Herkes volkan böle volkan şöyle volkan bunu yaptı volkan jölesini sürdü uçamadı diyo
ya siz değilmisiniz rüştü kaledeyken yeter artık volkan geçsin diyen
nerden biliyorsunuz volkanın bu maçda eski günlerine dönmeyeceğini
bence volkan bu son şansını çok iyi kullancak maçın adamı olacakdır tümerle birlikde
volkanın şow günü dh'den destek çıkacak mı bakalım!!!
ŞOW ha?
hayırdır hocam maç Kilyos sahilinde mi oynanacak?
he yaw nerden bildin en güzeli buydu :D
Bu maç Volkanın maçı olacak diyosun yani
yok üsteki ps volkan herhalde ahmed hasanın şutları sahilden karşılayacak insan halı sahada uçurur bari yada yukarılarda hava alırdı biraz
volkan zaten her maç sov yapıyor. her geri pasında gol pozisyonu yaratabilme özelliğine sahip bi kaleci. yan toplardada topu bizim kadar seyredebiliyor. allahtan abisi rüştü gibi 40-50 metreden her topu içeri alma özelliği zayıf. volkanın sovlarından sıkılmış biri olarak destek veremeyeceğim kendisine.
ama volkan maçın adamı olursa burda olun bende olucam olmasada
eğer benim düşündüğüm şelikde şov yaparsa vay Fenerbahçe mizin haline
sceep bir düzgün cvp sen verdin yaw bak yukarda dalga geçiyorlar
Geçen sene ki Schalke maçındaki gibi şov bekliyoruz Volkandan
ben volkana güveniyorum.inşallah iyi oynarda sizde utanırsınız.ne tez unuttuz rüştü barcaya gittiğinde kalede o vardı ve biz şampiyon olmuştuk
quote:
bence hiç bir fenerli demez bunu =)
ya bune yaw gs liler bjk liler kendi bölümlerinden çok fb bölümündeler bune iş anlamadım ben baksam baksam arada bir bakıyom oralara bunlar hep burda :D
burası volkanın dh'den destek bölümü :D
quote:
Orjinalden alıntı: Futbol_Atesi
quote:
2 sezon önce öyle bir güven veriyordu ki... Sonra ne yaptıysa artık bir daha o formunu hiç yakalayamadı. Tamam Rüştü'nün verdiği güveni hiçbir zaman vermedi belki ama Rüştü'nün de öyle maçları oldu ki "Volkan geçsin kaleye ya" dediğim de olmuştu.
quote:
Orjinalden alıntı: CS_MirOgLU
ya bune yaw gs liler bjk liler kendi bölümlerinden çok fb bölümündeler bune iş anlamadım ben baksam baksam arada bir bakıyom oralara bunlar hep burda :D
merak etme gslilerden çok fenerlide gs topiğinde var sen merak etme
bu arada maça damgasını gene volkan vurcak
quote:
Orjinalden alıntı: merlinthewizard
quote:
Orjinalden alıntı: CS_MirOgLU
merak etme gslilerden çok fenerlide gs topiğinde var sen merak etme
bu arada maça damgasını gene volkan vurcak
buraya bilerek geldik bizim orda çok insan var baktık burası boş böle olmaz dedik boş kalamsın doldurak
quote:
Orjinalden alıntı: cause_of_death
quote:
Orjinalden alıntı: Futbol_Atesi
quote:
2 sezon önce öyle bir güven veriyordu ki... Sonra ne yaptıysa artık bir daha o formunu hiç yakalayamadı. Tamam Rüştü'nün verdiği güveni hiçbir zaman vermedi belki ama Rüştü'nün de öyle maçları oldu ki "Volkan geçsin kaleye ya" dediğim de olmuştu.
haklısın ben volkanı çok beyenirdim 2 sezon önce.. hatta rüştünün yedeğiydi bize gelse derdim ama şimdi çok kötü be abi
bu adam volkan bence
quote:
Orjinalden alıntı: 1881
ŞOW ha?
hayırdır hocam maç Kilyos sahilinde mi oynanacak?
evt kilyos sahilinde mac volkan kumdan kale yapıcak arkadas sov derken bunu kastetti
Volkan'ı beğenir ve desteklerim sayesinde bol gollü maçlar seyrediyoruz