Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko (2498. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86.110
Cevap
214
Favori
2.092.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 24962497249824992500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1nvdr 1 kullanıcısına yanıt
    Aklın yolu bir. Başarıyı baltalamanın anlamı yok türk oyuncularımızda pabucun pahalı oldugunun farkına varırlar umarım artık..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.

    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki bir fenerli olarak buraya dert yanmaya gelmiştim ama burası da Basket deyince sadece erkek baskete odaklanmış:

    Bu gün kadınlar basketbol liginde yarı final maçları vardı ve yayınlamayı satın alan TRT Spor, bu günün cumartesi olması dolayısıyla PTT 1.lig maçlarını yayınladı.

    Son ümit TBFTV yayınına baktım:

    Mersin-Hatay maçının 2.çeyreğinin ortasında buldum ama ekranda maç sonuçları yok ve salonun sesi 6-7 saniye sonra geliyor. Spiker zaten yok.
    Ayrıca yayın çamur gibi. Ne oyuncuların yüzü belli ne de topun nerede olduğu belli.
    Neyse ikinci yarıda ekrana sonuçları koydular ama sonuçta nasıl bir bir maç oldu?
    Yok böyle bir maç: her iki tarafa da en az on kere teknik faul çalınması ve hatta ikinci yarıda Hatay'a çok sayıda teknik faul çalınması gerekirken hakemler maçı böyle bitirdiler.
    Geçen AGÜ-FB maçında takımımız 12 sayı önde iken önce oyuncumuza sonra da antrenörümüze çalınan iki teknik faul sonucu maçı kaybetmemizden sonra inanılır gibi değil.

    Neyse akabinde yine aynı görüntü şartları altında AGÜ-FB maçını TBFTV'den seyrettim ve büyük sorun olmadan yenip finale çıktık.

    Problem:

    - FBTV önce 19:30 FB-Vakıfbank maçının tekrarını vereceğini işledi Uydunet'e.
    Yenilince, değiştirip 22.30'a AGÜ-FB maçını koydu, eyvallah, bekledim ve yerine daha önce defalarca gösterdiği programı devreye aldı: Yeter ama. Saat 01:00'e attılar sonuçta.

    - Ayrıca, aylardır FB forumlarında Bayan Basket ve Bayan Voleybol takımlarına inanılmaz bir düşmanlık belirdi, üstelik her iki takımımız da hem lig lideri hem de final four'a kaldığı zamanda: Ahmet dursun Seba gitsin misali.
    İşte bu akşam FB bayan Voleybol takımı yenilince kimileri adeta saçına kına yaktı ama FB bayan basket takımı finale kalınca saatlerce yazamadılar.

    - Son olarak şunu da eklemeliyim ki,50 yıllık bir FB'li olarak:

    Bu akşamki AGÜ-FB maçının 3.çeyreğinde FB'miz 17 sayı öne geçtikten sonra "Alkışlayın ulan..." ve "Ayağa kalkmayan filan takımdan olsun" gibi saçma tezahüratlar inanılmaz:

    - Kardeşim, yarı final maçında filanca takımla mı oynuyoruz? Yok.
    - Bu maçı kazanırsak finalde o filanca takımla mı karşılaşacağız? Yok, onlar yarı finalde elendi zaten. E, problem?

    Mesela, şehrimde oynanan FB maçında iyi görüntü almak için şehrimin takımının taraftarları arasına oturduğumda onlar "Ayağa kalkmayan Fenerli olsun" diye tezahürat yapmaları gibi saçmaydı.

    Kalktım mı, elbette hayır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 1 Mayıs 2016; 1:45:01 >
  • Beyler fenerbahçe giresun maçı biletixde 4ünde gösterirlen maçkolikte ayın 5inde gösteriyor hangisi doğrudur? Yardımcı olun lütfen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • andrewgoudelock kullanıcısına yanıt
    Lig tv de 4 diyor.
  • Evet, FBTV'yi hayatımdan tamamen çıkarmam için az kaldı:

    -Bir haftadır değişmeyen uydunet programlaması nedense bu akşam çok aktifleşti: Saat 01.00 de gene aynı program yazıldı gene.

    - Evet, bu kadar bekledikten sonra FBTV halen Bayan Basket takımının AGÜ'yü deplasmanda yenip finale kaldığı maçın tekrarını vermiyorsa ki geçende vermişti,

    Güle güle FBTV, bize ihanet ettin, yıllardır senden para almadan maç yorumu yapan insanları gönderip yerine finale doğru yürüdüğümüz maçlarda, önündeki evraklara bakan Tapu memuru ses tonuyla maç anlatan tiplere bizi mahkum ettin.

    İnanılır gibi değil ama o çamur görüntüye TBFTV'den bir kere daha baktığımda sadece son çeyreği gördüm ve hemen akabinde yayından kaldırdılar, al o çamur görüntülü maçı arşivine koy TBF.

    5 dakika kaldı.

    Evet bitti.
  • Salona 2 km uzaklıkta olmuş patlama diyorlar.

    Birde uçak geç kalkmış. Saatlerce beklemişler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ntv spor son dakika geçti. Maçımız resmi olarak ertelendi. Türkiye yi bu hale getiren teröristler Allah hepinizin belasını versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jan Vesely’den Sakatlık Açıklaması!

    Fenerbahçe Beko


    Sarı-lacivertli takımın önemli isimlerinden Vesely, sakatlığı hakkında bilgi verdi.

    Fenerbahçe’nin Spor Toto Basketbol Ligi’nde 20 Mart’ta Pınar Karşıyaka’yla oynadığı maçta ayak bileğinden sakatlanan ve o günden bu yana forma giyemeyen Vesely, 13-15 Mayıs tarihlerinde Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek organizasyonda oynamak istediğini belirtti.

    Takımını önemli maçlarda yalnız bırakmak zorunda kalan Vesely, parkelere dönüşüyle ilgili kesin bir tarih söyleyemeyeceğini vurgulayarak, “Berlin’de olup olmayacağımı ben de çok merak ediyorum. Bunun için çalışıyorum ama sonucunun belli olmadığı bir şey için söz veremem. Sakatlığımı atlatıp Dörtlü Final’de olmak istiyorum. Bunun için çok çalışıyorum ama henüz durumum belli değil.” diye konuştu.

    “Saha dışında olmak çok zor bir şey”

    Sarı-lacivertli takımda ikinci sezonunu geçiren tecrübeli oyuncu, sakatlıktan dolayı forma giyememenin kendisi için zor bir durum olduğunu ifade etti.

    Real Madrid’le oynanan play-off çeyrek final serisinin hatırlatılması üzerine Vesely, “Dışarıda oturmak çok daha zor bir şey. Sahada olduğunuz zaman savaşabiliyorsunuz. O adrenalinle hissetmiyorsunuz acıyı, yorgunluğu. Sürekli arkadaşlarınıza yardım etmek istiyorsunuz. Dışarıda otururken aynı şey söz konusu değil. Elinizden hiçbir şey gelmiyor. Arkadaşlarınıza yardım edememek çok zor bir şey.” ifadelerini kullandı.

    Sarı-lacivertlilerin Real Madrid’i 3-0’la geçtiği play-off çeyrek final serisinden sonra takım arkadaşlarının “Seriyi Vesely için kazandık. Vesely, Dörtlü Final’de olmayı hak ediyor.” sözleri karşısında çok duygulandığını aktaran 26 yaşındaki oyuncu şunları kaydetti:

    “Takım arkadaşlarıma minnettarım. Sadece beni düşündükleri için değil, Dörtlü Final’e kaldıkları için de minnettarım. Sakatlık sürecim onların desteğiyle daha hızlı geçecek. Yüzde yüz gücümle dönmek için çok çalışıyorum. Takım arkadaşlarımın bana verdiği desteği her zaman hissediyordum. Real Madrid maçından sonra bu desteği bir kez daha hissetmek beni çok onurlandırdı.”

    “Şampiyon olmak için her şeyi yapacağız”

    Geçen sezon da Fenerbahçe’yle Dörtlü Final heyecanı yaşayan Vesely, Berlin’de şampiyon olmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını aktardı.

    Kendilerini net bir favori olarak göstermek istemediğini aktaran tecrübeli oyuncu, “Dörtlü Final’e kalan her takım favoridir. Uzun bir yoldan geliyoruz ve herkes aynı şekilde bu yolu geçiyor. Bütün takımlar favoridir, diyebiliriz. Dörtlü Final sonunda şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız. Bütün sezon devam ettirdiğimiz rutin alışkanlıklarımızı bozmazsak oradan istediğimizi alırız. ‘Biz favoriyiz’ söyleminden hoşlanmıyorum. Oradaki bütün takımlar çok kuvvetli.” diyerek sözlerini tamamladı.
  • Maç oynanmıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Ntv spor son dakika geçti. Maçımız resmi olarak ertelendi. Türkiye yi bu hale getiren teröristler Allah hepinizin belasını versin.

    Türkiyeyi bu hale teröristler değil biz kendimiz getirdik bence. YOksa o şerefsizler 30 yıldır buralarda... Kendimiz nasıl getirdik dersek, herkes şapkasını önüne koysun düşünsün son 2 yılda olanları...

    Bir ara bu şerefsizlere açılım adı altında kırmızı halılarla getirdiler, PKK bayraklarıyla mahkeme kurdular.. Silahları gömdüler ses çıkmadı vs. vs. neyse.

    Şimdi aklımız başına gelir inşallah uyanırız. Rehavet sardı bizi.
  • Spor Toto Basketbol Ligi’nin 28.haftasında oynanması planlanan Royal Halı Gaziantep – Fenerbahçe maçı, Gaziantep’te gerçekleşen terör saldırısı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

    Sabah saatlerinde emniyet karakoluna düzenlenen bombalı saldırının ardından bir araya gelen valilik ve emniyet yetkilileri, karşılaşmanın ileri bir tarihte oynanmasına karar verdi. Valilik yetkililerinin bugün akşam üstüne kadar maçın oynanacağı tarih ve saat ile ilgili bir karara varması bekleniyor.

    Biz de Eurohoops olarak saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve yararlılara da acil şifalar diliyoruz.

    Eurohoops
    Royal Halı Gaziantep - Fenerbahçe Maçı Ertelendi | Eurohoops
    http://www.eurohoops.net/tr/featured-tr/235173/royal-hali-gaziantep-fenerbahce-maci-ertelendi
  • Maç yarın oynanacakmış.

  • https://www.facebook.com/TheEuroleague/photos/a.128930014947.129669.34072349947/10154126878359948/?type=3&permPage=1

    Final Four için Fenerbahçe'yi motive etmesi senden Final Four biletin, imzalı forman, imzalı basketbol topun sampiyonlukgelince.com’dan! #F4GLORY


    http://www.sampiyonlukgelince.com/

    Fenerbahçe Beko



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castieello -- 2 Mayıs 2016; 14:06:06 >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aradesh -- 2 Mayıs 2016; 15:20:23 >
  • Eurohoops Avrupa'nın en iyi Koç'u anketi yapmış, Ergin hocam olmadığı için oyumu Obradovic'e verdim :p
    Eurohoops
    Who’s the best coach of the season in the Euroleague? | Eurohoops
    http://www.eurohoops.net/top-lists/235482/whos-the-best-coach-of-the-season-in-the-euroleague

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç linki bulan arkadaş varsa paylaşabilirse sevinirim.
  • Vesely yine yok ne sakatlıkmış be arkadaş böyle.
  • İşteyim izleyemiyorum fakat Bobby Dixon bey alev almış tarzı tweetler görüyorum.

    İyi günler Dixon bey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalinic çaktı bloğu


    Ekpe pazara gönderdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 2 Mayıs 2016; 17:40:47 >
  • 
Sayfa: önceki 24962497249824992500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.