Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko (4145. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86.419
Cevap
215
Favori
2.099.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41434144414541464147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanıdığımız bildiğimiz FB’yi izledik bu akşam. Yalnız bu maçı sıkıntıya sokan koçun Guduric ısrarıydı, Pierre’in olmaması da çok fazla etkiledi ama Edwards fena oynamıyorken ve Melih de son dönemde iyiyken ben bu ısrarı anlamadım. Neyseki son anlarda sakin kalıp maçı kazandık, rezalet serbest atış yüzdesi varken hata yapmamak önemliydi.

Ayrıca uzun ihtiyacının yanında bugün guard ihtiyacı da çok net çıktı ortaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 91-92 olunca kapatmıştım.

Her ne kadar son per kötü geçse de Monaco deplasmanında kazanmak harika.

• Deplasmanda farkin erimesi normal. Zaten o fark son çeyrekte hata yapmamız için var. Monaco nun güle oynaya bizi rahat bir galibiyetle göndermeyecekti. Tebrikler Fenerbahçem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oly kaybederse süper olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok zor bir deplasmandan galibiyetle döndük. Son periyottaki oyunu konuşmaya değmez. Koç ve ekibi üzerinde duracaktır zaten. Çok değerli bir galibiyet.

• Bu arada Jasikevicius cennetlik adammış, sayesinde 2 tane taş gibi oyuncumuz oldu

• pertev13 P kullanıcısına yanıt

Daha çok cevher var orda Fenerbahçe Beko 

• Yalnız Euroleague'deki yaptığımız averaj fena. İkiye katlamışız bizden sonraki en yakın rakibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 23 Kasım 2022; 1:3:20 >
  • sroad kullanıcısına yanıt

Turkcell TV+'mı kullanıyorsunuz ? Bu sesteki senkronizasyon sorunu bende uzun süredir var, sadece android tvde izlerken oluyor, sizdemi android tvden izliyorsunuz ?

• Legend_84 kullanıcısına yanıt

evet hocam turkcell tv+ kullanıyorum önceden böyle değildi ya da benim gözüme yeni battı bilemiyorum. birkaç haftadır rahatsız edecek düzeyde bir fark var maalesef. ben tvde değil pc üzerinden izliyorum web sitesini kullanarak.

android ve turkcell kutusu üzerinden de deneyip sizinle sonuçları paylaşabilirim isterseniz.

• sroad kullanıcısına yanıt

Memnun olurum, ben android tvde bu sorunu bayadır yaşıyorum, en azından sorunun sadece bende olmadığına emin olabilirim.

• Dubai euroloegue takım sokmak için eurolegue baskı uyguluyormuş eurohopsın haberine göre parayla alırlarsa şaşırmam

• Çalışıyordum maçın tekrarını izledim bugün.

Müthiş bir galibiyet almışız ama Mike James gibi psikopat bir oyuncusu olan takıma karşı şansımızı bu kadar zorlamamamız lazımdı.

Mike James şimdi de Obradoviç'in kellesini alacak gibi ama Monaco yönetimi bu sefer O'nun biletini kesebilir. Şu Euroleague'de NBA'e yakıştırdığım tek adam, müthiş yetenekli bir oyuncu. Bizim takımda görmeyi çok isterdim. Ama böyle bir yetenek mental sorunlar yüzünden heba olup gidiyor, yazık gerçekten. Bazı insanlar şanslı doğuyorlar ama bu şansı hak etmiyorlar kesinlikle.

Maçı izlerken Guduriç hakkında güzel bir şeyler yazayım dedim ki neredeyse son periyotta maçı O'nun kötü oyunuyla veriyormuşuz. Demek ki biri hakkında kötü düşünürsem iyi oluyor, iyi düşünürsem kötü oluyor Fenerbahçe Beko Ben Guduriç'in takımda olmasından memnunum. Dengeyi sağlıyor. Amerikalı oyuncular güzel 3 sayılık atıyorlar, hopluyorlar zıplıyorlar falan ama basketbolu bilen adamlara da ihtiyaç var takımda. Kalitesinin NBA için yeterli olmaması da bizim için artı, ne güzel bir yere gidemiyor işte Fenerbahçe Beko Bizim taraftar Bogdanoviç gibi NBA takımlarına liderlik edebilecek adam takımda olsun istiyor ama yok öyle bir dünya.

Bu sene uzun seneler sonra ilk kez TBL maçlarını izlemediğim için ne olup bitiyor bilmiyorum ama İsmet, Şehmus ve diğer Türk oyunculardan umarım maksimum derecede faydalanıyordur koç. Yoksa Calathes'i orada da kullanırsak adam su kaynatacak sonunda iptal olacak. Calathes'i istiyordum diye burada yazanlar bile bu kadar performans vereceğini bilmiyordu bakmayın siz. Gören duyan da 22-23 yaşında çıtır bir oyuncu da bir potansiyel vaat ediyor zannedecek, 15 senedir piyasada olan adam işte Fenerbahçe Beko  Yalnız böyle üçlük atmaya devam ederse rakipler şutunu riske etmeyip savunma yapmaya başlayabilirler Fenerbahçe Beko 

Sene başında Itoudis geldiğinde müthiş heyecanlanmıştım. Sonra yapılan transferleri görünce herhalde adamın haberi olmadan rastgele piyasada boşta kimi buldularsa doldurdular takıma diye düşündüm. Pek o karakterde görmesem de acaba Itoudis bize yatmaya mı geliyor diye bile aklımdan geçti kurulan kadroyu görünce. Koç bunca alakasız adamla Kokoşkov ve Djordjeviç'in 6 ayda oturtabildiği düzeni daha ilk maçta kurmayı başardı. Bu takımın tek bir yıldızı var o da Itoudis Fenerbahçe Beko 

Erman Kunter ne kadar büyük bir oyuncu, iyi bir koçsa bir o kadar da kötü bir yorumcu. Bir ara anlatan spikerle akıl tutulması yaşadılar. Calathes'in asistinde Booker'a faul yapıldı yanlış hatırlamıyorsam. Asist yazılacak mı bir türlü emin olamadılar. Booker herhangi bir serbest atışı sayıya çevirirse asist yazılıyor, yoksa yazılmıyor. Çok da önemli değil ama garip bir muhabbet döndü orada.

SSport'ta hem maçların tekrarı hem de özetleri oluyor. Harika gerçekten hizmet, çok memnunum. Ben direk SSport Plus üzerinden izliyorum, herhangi bir senkronizasyon sorunu yok. Efes maçının özetini izledim, Milano'yu ezmiş geçmişler Clyburn'ün müthiş oyunuyla. Geçen sene Itoudis'in dehasıyla CSKA ya da tarihimizin en iyi kadrolarından biriyle biz durdurabilirdik. CSKA savaşla devre dışı kaldı, biz de Kokoşkov'un müthiş satışı ve denize düşen yılana sarılır misali son anda getirdiğimiz Djordjevic'le seneyi yaktık. Bu sene de biz durduramazsak gümbür gümbür üçüncü şampiyonluklarına gidiyorlar. Ortamı boş buldular, istedikleri gibi at koşturuyorlar. Eksikleri çok önemli değil, parayı basar vergiden düşer 1-2 oyuncu takviyesi yaparlar. Dünyada devletin sırtından ücretsiz milyonlarca dolarlık takım kurmanın başka bir örneği var mıdır bilmiyorum Fenerbahçe Beko 

Çok bir yerde yazılıp çizilmese de Vesely geri dönmek istiyor gibi bir şeyler okudum. Barça bu vakitten sonra bize bonservissiz vermez geri, yani olmayan bir ihtimal. Ancak Itoudis'in elinde şu kadroda neler yapabileceğini görmek isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 25 Kasım 2022; 1:27:37 >
  • Aslında bir takım John Brown, John Holland, Pierria Henry falan şöyle ne kadar arıza tip var transfer etse, şöyle şenlikli maçlar izlesek

Yazınca fark ettim, John isminde var sanırım bir sorun

Baş arıza Mike James'i yazmayı unutmuşum 5'i tamamlamak için 1 tane daha bulmam lazım, sonra bunlara yakışır bir koç seçeceğim

Olanca cinsliğiyle Trinchieri olabilir gibi sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 23 Kasım 2022; 22:51:35 >
  • Eurolig de oynayan ilgilendiğimiz söylenen uzun kim acaba , ben bu takımın 4 numaranın aksine daha çok 5 oynayabilecek tarzda bir atlet oyuncuya ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum , 4 5 oynayan kesinlikle ayakları yavaş olmayan motley kenarda iken pota altı üstünlüğünu direk rakibe kaptirmayacagimiz ama yeri geldiğinde motley ile beraber de sahada kalabilecek bir uzun lazım . Bizim 4 numaradan net şutör e ihtiyacımiz yok bence genel olarak booker yerine daha iyi şutör olsun deniyor ama hayes ve bjelica zaten o işi yapacak bize motley den sonra savunma ve hücumda sertliği devam ettirecek bir uzun lazım . Singleton isteniyor mesela bence oda bu profil bir oyuncu değil.

• Mike Tobey büyük ihtimalle. Mirotic sakatlanınca geçici kontrat verdiler. Kontratı bitiyor sanırım

• pertev13 P kullanıcısına yanıt

Ben istemem şahsen

• Milanoda Messina'nın kalıp kalmayacağını belirleyecek bir maç, tamda bizimle oynayacakları maça denk geldi, çok fazla sadıracaklardır.

• Çok havaya girdiler Fenerbahçe Beko 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 24 Kasım 2022; 22:51:10 >
  • Efes maçında 5/32 %15.6 üçlük yüzdesi olan takım bizim maçta 1p'de 4/5 %80 üçlük yüzdesiyle oynuyor. Gel de çıldırma. Fenerbahçe Beko 

• 
Sayfa: önceki 41434144414541464147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.