Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko (954. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
86.400
Cevap
215
Favori
2.098.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 952953954955956
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=idU6u75OBmw şunu gormek için nelerimi vermezdim AH ULAN AHHH
  • bizim maçlarımızı lynn greer sürekli takip ediyor kombine almış olmalı her zaman aynı yerde görüyorum darüşşafaka da oynuyor 2. ligde, p - jackson yerine onu mu alsaydık acaba ya da efes gençlerini hem 2. ligde oynayan pertevniyelde hem de ligde - avrupa da oynatabiliyor, öyle bi sözleşme durum varsa ortak kullanırdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 2 Mart 2014; 15:12:15 >
  • Jakson'ı ligde kullanamayacak olmamız çok sıkıntı bir durum. Keşke Pooh Jeter'ı alsaydık diye düşündüm şuan. Hiç olmasa Eurolig deneyiminden faydalanırdık. Bu adamın takıma adapte olması için Bo'nun yükünü azaltması için ligde oynaması gerekirdi. Nasıl olacak bu iş?
  • Bizim Piyer pare geldigine pismansmis tarzi tvitler atiyor en son 'Nba development league' tarzi bir mesaja atti, taraftarlar da sagolsunlar begenmiyorsan burada yazmak yerine pilini pirtini topla hemen git tarzi seyler yaziyor tabii benim yazdiklarim kibar sekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric13 -- 2 Mart 2014; 18:41:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eric13 E kullanıcısına yanıt
    Sen şu Obradoviç'i balon ilan eden adam değil misin? Takım ne zaman kötü gitse veya olumsuz bir durum olsa nedense ilk seni görüyorum. Bu sene bir mucizeyi başarırsak emin ol yüzünü görmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vallee des larmes

Sen şu Obradoviç'i balon ilan eden adam değil misin? Takım ne zaman kötü gitse veya olumsuz bir durum olsa nedense ilk seni görüyorum. Bu sene bir mucizeyi başarırsak emin ol yüzünü görmek isterim.

hatırlattığın iyi oldu. takmayalım şu adamı
  • agzinla mucize diyorsun milyonluk takim icin neyse ne varsa onu aktardim ayrica soran arkadas icin yaptim herseye atlamayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric13 -- 2 Mart 2014; 20:26:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler İlkan mı rotasyonda daha çok süre alır İzzet mi?

Hatta soruyu şöyle sorayım İlkan süre alırmı

bu sene İlkan için sonraki sezona hazırlanma olacak bence İlkan eğer Obra'nın gözüne antremanlarda giremezse İzzet de bu formunu devam ettirirse İlkan gönderilir takımdan farklı tarz oyuncular ama Obradovic gözlemlediğim kadarıyla savunması güçlü olan oyunculara karşı bir alerjisi var
  • abatrow1907 kullanıcısına yanıt
    ilkan sezonu kapattı diye biliyorum..

milano - pana maçını izledim, pana'nın bamberg den transferi zach wright müthiş oynamış. ukic kötü oyununu sürdürürken bu açığını iyi kapatmışlar. biz niye böyle transfer yapamıyoruz ukic çok kötü oynarken önemli bir açığını kapatmış pana

yarın umarım bir sakat vermeyiz
  • Ya abi bir durun neyin endişesi bu, Jackson 2 dakika süre alıp neyi gösterebilir size? Yarın öbür gün 25 dakika oynayıp 30 sayı atarsa kral ilan edilir buralarda. Biraz sakin olun Allah aşkına.

İlkan da bu ay içi dönüyor deniliyordu. Gerçi dönse de pek süre alabileceğini sanmıyorum, ligde değerlendirilir en fazla. Oğuz gibi ham dönecek o da, süre tanımak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Ya abi bir durun neyin endişesi bu, Jackson 2 dakika süre alıp neyi gösterebilir size? Yarın öbür gün 25 dakika oynayıp 30 sayı atarsa kral ilan edilir buralarda. Biraz sakin olun Allah aşkına.

İlkan da bu ay içi dönüyor deniliyordu. Gerçi dönse de pek süre alabileceğini sanmıyorum, ligde değerlendirilir en fazla. Oğuz gibi ham dönecek o da, süre tanımak lazım.

Hocam ben Barcayi yeneriz diyorum. Sizce ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya abi bir durun neyin endişesi bu, Jackson 2 dakika süre alıp neyi gösterebilir size? Yarın öbür gün 25 dakika oynayıp 30 sayı atarsa kral ilan edilir buralarda. Biraz sakin olun Allah aşkına.

bende Jackson konusunda aynısın düşünüyorum ama bu adam sadece avrupada oynayarakta takıma ısınamazki
  • Barça'yı yenebilecek güç bizde fazlasıyla var da takımın savunmasına güvenemiyorum hala. Her ne kadar son haftalarda bariz bir gelişim görülse de oyun içi çok iniş çıkış yaşıyoruz. Saçma sapan top kayıpları yapmadan, ribolarda dengeyi sağlarsak kazanabileceğimizi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 2 Mart 2014; 23:26:09 >
  • quote:

Barça'yı yenebilecek güç bizde fazlasıyla var da takımın savunmasına güvenemiyorum hala. Her ne kadar son haftalarda bariz bir gelişim görülse de oyun içi çok iniş çıkış yaşıyoruz. Saçma sapan top kayıpları yapmadan, ribolarda dengeyi sağlarsak kazanabileceğimizi düşünüyorum.

Sekulicin daha fazla sure almasi zoricten iyidie bence. Kleiza yaninda keske bojan olsa rahat deviririz. Ama iste sorun ne? Obra hic mi bir seyler demiyor. Emir yine sinir ediyor her zamanki gibi. Baska oyuncu yok sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shinku kullanıcısına yanıt
    Kural da elimizi kolumuzu bağlıyor işte, hangi oyuncunun lig lisansını iptal edebiliriz ki Jackson'ı ligde oynatabilmek için, büyük sıkıntı. Koçun tercihlerine güvenmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.
  • quote:

Kural da elimizi kolumuzu bağlıyor işte, hangi oyuncunun lig lisansını iptal edebiliriz ki Jackson'ı ligde oynatabilmek için, büyük sıkıntı. Koçun tercihlerine güvenmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.

oğuzunda dönmesiyle zoric iptal edilebilir bence
  • Bana soracak olursanız, Sekulic'in de Zoric'in de değer kazanacağı anlar olacak. Yani tercih yapmak istemem bu iki isim arasında. Zoric bu sezon pek formda değil ama belki o da kendisine gelecek

Kleiza'da ise Olympiacos maçında winner karakterini görebilirdi herkes, topu alınca olumlu kullanacağı her halinden belliydi, çok istedi maçı, herkese de bunu hissettirdi başta takım arkadaşlarına. Kleiza bu şekilde giderse 1 numaralı skor ve hücum opsiyonu olur takımın. Bojan'da ise form düşüklüğü var belli, bunu da kabullenmeye başladı yavaş yavaş, fazla zorlamalar yapmıyor 3-4 hafta öncesindeki gibi. Lakin Bojan da asla yabana atılacak bir oyuncu değil, iyisiyle kötüsüyle Avrupa'nın en iyi forvetlerinden biri belki de en iyi forveti. Olur böyle form düşüklükleri, toparlayacaktır elbet.

Emir'e ise pek kızmıyorum, bu sezon geldiğimiz noktadaki en büyük pay ona ait. Bu sezon geçtiğimiz son 2 sezona oranla harika bir sezon geçiriyor. Obradovic'in sahadaki eli diyorum ona. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 2 Mart 2014; 23:40:02 >
  • Shinku kullanıcısına yanıt
    Bence Oğuz'un önünde biraz daha zaman var, bunu yapmak için erken, çok ham gördüm onu. Biraz maç temposu kazanmalı her şeyden önce.
  • quote:

dostum p-jackson ın oyununu eleştirmiyoruz, ligde oynayamayacak euroleaguede de çok süre alacağa benzemiyor, eleştirim transferi yapana avrupa basketbolünü bilen eu tecrübesi yaşamış birisini alsaydık bu halde ligde oynatamayacağız sadece euroleague de alacağı sürede de takıma alışması euroleague seviyesine gelmesi zor gözüküyor yoksa oyuncunun kalitesiyle oly maçında oynadığı süredeki katkısıyla ilgili lafımız yok
  • Ben olsam Zoricin Basketbol lisansını iptal ederim Tbl yi bırak şakaydı tabi,Pierre Jackson a Tbl için lisans çıkartmak şart Kleiza Bjelica formdayken Zorici dışarı... İlkan döndü dönecek,Oğuz döndü zaten idare edeceğiz artık ne yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 3 Mart 2014; 2:44:22 >
  • 
Sayfa: önceki 952953954955956
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.