Şimdi Ara

fenerbahçe amigosu Beşiktaşlı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
11.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: vaypcnet

O değil de birara büyüklerin amigoların yer aldığı bir reklam varı ''eğer diyorsan ki'' sloganıyla , orada Fb'yi temsilen sarışın bi eleman vardı ben o zannediyordum Sefa denen kişiyi , geçen resmini gördüm alakası yok :) Peki o kimdi?

Amigo Yücel olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: votepetrelli

quote:

Orjinalden alıntı: darkdarkprince

quote:

Orjinalden alıntı: votepetrelli

Doğru ise: Eee nolmuş
    Kimin daha başarılı kulüp olduğunu değiştirir mi bu

Bizi hangi takımı tuttuğu ilgilendirmiyor zaten. Saha içinde yaptığı organize ettiği tezahuratları ilgilendiriyor.Bu konudada Türkiye'nin Galatasaray'la birlikte en iyisi değilmi Fenerbahçe

Değil tabii ki de

Sadece Fenerbahce en iyisi desem GS ve FB lileri karşıma alıcaktım. Ama sırf BlackEagle yalnız kalsın diye GS yide kattım

Size bu kadar heyecan verdiğim bilmiyordum. Gs ve fb'nin yanında yanlız kalan Bjk değil de ben ha vay vay vay

• quote:

Amigo Orhan ve Taraftarlar

1970’li yıllarda Eskişehirsporun adı taraftarıyla ve Amigo Orhan’la birlikte anılıyordu. İstanbul saltanatına son veren ve Anadolu da devrim yapan Eskişehirspor sadece Eskişehir’in değil tüm Anadolu kentlerinin takımıdır. Bu nedenle taraftarı tüm Anadolu dur. Anadolu kentlerine yolunuz düşerse bir çok yaşlı insanın hala Eskişehirspor’u tuttuğuna tanık olursunuz.Amigo Orhan ise siyah ve kırmızı renklere ayrı bir canlılık verir. Türkiye’de gerçek anlamıyla amigo kavramını başlatan Eskişehirspor taraftarı ve amigo Orhan dır.
    Amigo Orhan'ın yeşil sahalar inmesi yasaklanır. Amigo Orhan için açık tribünde özel bir bölüm yaptırılır. Bu özel bölüm amigo Orhan'ın tahtıdır ve ülke oradan yönetilir

Orhan’ın bir elini kaldırışıyla tüm stat donar kalır. Bir el işaretiyle gök gürültüsü gibi şarkılar marşlar tüm kent de yankılanır. Maçlara sırf amigo Orhan ve orkestrasını görmek için gelenler bile vardır. Hiçbir zaman şımarmamıştır ikinci bir Amigo Orhan Türkiye’de yetişmemiştir. Köşesine çekildikten sonra basından hep uzak durmuştur. Mütevazı bir yaşam sürmektedir. Tüm ısrarlara rağmen orkestrasının başına geçmemiştir. Nedenini ise iki kelimeyle özetler. BENİ KÜSTÜRDÜLER. Eskişehirspor’un on ikinci silahı amigo Orhan ‘sanırım yetmişli yılların sonuna doğru Fenerbahçe’den davet aldı.’Gel UEFA kupası maçında taraftarlarımızın başına geç’ kırmamıştır ve gitmiştir. Tribünlerdeki on binleri coşturan amigolarında kalbi vardır. Beşiktaş maçı ile Eskişehirspor küme düşmüştü. Amigo Orhan sahanın ortasında hıçkırarak ağlıyordu. Tribünlerden ‘Orhan... Orhan’ sesleri yükseliyordu. Belliydi ki artık Birinci ligde çakmayacak olan şimşeklerin taraftarı son kez Es – Es çekmek istiyorlardı. Bağırırken ağladıklarını kimse görmeyecekti. Orhan sahanın ortasına geçip eğildi. Yüzünü kapamıştı, gözlerinden boşalan yaşları göstermek istemiyordu. Erkekler ağlamazdı. Hele amigolar hiç ağlamazdı ama o ağlıyordu. Es – Es için, o büyük takım için ağlıyordu.

Eskişehirspor ilkler takımı olduğu gibi taraftarı da o yıllarda her şeyin ilkini yapmıştır. Ülkede deplasmana maça gitme olayını Eskişehirspor taraftarı başlatmıştır.Tribünlerde kartonlardan dev yazılar yazmayı yine Eskişehirspor taraftarı yapmıştır. Şarkıları marşları hep ilk olarak Es-Es taraftarı gerçekleştirmiştir. Eskişehirspor taraftarı büyüktür, ‘EN BÜYÜKTÜR

kaynak

• Ne gerek var gruba falan çok bağırmış az bağırmış ne olcak ben bağırınca 15 m euro ya futbolcu alamıyorumki seyirci profili değişsin takımın iyiyse ıslık da yeterli hatta daha iyi.
  • * Yazılı basında, sizin hakkınızda Fenerbahçeli değil de, rakip takım taraftarı olduğunuz söyleniyor. Bu doğru mu?

Böyle birşeyi kesinlikle kabul etmiyorum. Ben Fenerbahçe'nin taraftarıyım. Son zamanlarda üzerimize çok oyunlar oynandı ve kesinlikle gerçeği yansıtmayan haberler çıktı. Bu bizi çok üzdü.

SUPERONLINE -Röportaj

Kaynak ;http://spor.superonline.com/haber/2008/08/21/57800.html
  • Sadece sefa degil Galatasaray tribünün şuanki başındaki sebahattinde bizim tribünlerden çıkmadır sonra hiç biri tribünlerde tutunamadi kovuldu (yol verildi) hepsi rantin peşine düştü sefayi bilenler bilir açıktan nasıl şutlandıgını bu kişiler kulüpler üzerinden rant saglama ya çalışan kişilerdir kendi ürünlerini satıp kulüplere zarar veren kişilerdir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.