Şimdi Ara

Fenerbahçe 9 kişi kalınca Beşiktaş'a yenilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında 9 kişi kaldığı 3 maçtan 7 puan çıkartmayı başardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keramet 8 dedir belki
  • Beşiktaş maçları kadar güldüğüm bir şey yok şu son zamanlarda yaptığımız son 3 maçta acayip güldüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir maçtan sonra sevinip istatistik kasabiliyor.Fanatizm işte.

Fenerbahçe hakem sayesinde Beşiktaş'a yenilmiyor.Doğrusu bu.
  • Bu bjk boyle bir takim. Hakem yanlarinda olmasa hukmen 3-0 yenileceklerdi. Tekme atmaktan, dirsek atmaktan baska bir sey yapmadilar. Bunlarin tarihlerine islemis. Samsunspor macinda adamlara tekmeler attilar. Dovmekten beter ettiler. Ama hakeme laf ettiler anca. O hakem o gun cok cesurdu. Keske dun aksam da ali palabiyik da olabilseydi. Hakem bile kurtaramadi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen yil celme taktik diye sevinip ligi 3. bitiren bu yil hala 2 puan altimizda olup sevinen bir kitle bu. 9 kisi yenilmiyormus. Mac icinde tek bir dakika bile bizden eksik oyuncuyla oynamamis dedigine bak. Kalecisiz yendigimiz ( o dakikalarda gol atarak) takimsin. Nisanda sampiyon olduk dedigin yil 9 kisi kalip yenilmedik fb ye. Fb icin bu yil en buyuk basari 4. Olmak Olur.3. Şampiyonluğumuzu izleyip sinir krizi gecirmeye devam edebilirsiniz.

• Yallah baskete
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sene boyu yeter bu size hadi yine iyisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 24 Eylül 2017; 14:38:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Gecen yil celme taktik diye sevinip ligi 3. bitiren bu yil hala 2 puan altimizda olup sevinen bir kitle bu. 9 kisi yenilmiyormus. Mac icinde tek bir dakika bile bizden eksik oyuncuyla oynamamis dedigine bak. Kalecisiz yendigimiz ( o dakikalarda gol atarak) takimsin. Nisanda sampiyon olduk dedigin yil 9 kisi kalip yenilmedik fb ye. Fb icin bu yil en buyuk basari 4. Olmak Olur.3. Şampiyonluğumuzu izleyip sinir krizi gecirmeye devam edebilirsiniz.

"Mac icinde tek bir dakika bile bizden eksik oyuncuyla oynamamis dedigine bak."

-Sadece 3 dakika bizden eksik oynadınız. Gören de 90 dakika oynadınız sanacak.

"Nisanda sampiyon olduk dedigin yil 9 kisi kalip yenilmedik fb ye."

Nisanda şampiyonuz demedik olduk zaten. Lafta kalmadı sizin "efendi"niz gibi. Dediğin maçta şampiyonluğu stadımızda kutlamak için sizi sallamadık. Caner çirkefi bile centilmenlik yapıp topu dışarı attı. Kadıköy'de 39 dakika bizden fazla kişiyle oynamanıza rağmen yenememiştiniz bizi aynı sezon hatırlatayım. Konunun mizah amaçlı olduğunu bile anlamamışsın hiç cevap vermemem gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 24 Eylül 2017; 14:46:22 >

• Dünkü sonuç beni Gs li olarak mutlu etti, maçtan en büyük zararı bjk aldı,kendini büyük takım zannetmenin dersini almışlardır.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Konuyu acan ben degilim besiktasin kac dakika eksik oynadigi konu degil fb nin 9 kisi yenilmedigini iddia etmeniz. Ayrica 10 kisi kaleciyle karsi karsiya pozisyon bulabildigimiz icin 10 kisi kaldin. 9 kisi gol attik. Rakip sahada top tutarken oyuncun kk gordu 9 kisi kaldin. Yani o eksik kaldigimiz az dakikada size ustunluk kurduk.sorsan Mizah konusuymus gecen yil celme taktik diye konvoy yapmanizda mizah konusuydu galiba. O macta sampiyonluk sansi matematiksel biten 2. Olma sansi nerdeyse bitip tur atan takimsin. Nisanda sampiyon olduk dedigin sezonu 74 puanla bitirdin. 2 yildir daha fazla puanla sampiyon oluyoruz. Matematiksel olarak sampiyonlugu 3 hafta kala ilan edebildin.

• ihtilalVakti kullanıcısına yanıt
    yav he he

11e9 yenemediniz 9 kişiye defans yapıp kendi kalenize gol attınız ama sorsan o maçta hakem yüzünden yenemedik
  • quote:

Konuyu acan ben degilim besiktasin kac dakika eksik oynadigi konu degil fb nin 9 kisi yenilmedigini iddia etmeniz. Ayrica 10 kisi kaleciyle karsi karsiya pozisyon bulabildigimiz icin 10 kisi kaldin. 9 kisi gol attik. Rakip sahada top tutarken oyuncun kk gordu 9 kisi kaldin. Yani o eksik kaldigimiz az dakikada size ustunluk kurduk.sorsan Mizah konusuymus gecen yil celme taktik diye konvoy yapmanizda mizah konusuydu galiba. O macta sampiyonluk sansi matematiksel biten 2. Olma sansi nerdeyse bitip tur atan takimsin. Nisanda sampiyon olduk dedigin sezonu 74 puanla bitirdin. 2 yildir daha fazla puanla sampiyon oluyoruz. Matematiksel olarak sampiyonlugu 3 hafta kala ilan edebildin.

Özür dilerim hocam. Anlama sıkıntınız var sanırım. Keşke bir sey demeseydim. "Konuyu acan ben degilim besiktasin kac dakika eksik oynadigi konu degil fb nin 9 kisi yenilmedigini iddia etmeniz. " Fenerbahçe yenilmedi zaten. Bu bir iddia değil %100 gerçek. Ayrıca bitime 4 hafta kala en yakın rakibinin 10 puan önünde olan takımın fazla puan toplamasına gerek yok da BJK maçını isteyerek kazanmadığımız gerçeğini değiştirmiyor. Ne alaka? Geçmiş olsun tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 24 Eylül 2017; 18:18:31 >

• abartmayın dostlarım ezeli rakibimiz gs yi yenmedik sonuçta maç bittikten 2 saat sonra unutulmalıydı bu konular
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Anlama sikintisindan bahsedene bak. 1 dk bile bizden eksik oynamamis ama algi yapiyor. 9.kisi yenilmiyormus 9 kisi yenilmiyor ama 34. Hafta puan durumunda altta kaliyor. Zaten 2.5 yildir puan durumunda bizi gectiginiz tek bir hfta bile yok. En son kar nedeniyle lider olmustunuz galiba. 74 puanla sampiyonlugada nisanda sampiyon olduk denmesi ayrica komedi.

• Ahahahaha trol mesajlar yariliyorum ya

• quote:

Gecen yil celme taktik diye sevinip ligi 3. bitiren bu yil hala 2 puan altimizda olup sevinen bir kitle bu. 9 kisi yenilmiyormus. Mac icinde tek bir dakika bile bizden eksik oyuncuyla oynamamis dedigine bak. Kalecisiz yendigimiz ( o dakikalarda gol atarak) takimsin. Nisanda sampiyon olduk dedigin yil 9 kisi kalip yenilmedik fb ye. Fb icin bu yil en buyuk basari 4. Olmak Olur.3. Şampiyonluğumuzu izleyip sinir krizi gecirmeye devam edebilirsiniz.

Yav he
  • Fener’i büyük takım zannetmek?orta sıra takımına kaybedilmiş bir puan olarak görüyorum hafta içi çok daha önemli bir ŞAMPİYONLAR LİGİ maçımız var bırakın büyük takıma çelme taktık diye sevinsinler

• quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

Fener’i büyük takım zannetmek?orta sıra takımına kaybedilmiş bir puan olarak görüyorum hafta içi çok daha önemli bir ŞAMPİYONLAR LİGİ maçımız var bırakın büyük takıma çelme taktık diye sevinsinler

Ya arkadaş nereden geliyor sizdeki bu gaz anlamıyorum ki. Hakikaten ne yaşıyorsunuz yani. İstiyorsan bütün sene kötü oyna. Büyük takım büyük takımdır. GS'nin 8. olduğu sezon onu küçük takım mı yaptı mesela? Her zaman FB ve GS'nin gerisinde kalacaksınız. Sizi de bu çıldırtıyor zaten. Devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtilalVakti

Böyle bir maçtan sonra sevinip istatistik kasabiliyor.Fanatizm işte.

Fenerbahçe hakem sayesinde Beşiktaş'a yenilmiyor.Doğrusu bu.

aynen kardeşim işte böyle her sene böyle 15 senedir böyle
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.