Şimdi Ara

FENERBAHCE AFYON CUP TURNUVASI (ANA KONU) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.159
Cevap
2
Favori
25.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: errorman_cem

Umarım shaktar maçına topal yetişir

gökhan gönül bu haliyle oynayamaz

caner sol bekte 2. maçda yedeğe çekilebilir

orta sahaya kötü durumda souzo yerine meireles ilk maçda oynamalı

ilk maç kadromuz olması gereken
    volkan
    caner kjer alves şener
    topal meyveleş
    nani diego
    sow fendao

2. maç
    volkan
    hasan akjer alves gökhan
    souza topal alper
    dieogo
    RVP

İlk maç bile oynanmadan ikinci maçın kadrosunu kurmak bence yanlış olur. Gol atmaya ihtiyacımız olursa eğer senin kadron yeterli olmayabilir. Gerçi kadro çok çok önemli değil oyun anlayışı ve günlük performanslar belirleyici olacak bu eşleşmede diye düşünüyorum.

• Beyler bazı arkadaşlar sow ve ferdi böyleyken rvp alınmasaydı keşke demiş ya da bunu ima etmiş ancak ferdi ve sow un performansının böyle olmasını sağlayan rvp hamlesidir zaten :) yedek kalmak istemedikleri için 2 oyuncu da her şeyini veriyor,shakhtar maçında ferdi ve sow ilk 11 başlamalı rvp sonradan girmeli zira van persie daha hazır değil ve olası kötü bir oyunda bizim yanlı medya tarafından acayip eleştirilir,adamın morali daha sezon başlamadan bozulur,o nedenle ferdi ve sow ile başlayıp 60 dan sonra rvp yi alırız,keyfimize bakarız renktaşlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner ve nani daha henüz uyum sağlayamadılar nani sağdayken sanki biraz daha başarılı oluyor..Fernandao ve sow bir ivme yakaladı ve zaman geçtikce baya uyumlu ikili olabilirler..Diego ise beni hala şok etmeye devam ediyor bu adam böyle oynarsa takımımızda bir zidane var demektir beyler..Ayrıca uygar gibi bir yetenek daha türedi aşırı derecede kendine güveni var daha yolun başında olmasına ragmen hangi maça girse yeteneği sayesinde ağırlığı hissediliyor ve son derece düzgün şutlar çıkarıyor..Stoch 4 4 2 sisteminde yedek kalma ihtimali var bu onu çok daha fazla hırslandıracaktır..Zaten hepimiz ne kadar hırslı bir futbolcu oldugunu biliyoruz.Bu onu dahada hızlı bir şekilde başarıya götürecektir..Takımımızda bazı bölgelerde forma çatışması yaşanıyor ve bu zaman geçtikçe bence dahada şiddetli olacaktır..RvP yi ise anlatmaya zaten gerek yok o da takıma geldiğinde rakip takımlar ağır bir markaj uygulayacak...Nani ve diego bu sayede daha fazla boş alanlar bulabilecekler belki sow ya da fernandao çok daha fazla boş alanlar bulacak çünki siz eğer RvP ye karşı oynuyorsanız o adama kaleyi göstermemelisiniz..Bu adamın atacağı her feyk gol pozisyonu oluşturur..Boş bıraktıgınız anda kalede bir neuer olması lazım Ayrıca diegoya rvp den dönen toplarda çok iş düşecek derin paslar ile hızlı oyuncularımıza alda at demesi lazım..Bunu başarabilirmi dersek bu ivme ile bir alex olamasada derin paslar çıkaracaktır..Ayrıca kimse cl ye gidemedik diye takıma fatura kesmemeli..Nerdeyse üçdebiri değişen bir kadrodan hızlı bir uyum saglamalarını beklemek çok acımasızca..

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Ferdi deme hocam çok itici duruyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek eksik robben
  • Diego evrim geçirmiş resmen. Yeni hoca ayarı çekmiş anlaşılan.
  • Mensah atleticoya gitmiş 9 m avroya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shaktar Avrupa deneyimi sayesinde bizden bir kaç adım önde.
  • rollerc0aster R kullanıcısına yanıt
    Çok prestijliydi de ondan mı aynı Arsenal'den şl'de 4 yediniz 4 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozz1907

Diego evrim geçirmiş resmen. Yeni hoca ayarı çekmiş anlaşılan.

istediğimiz diego bu

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Mensah atleticoya gitmiş 9 m avroya

kaynak?

• Bu sene artık avrupa kupası istiyoruz hocam
  • Shaktar maçı kadro bildiriminde holmen yok gidici sanırım.

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=45992
  • Bana kalsa def 3 lu olsun cner kja ve gg

Os dieko ve topal

Kanat nani alper

Fw sow ferno arkada rvp olur ama sıkıntı nedir çözemedim bu taktikte

• Beyler artık frikikleri heralde caner kullanmaz. Uyuz oluyorum canere ya, iyi oynuyo eyvallah da çok itici bi adam
  • Afyon u AYFON Olarak okuyanlar parmak kaldırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Beyler artık frikikleri heralde caner kullanmaz. Uyuz oluyorum canere ya, iyi oynuyo eyvallah da çok itici bi adam

Mükemmel bir istikrarı var hocam, o adamın yeri doldurulamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

quote:

Orijinalden alıntı: CoppeR.

"Afyon Cup Turnuvası" olarak okuyupta Cup model motorsikletlerle yarış turnuvası yapılacak sanan tek benmiyim?

FENERBAHCE AFYON CUP TURNUVASI (ANA KONU)

Kupa denince sizin aklınıza bu gelir;

Bizim aklımıza da bu gelir;

Mâlum takımı tutmuyorum kardeşim, o yüzden laf soktuğunu sanma yani üzerime alınmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Kjaer ve Souza'yı beğenmedim, bence Fenerbahçe'nin bu sezon en iyi transferi Diego'yu ilk 11'de oynatmaktır. Müthiş oynuyor hazırlık maçlarında. Nani'de çok etkisiz şimdilik.

Kjaer kötü mü?

Kjaer gerçekten muhteşem oynuyor. Dün de 1 gol 1 asistle oynadı.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.