu gençleştirmeyi düşünüyor. Fakat 4. yıldıza bu oyuncularla yürüyecek olan Fenerbahçe’nin, onları küstürmemek ve motivasyonlarını artırmak için ara transfer döneminde izleyeceği yol merak konusu oldu. Webo ile yollarını sezon sonunda ayırmasına kesin gözüyle bakılan Sarı-Lacivertliler, diğer oyuncular konusunda izleyeceği stratejiyi henüz belirlemedi.

FORMÜL; 1+1!

20. şampiyonluğu isteyen Sarı-Lacivertliler’in, bu isimlere farklı önerilerde bulunabileceği belirtiliyor. Her fırsatta 3 yıl daha üst düzeyde oynayabileceğine vurgu yapan Emre ile ülkesinden teklifler alan Kuyt’a 1 yılı opsiyonla 2 senelik sözleşme teklifinde bulunma ihtimali olan Fenerbahçe, yeni transferlere de bütçe ayırmak adına bu oyuncuların yıllık ücretlerinde indirim talep edecek.

Kaynak : Fanatik

• yaşını başını almış hepsi profesyonel oyuncular sorun olmayacaktır.
    aksine klüp için avantaj gençleşme için adım atılmasına imkan verecek.
  • Emre'yle maksimum 1 sene uzatılmalı onun yeri kolay dolmayacak olsa da artık alternatifler üretilmeye başlanmalı.
    Egemen ve Bekir'e de 1+1 yapılması taraftarıyım.
    İsmail hocanın düşüncesi nedir bilmem ama Kuyt'a teşekkür edilip yollanmalı ve Stoch kazanılmalı.
    Webo için ise yoruma gerek yok Webo>All

İyi forumlar
  • Emreyle omurluk sozlesme yapilsin futbolda kendini faydali gormedigi zaman birakir zaten ama klup icinde kalmasini cok isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kendi görüşüm 1-2 yıl içinde takımın %80-90 değişmesi.Stoch ve belki Kadlec hariç bütün yabancılar yollanmalı...Adam akıllı araştırma yapılırsa Belçika-Hollanda-Almanya-Brezilya gibi liglerden çok yetenekli oyuncular bulabiliriz...Takımın yaş ortalaması 23-24 lere düşürülmeli takım çok tecrübesiz olur gibi görüşler olabilir ama önümüzde Anderlecht örneği var CL de 95 doğumlu çocuklar oynuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Benim kendi görüşüm 1-2 yıl içinde takımın %80-90 değişmesi.Stoch ve belki Kadlec hariç bütün yabancılar yollanmalı...Adam akıllı araştırma yapılırsa Belçika-Hollanda-Almanya-Brezilya gibi liglerden çok yetenekli oyuncular bulabiliriz...Takımın yaş ortalaması 23-24 lere düşürülmeli takım çok tecrübesiz olur gibi görüşler olabilir ama önümüzde Anderlecht örneği var CL de 95 doğumlu çocuklar oynuyor...

Böyle bir şeyin olabilmesi için çok büyük bir düşüş yaşamamız lazım veya yönetimin değişmesi, ayrıca 1-2 yıl içinde takımı %80-%90 değiştirmek pek mantıklı hareket değil.Onun yerine altyapı komple değişmeli , altyapıya transfer yapılmalı,geliştirilmeli ilk 11 e ise min 1 max 3 genç oyuncu alınmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jidda

quote:

Benim kendi görüşüm 1-2 yıl içinde takımın %80-90 değişmesi.Stoch ve belki Kadlec hariç bütün yabancılar yollanmalı...Adam akıllı araştırma yapılırsa Belçika-Hollanda-Almanya-Brezilya gibi liglerden çok yetenekli oyuncular bulabiliriz...Takımın yaş ortalaması 23-24 lere düşürülmeli takım çok tecrübesiz olur gibi görüşler olabilir ama önümüzde Anderlecht örneği var CL de 95 doğumlu çocuklar oynuyor...

Böyle bir şeyin olabilmesi için çok büyük bir düşüş yaşamamız lazım veya yönetimin değişmesi, ayrıca 1-2 yıl içinde takımı %80-%90 değiştirmek pek mantıklı hareket değil.Onun yerine altyapı komple değişmeli , altyapıya transfer yapılmalı,geliştirilmeli ilk 11 e ise min 1 max 3 genç oyuncu alınmalı.

Takımda 3-4 oyuncu hariç herkes 29-30 civarı ya da 30+ bu takım seneye haftada 2 maç yapacak ve ben kaldırabileceğimizi sanmıyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Transfer döneminde bunların alınması lazım:

Ozan Tufan
    Serdar Taşçı
    Kevin Kampl
    Berkay Can Değirmencioğlu (Kiralıkta)
    Semih Ergül (Kiralıkta)
    Muhammet Demir / Mustafa Pektemek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jidda

quote:

Takımda 3-4 oyuncu hariç herkes 29-30 civarı ya da 30+ bu takım seneye haftada 2 maç yapacak ve ben kaldırabileceğimizi sanmıyorum...

ne ikisi TR kupası sağolsun aralık ayından itibaren 3 günde bir maç

• 1-3 sene içinde kadronun %80-90 değişmesi zor. Yönetim değişse bile zor. Kaliteli yerli bulmak gecen senelere göre çok zor. Şu an alsak 3 büyüklerde rahatlıkla oynar diyebileceğimiz yerli oyuncu neredeyse yok. Çok zorlasan 2 belki 3 tane ancak bulursun. Yurt dışında oynayanları saymıyorum. Onların da kaçı ülkemize gelir soru işareti.

Yabancı dersek kalteli yabancıların fiyatları malum yüksek oluyor. Kadronun %80-90 değişmesi için nereden baksan 3-4 sene lazım. Daha öncesi çok zor.
  • Şampiyon olsak bile kalmaz bence ismail. Aksi halde cl ye onunla çıktığımızı düşünsenize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidenler:
    Bruno Alves
    Kadlec
    Emenike
    Sow
    Webo
    Kuyt
    Kadlec
    Serdar Kesimal
    Selçuk
    Topuz

Gelenler:

Bilinenler:
    Campbell
    Kampl
    Ozan
    Lavezzi/Tadic(Gelmez artık.EPL 10 maç 1 gol 7 asist)/Gaitan
    Praet
    Salih

İsim Bulamadıklarım:
    x2 Yabancı Stoper
    Yabancı Sağ Bek
    Yerli Forvet
    Hava toplarında iyi, bitiriciliği yüksek oyun zekası olan bir forvet.(Webo'nun biraz daha güçlü ve genci.)

Mis gibi kadro.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.