Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (3609. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: himone , himone
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.008
Cevap
213
Favori
2.068.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36073608360936103611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ek olarak..
    Halen Fenerbahçe Avrupa ‘nın en iyilerinden.Halen Obra 1 numara.Seneye yıne burada olacaklar mesela ? Onemlı olan budur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obradovic keşke emekli olana kadar takımın başında kalsa. Giderse kim Obradovic’den daha iyi yönetecek sizce? Saras mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Teo bence de olmazdı ,hele hele su takıma.
    Fenerbahçe’nın ilk finale cıktığı ya da bir öncekı sene finallere kalamadığı Obra’nın ilk senesı uygun olabılırdı ama.

    Ben Teo Efes’e de gelsın ıstememıstım ama .Pek tutmuyorum kendısını bu nedenle sağlıklı yorum yapmıyorda olabılırım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: newrophat

    yalnız son 7-8 maçtır gözden kaçan ilginç bir taktik geliştirdi obra reyis. dikkat ettiyseniz rakiplerin oyun kurucularını bomboş bıraktırıyor, üçlüğe zorluyor, içeriyi kalabalık tutup penetre ihtimalini udoh vesely ile imkansıza yakın hale getiriyor. rakip sürekli top çevirip hücum süresinin son saniyelerinde üçlüğe kalkıyor. adam paylaşımında sıkıntı olmadığı sürece boyalı alanda sayı bulmak rakip için büyük sıkıntı. böyle olunca rakip oyun kurgusundan uzaklaşıyor, takım disiplinini kaybediyorlar. siz bakmayın sergio llull un 30 a yakın sayı attığına, adamlar sergio atamazsa sayı atamayız moduna girdi resmen. hele hele datomenin fark 13 ken 2 tane boş üçlüğü kaçırması yada vesely nin yine akabinde fark 13 ken ayağına topu dolaştırması olmasa maçın son periyodu 100 sayıya giderdik geçen seneki gibi.

    o değilde pana serisinde aynı taktiği uyguladığımız kel oyun kurucularına resmen acıdım yeminle. hayatımda ilk defa bir sporcunun takım oyunları içerisinde bu kadar özgüven kaybedip rencide olduğunu gördüm. adamı boş bıraktıkça kaçırdı, resmen sen sayı atsan nolur lan dedik.

    bakın dikkat edin son periyotta llull resmen sapıttı. çünkü 3 periyot boyunca neredeyse sıfır baskı gördü ve maçı alıp koparması gereken yerde az bir baskı görünce saçma salak şut tercihleri yaptı. bu oyun sisteminde kalinicin attığı 3 sayı llull un attığı atacağı 30 sayıdan daha kıymetlidir.

    llull büyük oynadı vs... laflarına itimat etmeyin , onu 3 periyot vezir edip son periyotta rezil eden Obra sistemini görün. llull 50 sayıda atsa bu sistem rakibin takım olmasına izin vermiyor. takım olamayınca böyle rezil oluyorlar işte.

    ayrıca son paragraf ekpe ve kalinicin. bu akşam yapılması gereken her şeyi yaptılar. udohun görkemi kalinici gölgede bırakıyor olsa bile kalinic ayrıca bir tebriği haketti. bu seviyede bir savunma oyunu uzun süredir izlemedik. iddia ediyorum, rakibin şapkadan tavşan çıkan üçlükleri olmasa 40+ sayı fark olurdu. pazar günü sakallı basket attığında üzülmeyin çünkü o sayı atarsa emin olun obra izin verdiği için atacaktır. o atarsa diğerleri duracak çünkü. çok güzel ve akıllıca bir sistem. saygıyla önünde eğiliyorum Obra Kadabra...
  • Fenerbahçe yenilince buraya gelen tipleri alıntı yapmayın ve cevap vermeyin ki geldikleri gibi gitsinler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

    Türk basketbolunda çıtayı yükselttiğiniz için teşekkürler Fenerbahçe,güzel maçtı.Fenerbahçe'de gördüğüm en büyük eksiklik eski açlığını yitirmiş gibiydiler,biraz CSKA sendromu havası sezdim.Obradovic seneye kadroya gereken ayarı çekecektir.



    Son 3-4 senedir söylüyorum Sloukas'ın Heurtel'den hiçbir farkı yok gözümde,Heurtel'in vasat takımlara karşı winner olabilen versiyonu.Bizde Micic ve Larkin tarih yazarken adam sadece baseline'ı dolaşıp dışarı saçma sapan paslar attı.Dixon'daki ruhun 3'te 1'ini görmüyorum kendisinde.Zaten Efes yıllardır hep Dixon'ı raydan çıkartmaya uğraşır,Sloukas parlardı.Bugün onu bile yapamadı

    Aynı şekilde Melli'nin de gereksiz abartıldığını düşünüyorum,Efes başından beri Melli'ye özellikle şut attırıyor,oyunu yönlendirme konusuna yardımcı oyuncu olmasını engelliyor böylelikle.Bence Trinchieri'yle oynarkenki Melli çok daha verimli ve etkiliydi.Kullanılış şekli farklıydı çünkü.


    Dixon+Sloukas = 12 sayı 5 ribaunt 5 asist

    Larkin = 30 sayı 7 ribaunt 7 asist.
    Sloukas iyi bir guard. Bu kadar sakatlık varken Efes'in kazanması bence çok şaşılacak bir şey değil.Şanssızlik.

    Efes finalde böyle oynarsa işi zor Allah yardımcısı olsun. Her alan atar, düşünmezse Real-Cska ikilisinin bu oyun tarzının en iyi oynayanı olarak görürsek Efes'in finalde daha mantıklı oynaması şart. Başarılar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Copleri kadroda tut, yillardir duzgun oyun kurucu alma. Sonrada ergin tarafindan 4-5 mactir supurul. Obrada bitirmis kafasinda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GANN1CUS



    Cidden ama Anadolu Efes gibi bir takımımız olsun isterdim, başında da ergin ataman tekrardan. Zevkli oluyordu gs-fb çekişmesi ligte, o şampiyonluk serisi felan acayip iyiydi. Eurocup aldık oda çok iyiydi zevk veriyor gerçekten. Ne yazıkkı bütçe olmadığından buralarda bulunamıyoruz, bizede bi sponsor çıkmalı bence zevkli olur maçlar.

    Alıntıları Göster
    Galatasaray’in Bjk’deb Ergin ile beraber Hawkins vs adamlari alip yatirim yaptigi sezonlar keyifliydi. Yanilmiyorsam euroleague’de ceyrek final de oynamistiniz. Arada rekabet olsa cok daha iyi olur 👍👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Biz hala övünüyoruz. 5 kere üstüste F4 oynamak kolay değil. Sizin rüyanızda göremeyeceğiniz bir durumu biz gerçeğe çevirdik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sloukasla felan olmaz bu işler. Önümüzdeki sezon da iyi kadro kurulacaksa lider bir oyun kurucu alın gidip. Yoksa boşa para harcamayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: garcibaba

    Bu mesaj silindi.
    Hadi ilk Ülker ile birleştiklerinde anlarım da 2-3 sene için ki ben de öyle düşünüyordum ama artık takım birleşmesi falan mı kaldı?

    Fb sürekli yatırım yaptı basketbola, Ülker ile birleşip bırakmadı yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Teo bence de olmazdı ,hele hele su takıma.
    Fenerbahçe’nın ilk finale cıktığı ya da bir öncekı sene finallere kalamadığı Obra’nın ilk senesı uygun olabılırdı ama.

    Ben Teo Efes’e de gelsın ıstememıstım ama .Pek tutmuyorum kendısını bu nedenle sağlıklı yorum yapmıyorda olabılırım
    Selamlar hocam,

    Siz de farkındasınızdır artık oyun, ne kadar iyi defans yaptığından ziyade oyun kurucuların oyunu nasıl yönlendirmesiyle alakalı bir şeye dönüştü. Oyun kurucun maç boyunca sıkışıyorsa ve şapkadan tavşan çıkaran bir oyuncun yoksa takım komple kaybediyor. Savaş alanı gibi. İyi bir kılıç ustası yoksa ne yazık ki okçularında olsa savaşı kazanamıyosun. Okçular sadece geçiştiriyor ama kılıçla savaşması gerekenler vazifesini getiremeyince diz çökmek zorunda kalıyorlar. Sloukas ve Bobby vadesini doldurdu. Vesely gibi bir oyuncunun önüne birincil bir adam lazım. Vesely çok hata yapan, zaman zaman yanlış zıplama yapan ve hareket kabiliyeti açısından(bknz: hızlı ve çevik oyunculara karşı zayıf) yavaş oyunculara karşı etkili. Bu açığı genelde hep Udoh kapattığından pek farkına varılmıyordu.

    Edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 17 Mayıs 2019; 21:24:2 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

    Bu mesaj silindi.
    Edebinle konus,saygisizlik etme. Kac yasinizdasiniz siz merak ediyorum. Cocuk yasta olsaniz anlayisla karsilarim ama olgun biriyseniz vay halinize. Ne konustugunuzu bilmiyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Efes’i ve Ataman’ı cok küçümseyenler oldu işte,Çoluk cocuk 3-5 yol basket ızlerse tabı Efes’i küçümser o vatandaş

    Efes ‘ın bu galıbıyetı hıc süpriz değil.Tek maçlad bunlar serı değil o an kim ıster kım dırı olursa o takım alır.Ve ben final maçı ıcinde aynı seyı dıyecegım.Efes çok aç.Ve formda.
    Bu finaller 3 maç uzerınden olsaydı Efes’in şansı yarı yarıya azalırdı mesela
    ****

    Larkın attı Efes aldı salladı aldılar dıyen adamla basketbol tartışmam spor bıle tartışmam.Efes’ın kaç maçtır kurdugu sistem uzerınden böyle oynandı.Kaldı kı sen bunu dersen ben sana derım kı Ataman’ın takımlarını hıc bılmıyorsun ızlememıssın ve sallayıp duruyorsun..
    Kime laf çakıyorsunu bilmiyorum ama benim Efes’i geçeriz dememin sebebi Efes’i küçümsediğimden değil takım olarak onlardan iyi olmamız , 3 yıldır aynı kadro olarak burada hep olmamız fazlasıyla tecrübeli olmamız ve Efes’in takım olarak Final-Four olarak ilk tecrübeleri olmasındandı ,Kadrosunda sadece 2 kişi daha önce bu ortamı görmüştü . Bunların hepsi burada önemli etken burada diğer 3 büyük takımı çıkarıp Efes şampiyon olur demek asıl çocukluktur basketbol oyununda her şey önemli .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.
    Burası futbol konusu değil . Burada düzgünce galatasaraylıları uyarıyorum basketbolla ilgili konuşacaksanız konuşun yoksa konuyu boş yere polemiklerle kirletmeyin .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe'ye geçmiş olsun. Ben Galatasaray'lıyım, ancak hakkını teslim edelim. Efes çok iyi oynadı. Ergin Ataman çok iyi bir antrenör.
  • dwho kullanıcısına yanıt
    Başarı için para olsaydı cska ve efes her sene şampiyon olurdu boş boş yazma ben bu takımla gurur duyuyorum ok....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 dakika kala 14 sayıdan geri gelen Fenerbahçe'den Final Four'da 5-6 dakika kala maçı salan Fenerbahçe'ye... Koç son periyotta tamamen saldı.

    Obradovic gitsin diyenlerden değilim tabii ki ama bu adam da insan. Eleştirilemez biri olmamalı. Şapkayı önümüze alıp düşünmemiz lazım. Rezil oldu takım. Sakatlıkları falan söylemeyin abi. Hiçbir oyuncu istemedi, hepsi ruhsuz oynadılar. Futbol takımından daha ruhsuzdular resmen. Koç hiç alternatif oyun planı oluşturmamış. Belki de sakatların döneceğini düşündü bilemiyorum.

    Kaybetsek dahi böyle rezil olarak yenileceğimizi hiç beklemiyordum. Efes sırf bireysel yetenekle ilerleyen takım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fulton

    2 dakika kala 14 sayıdan geri gelen Fenerbahçe'den Final Four'da 5-6 dakika kala maçı salan Fenerbahçe'ye... Koç son periyotta tamamen saldı.

    Obradovic gitsin diyenlerden değilim tabii ki ama bu adam da insan. Eleştirilemez biri olmamalı. Şapkayı önümüze alıp düşünmemiz lazım. Rezil oldu takım. Sakatlıkları falan söylemeyin abi. Hiçbir oyuncu istemedi, hepsi ruhsuz oynadılar. Futbol takımından daha ruhsuzdular resmen. Koç hiç alternatif oyun planı oluşturmamış. Belki de sakatların döneceğini düşündü bilemiyorum.

    Kaybetsek dahi böyle rezil olarak yenileceğimizi hiç beklemiyordum. Efes sırf bireysel yetenekle ilerleyen takım.
    +1

    Andrew dönemini hatırlayın. Bu oyun bireysel yetenekler üzerinden gitmiyor, 1 maçta 10 tane 3 sayılık atış yapmanız önemlidir ama 1 maçla şampiyon olunmuyor. Takım oyunu kardeşim. Herkes ruhunu ortaya koyup, rol neyi gerektiriyorsa onu yapacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Hadi ilk Ülker ile birleştiklerinde anlarım da 2-3 sene için ki ben de öyle düşünüyordum ama artık takım birleşmesi falan mı kaldı?

    Fb sürekli yatırım yaptı basketbola, Ülker ile birleşip bırakmadı yani.

    Alıntıları Göster
    "Kupaları şirketlere bırakmayalım" diye beste yapan takımın taraftarı Fenerbahçe'ye sponsor takımı diyor. Efes de müessese kulübü. Efes, Vakıfbank ve Eczacıbaşı gibi takımların bütçe problemi olmaz. Tuncay Özilhan ve Faruk Eczacıbaşı'nın bir evet demesine bütçeyi istediği gibi yükseltebilirler veya kulübü kapatabilirler. Ama 3 büyükler ise basketbolda başarılı olması için sponsora ihtiyacı vardır. Barcelona, Milano, Maccabi, Baskonia vs. kulüpler basketbolda sponsora ihtiyacı varken Fenerbahçe de doğal olarak sponsor bulacak. Galatasaray da Eurolig'de çeyrek finale kaldığında takımın adı Galatasaray Liv Hospital'di. Bu yüzden diyorum ki bu tiplerden boşuna alıntı yapmayın.
  • 
Sayfa: önceki 36073608360936103611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.