Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Alex Dönemi Sona Erdi. (Tüm Yorumlar) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
4
Favori
19.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004-2005 sezonundan bu yana Çubuklu’yu başarıyla taşıyan Kaptanımız Alex de Souza’nın kontratı, kendisinin talebi üzerine karşılıklı olarak fesh edilmiştir.

Müzemizdeki formasıyla, Yoğurtçu Parkı’ndaki heykeliyle armamızın bir parçası olan Alex’e ve bizimle bir bütün haline gelen de Souza Ailesi’ne teşekkür ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

ADAMIN ONCA ATTIĞI GOLE,YAPTIĞI ASİSTE,VERDİĞE EMEĞE UTANMADAN BÖYLE TEŞEKKÜR ETMİŞLER
  • Yahu değiştirin su başlığı silin konuları her gördüğümde gözlerim doluyor insaf be insaf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • söylüyecek bişey bulamıyorum. Bu adam olanları hak etmedi.

• Alex Fenerbahçeyle özdeşleşmişti, efsaneydi kesinlikle..
  • Bir Galatasaraylı olarak çok üzüldüm. Alex Türkiye standartlarının üstünde bir topçuydu. Resmen yediler adamı yaa yazık...

Adam resmen bizden biri olmuştu. Çocukları burda okula gidiyor, Türkçe konuşuyorlar, kaç senedir ne bir özel hayatıyla problem ne başka bir şey hiç bir sıkıntı yok. Adam bir de her maç bize gol atar.

Aykut a helal olsun vallahi, herif cin gibi. Önünde kim varsa indiriyor.

Alex sadece korner ve serbest vuruş atsın yeterdi beee. Yazık oldu vallahi. Her zaman gelmiyor böyle her anlamda kaliteli topçu Türkiye'ye...
  • EY GİDİ ALEX

İKİ GOLÜ KAZINDI KAFAMA !!!

BİR'İ SAMSUN'A ATTIĞI RÖVAŞATA

DİĞERİ İNTER'E YEDİRDİĞİ GOL

[DHTUBE=]

• Fener'i azıcık bile sevmem ama Alex'i çok severdim. Bize de hep gol atardı, alışmıştık artık adama, hey gidi günler. Derbiler bir daha eskisi gibi olmayacak.

• türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi bir kaç yabancı futbolcusundan biriydi alex öle bir futbol stili vardıki 70 dakka sahada olmazdı sonra maca adını yazdırırdı brezilya milli takımında bile oynatılmamasına sürekli saskınlıkla bakardım onun muadili olmayan bir elano bile oynatıldı kac sene milli takımda cok saygı duyulması gereken bir adamdı içeride ne oldu bilemeyiz ama adam resmen istikrar abidesiydi cok yazık ettiniz ey fenerbahce camiası alexler bu memlekete kolay gelmiyor cok sevdiğim bir futbolcuydu bir gs taraftarı olmama ragmen yazık gercekten resmen kovaladılar adamı
  • Çok yazık oldu. Gs-Fb maçlarında eğer kadroda Alex varsa ne olursa olsun bi tedirginlik oluyodu. Bu diğer lig takımları içinde geçerli, eğer Alex oynarsa mutlaka bi çekinme oluyodu. Çünkü bu adam koşmasa (!) bile tekniğiyle anında maça etki edecek bi adamdı. Yaşı kaç olursa olsun. Alex'in Fenere daha katkısı olurdu. Olmadığını düşünüyolarsa bile bu adam bu şekilde gönderilmemeliydi. Cidden yazık oldu. Şimdi azizi hala destekleyenler varsa kızabilirler bana ama Aziz son dönemde Fenerbahçe'nin en büyük engeli. Adamın yararından çok zararı var artık kim ne derse desin.
  • eskı bir besıktaslı olarak (yıldırım demıroren baskan oldugunda bırakmıstım.)turk futbolunun son 8-9 yılına damgasını vurmus olan boyle bır karakterlı bır futbolcunun bu sekılde ayrılmasından derın uzuntu duydum.buyuk futbolcu durusuyla bellı olur.ersun yanal mıllı takımda hakan sukuru oynatmayacagım dedı sıstem aynı hakan yok futbol yok galıbıyet yok ersun hoca ısrar ettı hakanı oynatmadı sutlandı gıttı.aykutun da sonu boyle olacak gecen senede alexı oynatmayacagım dedı baktı olmuyor oynattı bu senede hersey sarpa sardı sız daha aykutun dusecegı durumları gorun.azız yıldırım da herseye karısırdı su adam gıbı adamın harcanmasına sesını cıkartmadı ya bısey demıyorum.bence hagı den sonra gelmıs en ıyı yabancıydı.ınanın eskı bır besıktaslı olarak besıktasın durumundan cok alexe uzuluyorum
  • O stadtan çıkışın olmayacak aziz...
  • Yenilir yutulur şey değil. Allah Fenerbahçelilere sabır versin. Çok kötü bir süreç.
  • İlk defa bir futbolcu gitti diye agliyorum!!!!bu nasi bir yonetimdir boyle bir futbolcuyu bu sekilde yollamak cok agir bence...cocuklarima anlatacagim bir efsanenin gidisi boyle olmamaliydi.aziz aykut sene sonunu gormeden gidersiniz insallah...

• Yönetime karşı iyi yaptı. AYARI FENA KOYDU ALEX, Adamlığını bir kez daha gösterdi
  • Alex gibisi bir daha gelmez :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

quote:

Orijinalden alıntı: maviduvar

quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

Fenerbahçe'nin Türk Futboluna en büyük katkısıdır Alex. Bu kadar yıl boyunca bize o güzel ve karakterli futbolunu hissettirdiğin için sana bir GS'li olarak teşekkür ediyorum. Aykut Kocaman'ın bütün suçları Alex'e yıkıldı resmen. Bu Fenerbahçe eğer Mönchen ve Beşiktaş maçlarında müthiş bir futbol oynamaz ise Fenerbahçe taraftarı Aykut'u linç eder.

Oynasa ne olacak. Bu yaptıkları yanlışın üstünü kapatmaz.
    Hadi varsayalım takım bu iki maçta da krallar gibi top oynadı. O zaman sonuç Fenerbahçe için daha da vahim olur. Alex'i göndermek için oyuncuların ve teknik direktörün kurduğu kumpası gösterir bu da.
    Alex elbette gidecekti ama bu şekilde değil.

Türk insanı kördür arkadaşım. GS'lisi FB'lisi BJK'lisi. Bu takım çıkıp Mönchen'e 3 atar Beşiktaş'ı müthiş bir futbol ile yenerse taraftarların %90'ı herşeyi unutur. Senin gibi aklı başında taraftarlar dışında olayı inceleyen didikleyen olmaz.

Alex'i sen böyle gönder, dışarıya da 8 senede sanki hiç yedek soyunmamış, hiç oyundan alınmamış bir sporcudan bahsediyor gibi çık "2 maç oynamadı bir tarafları kalktı" şeklinde lanse et;

Taraftarın yarısı bunu yesin Alex'e sövsün, o kadar zamandır karakteriyle övündüğümüz adamı medyanın ve Aziz paşanın dolduruşuyla silsin (demek ki o kadar güvensiz taraftarmışız);

Taraftarın bir kısmı takımın başına geçtiğinden beri Alex'i kesmeye çalışıp daha sonra yine Alex'e sarılan Aykut'a; geldiğinden beri güzel futbolu toplasan 5-10 maçta görebildiğimiz Aykut'a yaratılan ortama aldanıp destek çıksın,

Taraftarın bir kısmı "Yeter ağladığınız Alex Fenerbahçe'den büyük mü?" desin, bunu yaparken aynı şeyi Aykut-Aziz adileri için demesin gitsin 8 senedir iş ahlakı en üst düzey bir oyuncuya, takımın kaptanı sıfatını layıkıyla yerine getiren adama desin.

Kim için? 1 sene savunmak için taklalar attığımız ama sonra kıvıran Aziz adisi için mi?

Yoksa 3 senedir beğenmediğimiz, ilk senesinde umuttur dediğimiz, sonrasında zor süreç deyip göz yumduğumuz, şimdilerde istifa seslerine kulak dahi asmayıp rolünü; sultanın vezirini oynayan ve camia içindeki saygınlığını 2 paralık eden Aykut için mi?

Bu mudur yani Fenerbahçe'ye yakışan? Koskoca Fenerbahçe'ye yaraşan seneler sonra anlatılacak bir efsaneyi önce planlı bir şekilde dönem dönem belirsizlik içinde bırakıp sonrasında amansızca kapı önüne koymak mıdır? Eğer öyleyse, Fenerbahçe'ye beslediğim tüm sevgime yazıklar olsun!

Kimse de lafı kıvırmasın. Alex de Souza, Aziz Yıldırım'dan da, Aykut Kocaman'dan da büyüktür. Onlar şu son yaptıkları konuşmalar ve davranışlarıyla, yani kendi elleriyle de onun zaten efsaneleşen yerini pekiştirdiler.

• Fanatik bir Galatasaray lı olarak söylüyorum Türkiye ye gelen gelmiş geçmiş en iyi yabancılardan biridir.Belkide Hagi ile birlikte en iyi 2 isimden birisi.
    Futbolu kadar karakteride 10 numaraydı.Kraldı kral cidden.
    VE GİTMESİ GEREKEN ALEX DEĞİL AYKUT KOCAMANDIR
  • Aziz'in de bittigi andir benim icin

• Öncelikle efendi bir adamdı fenerli olmasına rağmen severdim. Bu şekilde gitmemeliydi en azından.
    Bu arada bizim tüpçü hala başımızda olaydı şu anda alex beşiktaşta ne yapar diye konuşuyor olurduk (Allahtan gitti başımızdan o ayrı)
  • Şimdi Aykut 2 maç daha başarısız olur da gönderilirse sıkıntının Alex de değil Aykut'ta olduğu ispatlanmış olacak
    Peki o zaman Alex'in boşuna gönderilişi ne olacak?

Aziz Yıldırım'ın umrunda değil tabi hiç di mi
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.