Şimdi Ara

Fenerbahçe Anderlecht maçının olduğu gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar amacım küçünsemek ya da dalga geçmek değil ama o gün çok dikkatimi çektiği için paylaşmak istedim.

Maçı Merterde beyzade de izledim(İstanbullular bilirler) Fenerbahçe maçının olduğu bölümde tam olarak bilmiyorum sanırım 140 bir lcd vardı ve koca salon tıklım tıklım maçtan 20 dk önce gitmemize rağmen oturacak yer bulamadık. Fakat beşiktaş maçının olduğu bölümde 37 ekran tüplü bir show marka televizyon karşısındada toplasan 10 kişi maçı bekliyordu.

Cidden amacım kötülemek yada küçümsemek değil hatta o gün orda maç izleyenler var ise bu durumu onlarda görmüşlerdir. çok garip bir durum gerçekten

• sonuç olarak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

sonuç olarak...

eee
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

sonuç olarak...

Beşiktaşlıların hepsi Dsmart almışlar evlerinde izlemişler.

Allam yaa
  • O gün bir de Galatasaray'ın maçı olsa o 140lık LCDden 2 adet koymak gerekicekti sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punkn Roll

O gün bir de Galatasaray'ın maçı olsa o 140lık LCDden 2 adet koymak gerekicekti sanırım

buna sen bile inanmadınkı biz inanalım
  • Turnoff topic açmış bir anısını nakletmiş amacım tahrik değildir demiş konuda Bjk adı geçiyor cevap yazanların hepsi gsli ilginç neden acaba
    ee ee diye sormuşunuz ya eesi bu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeme bizi allahaşkına bizim kahvede nezamam fb ile gs macı aynı anda olsa hep fb nin macını veriyor adam ben para kazıncam napim gs macını diyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Punkn Roll

O gün bir de Galatasaray'ın maçı olsa o 140lık LCDden 2 adet koymak gerekicekti sanırım
  • tabiki Fb'nin rakibi Anderlecht, Zürih den daha dişli olduğu için bu maçı fazla izleyenin olması normal....Daha zor bi maçtı sonuçta...Ama Fb - Bjk arasında fark yok ta değil diye düşünüyorum...Bizim semtte çoğu cafede Bjk maçı yoktu, sadece Fb maçı vardı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karalı

tabiki Fb'nin rakibi Anderlecht, Zürih den daha dişli olduğu için bu maçı fazla izleyenin olması normal....Daha zor bi maçtı sonuçta...Ama Fb - Bjk arasında fark yok ta değil diye düşünüyorum...Bizim semtte çoğu cafede Bjk maçı yoktu, sadece Fb maçı vardı...

fenerin rakibinin kolay yada zor olması önemli değil fenerbahce ekmek kapısı

ayrıca o gun mac birde istanbulda olmasına ragmen

• Bak ya...
    Neden 140 neden 210 değil neden neden neden ....:)
    Ben bu Beşiktaş için birşey söylemiştim. 7 gün ceza gelmişti. Anlayan anlar. O yüzden tekrar söylemeye ve ceza almaya gerek duymuyorum.
    Konuyu açan arkadaş olayı özetlemiş zaten

Not : Yanlış anlaşılmasın ben tüm Türk takımlarımızı avrupa maçlarında yürekten destekliyorum. Çünkü o kadar geriyiz ki bu konuda... Birbirimizle dalga geçmek için bu ülkeye 3 Şampiyonlar Ligi Şampiyonu 5-6 tane Uefa Kupası şampiyonu getirmemiz lazım ki ancak ondan sonra.......
  • Beyler forumdaki TECHNİCS in ki kendisi gereksiz bir fanatiktir, Kahvehanesi olsa, BJK açını diil Fener maçını verirdi, bu kadar diyorum başka bişi demiyorum

Hatta Taner in kahvehanesi olsa, Fener forması bile giyerdi taraftar çekmek için
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Beyler forumdaki TECHNİCS in ki kendisi gereksiz bir fanatiktir, Kahvehanesi olsa, BJK açını diil Fener maçını verirdi, bu kadar diyorum başka bişi demiyorum

Hatta Taner in kahvehanesi olsa, Fener forması bile giyerdi taraftar çekmek için

electra da para toplamazsa hiçbişe bilmiyorum

• Ya galatasaraylı bir abimiz kapalıçarşıda forma bayrak spor malzemeleri falan satıyor. geçenlerde ona sordum dedim hangi takım şampiyon olduğunda Forması çok satılıyor.

Vallahi dedi fener şampiyon oldu mu ben üzülmüyorum :)

bu arada yılda genel olarak Fenerbahçe forması en fazla satılıyormuş. Yalnız galatasaray Uefa kupasını aldığında sarı ve kırmızı kumaş bile kalmamış piyasada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turnOFF

Ya galatasaraylı bir abimiz kapalıçarşıda forma bayrak spor malzemeleri falan satıyor. geçenlerde ona sordum dedim hangi takım şampiyon olduğunda Forması çok satılıyor.

bu arada yılda genel olarak Fenerbahçe forması en fazla satılıyormuş. Yalnız galatasaray Uefa kupasını aldığında sarı ve kırmızı kumaş bile kalmamış piyasada.

kırmızı Türk bayragı için sarı da lacivertin yanına yakıstıgı için olmasın

• quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

Ya galatasaraylı bir abimiz kapalıçarşıda forma bayrak spor malzemeleri falan satıyor. geçenlerde ona sordum dedim hangi takım şampiyon olduğunda Forması çok satılıyor.

kırmızı Türk bayragı için sarı da lacivertin yanına yakıstıgı için olmasın

vallahi onu bilmemde biz uefa kupasını alırsak ne olur bilmiyorum. Kısaca deliririz heralde

• uydu teknoloji bölümündeki msj ı okumayan arkadaşlar için ben vereyim müjdeyi fb-anderleth maçı trt-1 de trt anderleth yayın hakkını aldığı için maç d-sporda değil trt de d-smart avcunu yalayacak bir nevi
  • quote:

Arkadaşlar amacım küçünsemek ya da dalga geçmek değil ama o gün çok dikkatimi çektiği için paylaşmak istedim.

Maçı Merterde beyzade de izledim(İstanbullular bilirler) Fenerbahçe maçının olduğu bölümde tam olarak bilmiyorum sanırım 140 bir lcd vardı ve koca salon tıklım tıklım maçtan 20 dk önce gitmemize rağmen oturacak yer bulamadık. Fakat beşiktaş maçının olduğu bölümde 37 ekran tüplü bir show marka televizyon karşısındada toplasan 10 kişi maçı bekliyordu.

Cidden amacım kötülemek yada küçümsemek değil hatta o gün orda maç izleyenler var ise bu durumu onlarda görmüşlerdir. çok garip bir durum gerçekten

bune ya bulutlarda fenerli arkadaşlar..iyiki fazla taraftar izlemiş maçı..Bjk maçını dijital uydusu olanlar da izleyebiliyordu..yani birçok kişi de evinde izledi bjk maçını..fener maçında böyle bir olasılık yoktu..

• quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

Arkadaşlar amacım küçünsemek ya da dalga geçmek değil ama o gün çok dikkatimi çektiği için paylaşmak istedim.

bune ya bulutlarda fenerli arkadaşlar..iyiki fazla taraftar izlemiş maçı..Bjk maçını dijital uydusu olanlar da izleyebiliyordu..yani birçok kişi de evinde izledi bjk maçını..fener maçında böyle bir olasılık yoktu..

Dijital uydudan izlenmesi bu duruma büyük etken haklısın. Ben onu bilmiyordum

• bi de semtine göre değişmez mi bu,misal kahve Karagümrük'te olsa belki Fenerbahçe maçı için 37 ekran bile koymazlardı

İstanbul'u pek bilmem,yukarıda yazılan yerin taraftar durumunu da bilmiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.