Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko (714. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: BlackLead
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86.120
Cevap
214
Favori
2.093.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Bandırma'lı olarak Fenerbahçe'li kardeşlerime geçmiş olsun diyorum

Çok fena yendik, playoff'ta 2-3 GS-FB birbirine düşerse muhteşem olur :)
  • Zoric'in oyunu bu abi, yoksa iyi yaptigi isler de yok degil. Bu mac takim olarak berbattik. Euroleague'de akli basinda oynayan Emir yine eskisi gibi tercih hatalari yapinca ki hucum kontrolu de onda etkilendik epey. Zoric'i de iyi savundular, sirti donuk top ne zaman alsa sikistirma geldi adama, Zoric'in de bir Tomic gibi saha gorusu olmadigindan o yardimlarin cezasini kesemedi.

Neyse boyle kazalar olur, rakip de bugun el ustu alti ne attiysa girince sonuc kacinilmaz oluyor. Arada telafisi olabilecek maclarda bu tarz uyarilar iyidir.

Ama Kleiza'nin mac secmesi hic hosuma gitmiyor, olmuyor boyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bojan'ın etkisiz oyunu da belirleyici oldu. Kritik anlarda sorumluluğu alıyordu ve maçı kopartıyordu. Bugün onu iyi de savundular. Aynı numarayı biz yapıp Rowland ve Davis'e önlem alsak maç buralara gelmeyebilirdi. Bireysel olarak savunma zaafı bariz ama o da takım savunması ile kapatılabilir. Bugün ikisi de yoktu, herkes başıboş kendi halinde oynadı durdu.
  • Kleiza'nın karakterinden midir nedir sanki takıma soğuk kalıyor gibi geliyor bana.Adaptasyon sürecini atlatamadı henüz yoksa potansiyeli yüksek bir oyuncu.
  • Perimetre savunmamiz da cok kotu, hatta rezalet bu mac ozelinde. Macin tekrarina baktim da sakin kafayla izleyince Zoric'in bu kadar siritmasinin sebebinin guardlarin ilk adimda rakiplerine kolay gecilmis olmasi yuzunden adamin yalniz kalmis oldugunu gordum. Ayrica yardim savunmalarinda o kadar sacma sapan hatalar var ki zaten birebirde yeniliyorsun yardimi da aksayinca dagiliyorsun. Bugun Omer haric savunma yapan dis oyuncumuz yoktu, arada bir Bojan etkiliydi ama ne Emir ne Kleiza ve hatta Bo hic yoktular savunmada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 25 Kasım 2013; 1:37:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • işin bir de moral yönü var. Banvit'in attığı her şut girince psikolojik olarak da mücadele kaybediliyor. dünkü şut yüzdesine bakınca sabaha kadar oynansa kimse yenemeyecekti Banvit'i

• Allahını seven şu adamı sustursun ya,gözünü seveyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Tofasa yenildik zaten. Banvite de kaybetme ihtimalimiz yuksek ondan sonra Barcelona ve Cska costurur boylece yenilgiye doyarsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana CSKA Barcelona Tofaş ve Banvit maçlarında Kleizayı kimin savunduğunu söylermisiniz? merak ediyorum biz Kleizayı 4 oynatmıştık Barça maçında Kleizada baya bir penetre yapmıştı rahat rahat acaba Kleiza şuan hantal mı da 2 ve 3 numara olan oyunculara karşı boş atış kullanamıyor veya penetre edemiyor? burdada bir sorun yoksa Kleiza maç seçiyor demektir
  • Eurolig ve Beko Basketbol ligine bakınca açık açık savunma farkını görüyoruz.Banvit ve Tofaş maçlarında bunu net gördük.Oyuncularımızın bir kısmı kesinlikle maç seçiyor.
  • quote:

quote:

Tofasa yenildik zaten. Banvite de kaybetme ihtimalimiz yuksek ondan sonra Barcelona ve Cska costurur boylece yenilgiye doyarsiniz

Geçmişe bakmadan hatırlıyorum bu diyaloğu.

Hayırlısı diyelim artık. Dalga geçerken şok bir mağlubiyet aldık. Belki de böylesi daha hayırlı oldu. Belli olmaz barca'yı deplasmanda ezebiliriz.
  • Banvit'in kazanması süpriz olmadı..
    Zaten Banvit zorlu rakip ,zaten yıllardır başa oynuyor.Ayrıca Fenerbahçe Ülker Vidmar olmayınca karşısında da kadro yapısına ters gelen Banvit olunca yenigi kaçınılmaz oldu.
    Itoudis'den bahsetmemek olmaz.Çok iyi takım yaratmış.Keşke EL elemeleri şimdi oynansa idi Umarım 2-3 yıl kalır Banvit takımında.
  • Partizan maçı 4.kategori biletleri tükenmiş.

• Daha genel satışa çok var, mümkün değil bitmesi. Şimdilik kapalıdır satışa.

4. kategoriden alacak olanlar genel satıştan sonra "biletler tükenmiştir" yazdığında bile ara ara girip baksın, pota arkasına denk gelen kısımları en son satışa açıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 25 Kasım 2013; 22:14:45 >
  • Bu arada Fener'in ma.ı gene Smart'ta.
  • Evet o de bir ihtimal, satışa çıkmamış olabilir, yoğunluğa göre açarlar sanki?
  • yabancı kuralına kleiza takılmalı, ciddi bir sakatlıktan yeni çıktığı için lig maçlarında kendisini kasmıyor. vidmar olmayınca yaşadığımız ribaund sıkıntısı da ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 26 Kasım 2013; 1:11:25 >
  • "@ahmetozokur: FBÜ yayın hakları Euroleague'e aittir ve bir ön şarttır.Ticari olarak verilen kararda kulübümüzün bir etkisi bulunmamaktadır"
    "Önümüzdeki sezon benzer durum yaşanmaması adına kulübümüz tarafı olmadığı bu sözleşme için iyi niyet çerçevesinde girişimlerde bulunmuştur"
    Fbülker twitter sayfasından yazıldı. anlayacağınız bu sezon bize ücretsiz Avrupa maçı izlemek düşmeyecek gibi belki final four a kalırsak.
  • partizan maçına topluca açık locaya gitsek mi? yemekliyse ordan çıkarırız parasını

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sportando'ya göre Hackett'ın buy-out'u için Siena ile pazarlıktayız.Cska ve Gs'de devrede bu transfer için.

Cska,Hackett'ı alırsa Teodosic'i muhtemelen bize uygun fiyata satarlar.

• 
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.