Şimdi Ara

Fenerbahçe Acıbadem Teledünya Bayanlar Türkiye Kupası şampiyonu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dua ettim kazansınlar diye ama geri zekalı libero, adam gibi pas veremeyimp hücumlarımızın yarısını başlamadan zora soktu final setinde.

İnşallah seneye şampiyon oluruz.
  • Manşet sorunu ve Türk oyuncuların bu baskıyı kaldıramaması dezavantajımız oldu. Rakip de müthiş savunma yapınca maalesef kaybettik.
  • Neslihan Demir gelir umarım bizim takıma ondan sonra görürüm ben Bergamo'yu.
  • İki macta 3-2 bitti ve cok basarılı olduk ama defans olrak arada cok fark vardı Cannes daBergamo dadefans olarak bizi ezdi.Nihan,Pasor Ve Cigdem bence degismeli biz korkarak ve eller geride blok tutmaya calısırken nlarcatır catır blok yaptı.Hele Furst hicgeri adım atmadı
  • Öncelikle Seda'nın yerine Neslihan Demir'i çok isterim..Liberomuz Nihan bence iyi pasörümüz Drickx ise değişmeli onun yerine Lo bianco muhteşem ama gelmez o da..
  • Fenerbahçe tükriye kupasını sahibi oldu..Müthiş bir maç oldu tebrikler iki takıma da
    Fakat Fenerbahçe taraftarı maç boyu kafamı şişirdi !! Maçı mümkün olduğunca kısık ses ile izlemek zorunda kaldım..
  • Takım sınırlı kadronun zorlugunu yaşamaya başladı.Yedekten gelecek oyuncu çok az.Haliyle yoruluyor takım da maçın sonlarına doğru.
    Gelecek sezon için bizim taraftarın da dedigi gibi Neslihan'a kırmızı yakışmıyor : )Libero Nihan'da berbat oynadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Gelecek sezon için bizim taraftarın da dedigi gibi Neslihan'a kırmızı yakışmıyor : )

Dalga amaçlı söylediler onu Neslihan pabucu yarım da dediler Ayrıca Gamova ve Seda varken 3. pasör çaprazına hiç gerek yok. Seda bile Gamova var diye kendi yerinde oynamıyor. Bize bir libero ve orta oyuncu lazım. Ayrıca Neslihan'dan nefret ediyorum. Özellikle şu videodan sonra:

http://www.youtube.com/watch?v=HlU-Qc9OJV0

• quote:

Orijinalden alıntı: Malazgirt

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Gelecek sezon için bizim taraftarın da dedigi gibi Neslihan'a kırmızı yakışmıyor : )

Dalga amaçlı söylediler onu Neslihan pabucu yarım da dediler Ayrıca Gamova ve Seda varken 3. pasör çaprazına hiç gerek yok. Seda bile Gamova var diye kendi yerinde oynamıyor. Bize bir libero ve orta oyuncu lazım. Ayrıca Neslihan'dan nefret ediyorum. Özellikle şu videodan sonra:

http://www.youtube.com/watch?v=HlU-Qc9OJV0

Seda'yı ben üst düzey oyuncu olarak düşünmüyorum.Vuruşları güçlü değil çoğu kez de bloğa takılıyor.Yani top ona geldiginde bitirir diyemiyorum.Yaşı da 25-26 olsa gerek kendini geliştirme evresini de geçmiştir.
    Neslihan olmaz başkası olur ama Seda ve libero Nihan yerine(bu maçta katletti resmen) kaliteli oyuncular şart gelecek sezon ŞL'ni kazanmak istiyorsak.

• video da ben birşey göremdim ki .Normal bir sayı ve sevinç ? Kaçırdığım birşey mi var
  • Seda üst düzey oyuncudur ve vuruşları gayet güçlüdür. Lakabı Terminator Seda. Seda, geçen sene kupa 2'de Avrupa 3.sü olduğumuz organizasyonda sayı kralı seçilmiştir. Geçen seneki lig şampiyonluğunda da MVP olmuştur. Bu sene kötü oynamasının sebebi kendi yerinde oynamıyor. Onun bölgesinde Gamova var. Yabancı sınırının düşmesinden dolayı yeni sezonda Nihan-seda ikilisinden birinden vazgeçilecek büyük ihtimal. Seda'yı Eczacıbaşı havada kapar. Dolayısıyla elde tutmalı. Gamova elbet bir gün gidecek. Bence Dricx ve Bloom'dan vazgeçip Seda veya Nihan'ın yerine bir oyuncu alınacak. Yabancı sayısı düşmezse Hem libero hem de Seda'ya yardımcı olacak bir smaçör alırız.

Eyoruk, Nati'ye yaptığı cinsliği göremedin mi? Futbol ve basketbolda normal görülebilir ama voleybolda bu tarz hareketler hoş karşılanmaz. Ayrıca kulübeye giderken de bizim tarafa bakıp şimarıklık yapıyor. Daha önce de bu tarz hareketler yapıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 14 Nisan 2010; 23:02:51 >

• Valla 10 kere anladım ama birşey görmedim..Ama tabi şunu gördüm sayıyı aldıktan hemen sonra şöyle bir baktı alay edercesine.Nati de kollarını açtı hafiften.Sonra kenara giderken de baktığı belli..
    Tabi bunların voleybolda etik olmadığını , hoş karşılanmadığını bilmiyordum.. Bunu da öğrenmiş oldum
  • Neslihan'ın yaptığı hareketin benzerini bugün Gamova Neslihan'a yaptı maalesef. Hakem de haklı olarak Gamova'yı uyardı. Önceki maç Neslihan da uyarılsaydı Gamova onun gazına gelmezdi belki de. Gamova bu hareketleri yapacak bir oyuncu değildir. Ama Neslihan bu hareketleri yapıyor genelde. Neslihan'ın eşi facebookta ne demiş.

quote:

benimde dikkatimi cekiyor, bu mac degil bu sene oynadigi her mac yapiyor o hareketleri

Sen önce eşini uyar Orkun efendi. Bu sezon kaçıncı kez yapıyor bu hareketleri. Sanki her zaman eşi yapmıyormuş gibi Gamova'ya atmış suçu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 14 Nisan 2010; 23:55:00 >
  • ya beyler bugün oynanan maça günler öncesinden nasıl yorum yaptınız

Ben bugün bu maçı gamovacığım için seyrettim fener kupayı aldı maç canlıydı

Gerçi konuyu açan arkadaş bugün yazısını güncellemiş ama diğer kişiler nasıl olduda yorum yaptı kafam karıştı valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No
    ya beyler bugün oynanan maça günler öncesinden nasıl yorum yaptınız

Gerçi konuyu açan arkadaş bugün yazısını güncellemiş ama diğer kişiler nasıl olduda yorum yaptı kafam karıştı valla

Avrupa Şampiyonlar Ligi Final maçlarının konusuydu, ilk mesaj ve konu başlığı değiştirlmiş.

• her iki takımıda tebrik ederim. avrupa indesit şampiyonlar ligi kupasını son anda elinden kaçırmış fb acıbadem karşısında sergilediği oyundan dolayı vgstt u extradan kutlamak gerekir.

fb acıbademin gücü malum. ama vgstt un kadrosuda çok iyi. poljak, nikoliç, stam avrupada tanınan çok iyi oyuncular. libero gizem fena değil. neslihan için fazla birşey söylemeye gerek yok (her ne kadar eski gücünde olmasada), lakin pasör pozisyonu biraz sıkıntılı gibi. arzu ve gözde biraz sönük gibi kalıyor. ayrıca güldenizin de yetersiz olduğunu düşünüyorum.

fb acıbadem için ise şunları söyleyebilirim. blom bu takımın oyuncusu olmamalı bence. yeterli değil. seda ise eskiye nazaran çok çok daha iyi. ama yinede bir nati veya eda ayarında değil (gamovayla kıyas zaten edilmezde). normalde nihan liberoda iyidir. beşiktaştayken bilirim nihanı. ama dün biraz fazla hata yaptı.

bir dipnot ile sözümü bitireyim. her ne kadar vgstt u kutladıysamda, şu birleşme olayı hoş olmadı. vakıfbank güneş sigorta türk telekom..bence yeterli olmaz, eczacıbaşınıda eklesinler. vakıfbank güneş sigorta türk telekom eczacıbaşı, fena olmadı ne dersiniz?

• "vakıfbank güneş sigorta türk telekom eczacıbaşı" belki böyle başedebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

quote:

Orijinalden alıntı: Mister No
    ya beyler bugün oynanan maça günler öncesinden nasıl yorum yaptınız

Avrupa Şampiyonlar Ligi Final maçlarının konusuydu, ilk mesaj ve konu başlığı değiştirlmiş.

Haa tamam o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

Malazgirt hocam jan de brandt'ın gönderilmesinde doğru yönler var gibi. geçen sezon özellikle naz ve drickx arasında pek fazla adaletli davranmamıştı. hatta alice blom'u tam anlamıyla unutmuştu. bu sene kadro derinliği daha da arttı. muhtemelen m. ali aydınlar'da daha fazla adaletli olacağını düşünerek ze roberto'yu getirdi.

Naz'a süre vermiyor diye yollanması doğru yani. Dricx ile anlaşma 1 yıldı zaten. Yeni sezon Naz'ın forması garantiydi. Esas yanlış Seda'ya yapıldı. Onun oynadığı bölgeye Gamova'yı aldık ve 4 numaraya Seda'yı çektik. Seda pasör çaprazıdır. Çaprazdan kolay kolay smaçör olmaz. Çapraz, hücum yapar ve bloğa yardıma gelir. Smaçör ise manşet alır, savunma yapar, liberoya yardımcı olur. Yani her türlü işi yapar. Gamova hocanın isteğiyle değil, Mehmet Ali Aydınlar'ın kararıyla alındı. Sen zayıf olan smaçör bölgesine oyuncu alman gerekirken Seda'dan 4 numara yaratırsan Avrupa'da zorluk çekersin. Rakipler de Seda'nın manşet zaafını bildiği için onun üstüne yüklenir servisleri. Bunun yanında Seda'nın iyi manşet alamamasından dolayı libero daha geniş alandan manşet almaya çalışır ve o da zor duremda kalır. Bir de Seda'nın kendi yerinde oynamadığını bilmeyip vasat olduğunu sanan taraftarımız var. Onlara kendi bölgesinde oynadığı ve ilk şampiyonluğumuzu kazandığımız maçtaki sayılarını gösteririm. MVp seçilmiştir ve şampiyonlukta payı büyüktür.http://www.youtube.com/watch?v=daqb3G1_O_E Üstelik ilk şampiyonluğumuzda bütçemiz Eczacıbaşı'nın yarısı kadardı ve ligi 4. bitirmiştik. Jan hoca o kısıtlı kadroyla bizi şampiyon yaptı ve kupa 2'de de avrupa 3.sü olduk. Seda orda da sayı kralı seçilmiştir. İlk şampiyonluktan sonra Mehmet Ali Aydınlar CL'de Avrupa şampiyonluğu hedefi koyarak dünya yıldızları Nati ve Gamova'yı transfer etti. Yabancı hakkının birini Gamova'dan yana kullandığımız için +1 kuralına göre yedek için Bloom transfer edildi. Bloom İtalya 2.liginden gelen vasatın üstünde bir oyuncudur. Smaçöre göre boyu da kısadır. Tek avantajlı yönü iyi servisler atar. Bloom'a şans vermedi diye hocaya kızamam. Seda çaprazda kalsaydı ve Gamova'ya verilecek paraya bir 4 numara alsaydık belki de Avrupa şampşyonu olacaktık. Yeni sezon öncesi ne oldu? Mehmet Ali Aydınlar Smaçör ve orta oyuncusu eksikliğini farkederek Sokolova ve Bergamo'dan da Fürst'ü transfer etti. Takım şimdi manşet sorunu çekmeyecek ve tam İtalyan takımı gibi olduk. Savunma daha güçlendi hücumda da yükler eşit dağılacak. Daha önce Gamova ve Nati'nin üstüne çok yük biniyordu. Seda tekrar çapraza geçecek ve Avrupa için de Polonyalı güzel abla skowronska tercih edildi bu bölgeye. Ligde büyük ihtimal tribünde oturacak. Neticeye gelirsdek şu anki kadromuz geçen seneden oldukça iyi ve kusurları az. Jan hoca bu kadroyla asla yetersiz bir hoca olamaz. Mehmet Ali Aydınlar'a fazla da kızamıyorum. Takımın bu noktalara gelmesinde emeği çoktur ve kredisi çok fazladır. Hata oranı fazla olmadığı sürece bu takım daha çok işler yapacak. Ama Jan hoca bunu hak etmiyordu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 24 Haziran 2010; 11:52:35 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.