Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko (1107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
85.911
Cevap
211
Favori
2.090.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11051106110711081109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mali_1907

futbol seyircisinin basketbol maçını doldurmasından bende rahatsızım.Basketbolda baskı kurma olayı sadece bağırmayla,küfürle olmuyor

Benim anlatmak istediğim futbol seyircisinin maça gelmesini engellemek için bu fiyatları koyan yönetimin fenerbahçe'ye gönül veren diğer insanları da tribünlerden uzaklaştırmasıydı. Bu şekilde futbol seyircisini engelleyebilirsin bir nebze fakat bu takımı tutan birçok dar gelirli insanı tuttukları takımdan mahrum bırakırsın.İşte sırf futbol seyircisi maça gelmesin diye bu insanlarıda bu takımı desteklemekten ,canlı izlemekten mahkum bırakmaya kimsenin hakkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemm4

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: Metality

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemm4
    Yönetimimiz taraftarını müşteri olarak görmekten vazgeçmeli.

Fenerbahçe Dergisi bile 15 TL olmuş. Daha önce de yazmıştım: "paran kadar Fenerbahçe izlersin" anlayışıyla Fenerbahçe'yi halktan koparmaya çalışıyorlar. Bu gidişle, 15-20 sonra Fenerbahçe=geliri iyi olanların tuttuğu takım olacak.

Fenerbasket @fenerbasket
    Başta yönetim, her Fenerbahçelinin kendine her sabah sorması gereken tek bir soru var : Bugün dar gelirli Fenerbahçeliler için ne yaptın?

Bence doğru yapıyorlar. Belli bir kesimin futboldan soğuması, futbolun zenginlerin izleyebildiği bir spor olması, Türkiye için hayırlı olacak bence...

Neticede zenginlerin içindeki elitlerin oranı, magandaların oranından daha fazla.

Gelir düştükçe magandalık, hayvanlık logaritmik biçimde artıyor.

Gerekirse ben de izlemeyim, bir maç 500 lira olsun , Türkiye düzelecekse. O magandalar, o spor katilleri basketbol sahalarından uzak olsun.

Şimdi ben bu maça futbol magandaları gelecek diye izlemeye gidemiyorum.

Gerçek basketbol seyircisi gidemez bu maça.

O magandalar gelmesin diye sporu seven insanları da bundan mahkum bırakmaya kimsenin hakkı yok.Ayrıca gelir düştükçe magandalık artıyor demek büyük bir yanlış.Magandalık eğitim seviyesiyle ve insanın kendisiyle alakalı bir durum. İnsanları gelirleri düşük olduğu için maganda olma ve hayvanlık yapma ihtimalleri fazla diye ayrıştıramazsın.Onları hor göremezsin.
    Herkes gönül verdiği takımı destekleyebilmeli,onun maçına gidebilmeli.Şu an öyle bir noktaya geldik ki tribüne; asgari ücrete çalışan insanları geçtim orta halli memur aileleri bile giremez oldu.Onlar için büyük bir lüks haline geldi tuttukları takıma tribünden destek vermek.Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan bu insanlardı , işçilerdi , memurlardı.İstanbul'un en lüks sitelerinde oturan,çok iyi maaşa sahip,kendini diğer insanlardan yukarıda gören,elitist kişiler değil.Zaten tribünlerin en büyük işlevlerinden biri de işte bu ayrımı ortadan kaldırmasıydı.Orda kimse kimsenin gelirine bakmazdı.Hiçbir şeyin önemi yoktu.Orada herkes Fenerbahçeliydi.Ve bu böyle devam da edecek.Fenerbahçe hiçbir zaman belli bir zümreye ait olmayacak.Eğer derdin elitistlikse,belli seviyedeki insanlarla aynı takımı desteklemekse desteklemen gereken kulüp belli.Bu belli bir zümreye ait olan takımın ismini vermeme gerek yoktur sanırım.

Yukarıda bahsettiğim kulüp bile taraftarına değer veriyor,onların önemini biliyor.Bu fiyatlara onlara bilet sokmaya çalışmıyor.
  • Ben bir Fenerbahçeli olarak yönetimin gözünde sadece müşteri olarak gözükmekten sıkıldım.Yıllarca günü kurtarmak amaçlı transfer yapan, parayı sağa sola savuran,kendi transfer başarısızlıklarını bizlerin ceplerinden kapatmaya çalışan bu zihniyeti takımın başında görmek istemiyorum.
  • quote:

Bence doğru yapıyorlar. Belli bir kesimin futboldan soğuması, futbolun zenginlerin izleyebildiği bir spor olması, Türkiye için hayırlı olacak bence...

Neticede zenginlerin içindeki elitlerin oranı, magandaların oranından daha fazla.

Gerekirse ben de izlemeyim, bir maç 500 lira olsun , Türkiye düzelecekse. O magandalar, o spor katilleri basketbol sahalarından uzak olsun.

Olayları genelde taraftar grupları çıkarıyor. Magandaları isterse kulüp engeller. Gfb'yi tehdit ederken Anadolu Gfb'ye bedava bilet veriliyor.(ikisini de sevmem) Geliri düşük olanlar=magandalık olmadığına göre? 80'lerde Spor Sergi, 90'larda Abdi İpekçi'de çok güzel ortamlar vardı. Büyük çoğunluğu orta ve düşük gelirliydi. Olay holiganizmi bitirmek olsa Anadolu Gfb'nin de silinmesi gerekir. Fenerbahçe Dergisi 15 TL olmuş, var mı ötesi? Yönetimin gözünde taraftar değil, müşterisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metality

quote:

Olayları genelde taraftar grupları çıkarıyor. Magandaları isterse kulüp engeller. Gfb'yi tehdit ederken Anadolu Gfb'ye bedava bilet veriliyor.(ikisini de sevmem) Geliri düşük olanlar=magandalık olmadığına göre? 80'lerde Spor Sergi, 90'larda Abdi İpekçi'de çok güzel ortamlar vardı. Büyük çoğunluğu orta ve düşük gelirliydi. Olay holiganizmi bitirmek olsa Anadolu Gfb'nin de silinmesi gerekir. Fenerbahçe Dergisi 15 TL olmuş, var mı ötesi? Yönetimin gözünde taraftar değil, müşterisin.

Kesinlikle hocam. Sen git tribündeki magandaları kovucam,tribünleri temizlicem diyerek bilet fiyatlarını yükselt.Sonra da Anadolu GFB'ye bedava bilet ver.Bu tamamen iki yüzlülüktür.Diğer taraftarlara,bizlere saygısızlıktır. Konu çok uzadı,basketboldan saptık ama insana dokunuyor.
  • bu ülkede hiç bir zaman şakşakçıların hakkı yenmedi, ödüllendirildiler her zaman.. her maçta aziz yıldırım diye şakşakla seninde bedava biletin olsun
  • valla aziz yıldırımı sevmiyorum sevmiyeceğim bu kulube verdıklerı ortada 1 iyilik 1 kötülük yani .. bence gitmeli su tribunleri rahat bırakmalı ulker arenada atmosferin a sı yok ve bilet fiyatları aşırı derecede pahalı abdi ipekcide 7 tl toplam efes kombınesi 70 80 tl iken fbnin bileti 20 tl ayıptır günahtir.
  • YouTube
    Fenerbahçe - Galatasaray Basketbol Maçı
    http://youtu.be/HDoS6rzkKvU

Böyle bir taraftar görebilecek miyiz??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

http://youtu.be/HDoS6rzkKvU

Böyle bir taraftar görebilecek miyiz??

Abdi İpekçi'nin atmosferi bambaşka.Bizim yeni salonda ayağa kalkmayı geçtim bağıran yok neredeyse
  • Bugün en az 10 sayı farkla kazanarak seriye iyi bir başlangıç yapacağımızı düşünüyorum.Maç sonu alıntılarsınız.

• Akşam ben de maçta olacağım kısmetse
  • Isfendiyar Zulfikari bir tweet atmış.

Wnba..Süperstar..MVP diye.

Sizce kim olabilir bu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bugun olabildiğince farklı kazanmamamız lazım. Kazanalımki karşı taraftar kimle maç yaptığını görsün artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerli_adam

Bugün en az 10 sayı farkla kazanarak seriye iyi bir başlangıç yapacağımızı düşünüyorum.Maç sonu alıntılarsınız.

Icimde 76-73 alacagiz gibi bir his var :) aksam alintila

• quote:

Orijinalden alıntı: TikDiyenTüleyman

Isfendiyar Zulfikari bir tweet atmış.

Wnba..Süperstar..MVP diye.

Sizce kim olabilir bu ?

Büyük ihtimal Tina Charles

• Bayan basketbolda Tina Charles'i almışız.

• Orta mesafe şutu olan bir oyuncuya çok ihtiyacımız vardı.

Yacoubu - Matovic ikilisinden sonra Ndour-Charles ikilisi muhteşem gözüküyor.

Ndour-Q-Charles

Q 5 numara Charles 4 numara
    Q 5 numara Ndour 4 numara
    Ndour 4 numara Charles 5 numara

Kombinasyonlarini yapsak yeter bile. Pota altımız çok kuvvetli. Inşallah seneye şampiyon oluruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayan baskette yabancı sınırı nasıl? 4 yabancımız oldu kaç tane daha alabiliriz?kıta dışı olayıda varmış?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın baskette azman uzunlar buluyoruz ama erkek baskette zoriç falan. Tina yı erkek takımına alsak sırıtmaz.

• http://www.yarisaha.com/analiz-fenerbahce-ulker-galatasaray-lh/

• 
Sayfa: önceki 11051106110711081109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.