Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko (2664. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
15 Misafir - 15 Masaüstü
5 sn
85.842
Cevap
212
Favori
2.087.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26622663266426652666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trentbasketin haberine göre Georgios Bartzokas, Darüşşafaka Doğuş anlaştıgı idda edildi
  • Fenerbahçe Beko
  • Yani içim acıyor diyeceğim ama ondan çok daha fazlası var. Lamonica da maçın heyecanına kapılıp ayaklara bakmak yerine, sayı olacak mı olmayacak mı diye bakıyordu herhalde !

Yazık oldu, hakkımız yendi, o kadar emek boşa gitti...
  • Serbest atislar onemli aga........

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer takımlardan destekleyen arkadaşlara da teşekkür ederim. hep birlikte güzel bir heyecan yaşadık. bu sene olmadı ama böyle devam edersek elbet olacaktır

diğer bazı rusların da içine oturmuş belli ki garip garip yorum yapıyorlar.
    bjk li olanlar yok bilmem kaç kupa kaybetmişsiniz diyor, senin takımın daha ligde playoff'a kalamamış neyin hesabını yapıyorsun?

profilindeki amblemden gs li gözüken ruslar da strasbourg ve cska'yı yendik muhabbetleri yapmış.
    mantık süper "o fener'i yenmişti ama biz de onu yendik oooo biz daha iyiyiz"
    strasbourg a deplasmanda farklı yenildik, içeride de farklı yendik.
    ve bilmem kaç sene önce cska'yı yenmenizle övünüyorsunuz ya, heh işte aşağıdakiler de sizin için.

27 Şubat 2015 Cuma 19:00
    CSKA Moskova75 - 81Fenerbahçe

2 Ocak 2015 Cuma 20:00
    Fenerbahçe81 - 84CSKA Moskova

6 Aralık 2013 Cuma 18:00
    CSKA Moskova74 - 78Fenerbahçe

31 Ekim 2013 Perşembe 21:45
    Fenerbahçe86 - 60CSKA Moskova
    -----------------------------------------

14 Şubat 2014 Cuma 20:30
    Galatasaray OB71 - 74CSKA Moskova

4 Nisan 2014 Cuma 19:00
    CSKA Moskova86 - 85Galatasaray OB

9 Şubat 2012 Perşembe 20:00
    Galatasaray OB68 - 64CSKA Moskova

2 Şubat 2012 Perşembe 18:15
    CSKA Moskova85 - 70Galatasaray OB
    ----------------------------------------------------------
  • ya kavga etmeyi bırakın da o zır deli üçlüdeki hatun kimdir acaba buna açıklık getirelim.. Ek olarak aziz yıldırım ingilizce biliyor mu oraya gidip ne dedi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Oyuncusu çirkef...Taraftarı çirkef

Aynaya baksan iyi edersin. Takımdaşlarından insanlık öğren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 16 Mayıs 2016; 13:23:51 >
  • Küçük takımdan beklendiği gibi yenilmiştir. niye çünkü ezik bir klüptür fenerbahçe. galatasaray gibi final'lere alışık değildir. final bizim işimiz, boyundan büyük işe bulaşmayacaksın arkadaş.

beter olsunlar. tesadüfen 1-2 şampiyonluk kupa sizi büyük yapmaz. kendinizi birşey sanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

ya kavga etmeyi bırakın da o zır deli üçlüdeki hatun kimdir acaba buna açıklık getirelim.. Ek olarak aziz yıldırım ingilizce biliyor mu oraya gidip ne dedi acaba

Ben takımı size yedivmem pavalelcimisin hakem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Swanford

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar -_-

Seneye bu takıma bi tane uzun lazım ve 2 numara lazım. Sloukas bugünkü oyunundan sonra seneye bu takımda kalacağını gösterdi. Herkesin tıkandığı yerde tek başına bir şeyler yapmaya çalıştı.. Bogdan ise kapalı kutu, böyle olmaz bu iş tam verim alamıyoruz. Vesely i ise hiç kimse burda bana savunmasın o serbest atışlar rezalettende öte sen kaç yıllık oyuncusun 1 tane atar insan ya. Udoh ve datome dün iyilerdendi. Antic ise süre aldığı dakikayı iyi oynadı. Kalinic şanssızdı. Hickman elinden geldiğini yapmaya çalıştı. Boby ise yaş tecrübesini konuşturdu, bogdanın yapacağı işi yaptı.
    Seneye inşallah obra kalır ve inşallah udoh,datome,sloukas kalır.

ya hocam vesely hakkında aynı şeyleri ben de söyledim sırf takımım fb degil diye bana demedik bırakmadılar forumda ölümüne savundular. ya sen profesyonel basketbolcusun. 1-2 tanesini bari tuttur ya. 8de sıfır atmak nedir ?? Potaya değmeyen serbest atış mı olur allah aşkına. 1 tanesini tutturabilseydi uzatmalara gitmicekti en basitinden.

Ben bişeyden anlamıyomuşum. 8de 9da sıfır atmanın normal olmayacagını anlıcak kadar anlıyorum kardeşim. Obra da anlıyo ki ikinci yarı oynatmadı. Saha içinde de bunu telafi edecek bi oynayısı da yoktu. Haksız mıyım hocam. Neymiş o olmasa gelinemezmiş filan. Onun yerine atış yapabilen uzun rahat bulursunuz.

10/1 atmanın kötü olduğunu herkes biliyor burada sen 10/1 kötü diyorsun bu nacizane bilgi ve tespit için teşekkürler.

Vesely öyle hırslı bir adam ki o ftlerden sonra gece uyuyamamıştır. Adamlar kötü yüzdeyle atacağını anladığı için sürekli üzerine oynayıp moralini bozdu, o da atamadı obradovic de müdahale etti. Belki de Vesely kendi girmek istemedi bugün kötüyüm diye ne biliyorsun da adamı gömüyorsun?

Biz buralara kadar gelirken terinin son damlasına kadar mücadele eden oyuncuyu dün şanssız bir gece yaşadı diye kötüleyecek gömecek insanlar değiliz, olur da siz final four a kalırsanız micovu tek maçla asar kesersiniz. Adamın o dakikalarda ne yaşadığını ne biliyorsunuz yahu ?

Mantığa bak 1 tanesini atsa şampiyonmuşuz. Sonra basketboldan anlıyorum diyorsun.

• Hayatimda ilk defa fenerbahceyi bu kadar cok destekledim. Veselly kacirdiklarindan 1 tane atsaydi belki de suan fenerbahce sampiyon kupa turkiyedeydi. Yazik oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhatC. -- 16 Mayıs 2016; 13:28:15 >
  • DarkGathering kullanıcısına yanıt
    Brazzers dan olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Sezer.E

Küçük takımdan beklendiği gibi yenilmiştir. niye çünkü ezik bir klüptür fenerbahçe. galatasaray gibi final'lere alışık değildir. final bizim işimiz, boyundan büyük işe bulaşmayacaksın arkadaş.

beter olsunlar. tesadüfen 1-2 şampiyonluk kupa sizi büyük yapmaz. kendinizi birşey sanmayın.

Nasıl Barcelonanın 21. yüzyılda UEFA kupasına katılması mucizelere bağlıysa

Bizim de o seviyeye katılıp maç yapmamız mucizelere bağlı

İşte sizin kupanızla bizim seviyemiz arasındaki fark bu

Haydi zıpla şimdi konudan

Korkmazsanız Play-offlarda görüşürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezer.E

Küçük takımdan beklendiği gibi yenilmiştir. niye çünkü ezik bir klüptür fenerbahçe. galatasaray gibi final'lere alışık değildir. final bizim işimiz, boyundan büyük işe bulaşmayacaksın arkadaş.

Sağol yunan Rus tohumu ermeni soyu. Seni fenerbahçe ye hakaret etmek için dahi olsa bu konuya gelmeni sağlayan Avrupa 2.si takım ne büyük iş başarmış

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    hahahaha abi çok komikti ya bayıldım oradaki o harekete parmağını sallayarak gözlerini açarak tam komedi
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    yanındaki adam rus ceosu imiş. Yanında öyle birisini gezdirir mi ? Sanmıyorum
  • ilk defa fenerbahçenin avrupada kaybetmesine üzüldüm,
    ilk yarıda ki ruhsuzluk fenerin sonu oldu, hakeme gelince 90 lı yıllardaki gibi türk düşmanı bir hakem vardı sahada,
    takım olarak fener daha kaliteli duruyordu ama bu kadro nasıl oluyor da yarı final maçında ve final maçının ilk yarısında bu kadar tutuk ve ruhsuz olabiliyor anlamıyorum.
    Galatasaray kadın basketbolda şampiyon olurken yarı final ve final maçının ilk çeyreğinde yakaladığı farkla şampiyon olmuştu, buda istek iştahla olacak bir şey..
    bir kaç takviyeyle Euroleague şampiyonluğu gelir artık..
  • burdaki her fenerbahçeli gibi bende kupayı kılpayı kaybeden takımı mı canı gönülden kutluyorum bize yaşattığı onca heyecan için.olmadı ne yazıkki hep konuştuğumuz gibi günlük performanslar sonucu belirledi.kaçan o kadar faul,son saniyede alınamayan bi ribaunt,uzatmada kalinic in 2 defa dixon un 1 defa yaptığı top kaybı ve tabiki en önemlisi normal sürenin sonun da ve uzatmada çalınan,çalınmayan fauller hatalı yürümeler vs.geçen sene real madrid maçında bu sene cska maçında hakemlerden çok zarar gördük.buna rağmen ayakta kaldık yetiştik öne geçtik ama son darbeyi vuramadık.belki çok söylendi ama burda fenerbahçe nin bütçesine atıf yapıp bu kadar paraya kupa alamadı diyenlerede şunları söyleyeyim,cska 6 defa final kaybetmiş bi takım ki her sene çok yüksek bütçelere oynayan bi takım,son 14 sezonda 13 defa final four oynayan bi takım.gerçi basketbolu sadece maçkolikten,facebook tan sonuçları öğrenmek amaçlı takip eden kişilere bunu anlatmak ta kolay değil.
    bi diğer konuda fenerbahçe yenildiği için göbek atan sözde bu ülke insanı olan taraftarlara soruyorum.kardeşim kupayı kazansaydık türk takımı olaraka kazanacaktık,kims e oynayanların milliyetine bakmaz.tamam anladık sevmiyorsunuz ulan biraz saygılı olun be,akşam twitter da bi tarbzon taraftarı zamanında hangi maç olduğunu hatırlamıyorum cska atkısı sallayan fener taraftarlarının resmini koyup ilahi adalet tecelli etti diyor.ulan basketboldan anladığın yok,futbolda da tek bildiğiniz illa kupamızı verin demek kalkmış fener kazanmadı diye göbek atıyorsun.şahsi görüşüm bi türk takımının maçında rus takımını destekleyenler ne kadar yavşaksa buraya gelip yenildiğimiz için sevincini belli edenlerde o kadar yavşaktır.
    kaybetttiğmiz için üzülen tebrik eden galatasaraylı,beşiktaşlı trabzonlu veya diğer takım taraftarlarını tenzih ederek söylüyorum hepsine teşekkürler destekleri için.
    takıma hakkını vererek artık önümüze bakmalıyız çünkü kazanacak bi kupa daha var.konsantre olup oraya odaklanmalıyız...
  • Fenerbahçeye yazık oldu . Hakları yendi . Bu zamana kadar iyi takımlarla oynamadılar diye eleştirmiştim ancak dün Avrupa standartlarının çok üstündeki Cska yı yeniyolardı , hakem olmasa

• 
Sayfa: önceki 26622663266426652666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.