Bi anlığına senin mentaliteye erişerek sana cevap veriyorum. Normalde yapmam ama. Şampiyonluk sözü vermeme gerek kalmıcak diyen başkanın o zaman illegalke?? |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ (7021. sayfa)

-
-
Allah Fener'e hidayet iman versin, bu cenabetlikle isyanla tuğyanla Ebu Cehillikle Şampiyon falan olamaz bu takım
-
İsmail Kartal'a kaç sefer geldi ne başarısı var bu kulüpte diyen bir kesim, Mourinho ile devam edilmeli başka kimle olacak falan diyor.
Mourinho Performansı:
- Derbi galibiyeti (GS, BJK) yok.
- Türkiye Kupası yok (GS'ye elendi).
- Süper Lig Kupası yok (GS'ye verdi).
- Avrupa Ligi Son 16'da elendi (en kolay kurayı çekerek).
- Ligin ilk 5 takımına karşı ezim ezim ezildi, tek galibiyeti Başakşehir'e karşı aldı.
- Geçen sezonun iyi oyuncuları çöpe döndü, Yusuf hariç kazandırdığı oyuncu yok ama piyasasını düşürdüğü tonla oyuncu var.
- Oyun olarak sezon boyunca çok güçsüz, aciz bir oyun izletti. Hiçbir rakibe baskı kuramadık, oyunu kabul ettiremedik.
- Diziliş ve kadro konusunda 0 istikrar. 31 tane farklı 11 ile çıkmıştık en son. Forma adaleti asla yok.
Tüm bunlara karşın İsmail Kartal'ın oyunu güçlüydü, derbi karnesi çok çok iyiydi (sadece son sezonunda değil her geldiği sezonda), oyuncu performansını ve değerini yukarı çekme konusunda çok başarılıydı, takım-taraftar arasındaki köprüyü sağlama ve coşkulu iç saha maçları oynamamızı sağlama konusunda da başarılı oldu, forma adaleti vardı.
Beceriksiz, vasat yönetim yüzünden kupa alamadığı için arkasından hakaretler ediliyor. Adamı direkt kupa alabileceği bir maça çıkarmadılar, tüm sezonun emeğini de savunamayıp şampiyonluğunu elinden aldılar. Oly maçlarında sağlık ekibini dinledi diye de yerden yere vuruldu. Biz de kızdık ama bir sınırı var.
Tazminator / Hazımsız One ile 1 sezon daha demek intihar demektir. Bu kadar basit.
-
Aynen; bir daha Lemos, Samatta, Mesut Özil kombosu çeksin diye gelsin bence de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılmıştır lobide falan
Mourinho'nun orta klasman takımla pek bir yol alamadığı ortada zaten.
Tottenham'da birşeyler yapardı öyle olmasaydı, ha keza eskinin büyük takımı Manchester United yine aynı, Roma aynı, FB aynı.
Rakibinden beş kat daha iyi kadro olmadan başarı elde edemiyor; bkz Chelsea ve Real Madrid zamanları. Ki RM'de o kadar başarılı sayılmazdı.
Sergen yanınada yardımcı olarak volkan demirel. Ama alinin ve avarelerinin mutlaka gitmesi lazım
-
acun istifa etmis diyorlar
-
Sanki diğer hocalarda başka yönetim vardı da tek İsmail mazlum. Ersun’a neler yapıldı neler yaşadı herif. Otoparkta adamı kıstırdılar “Bugün bu takım hocasız sahaya çıktı” dediği için. Vitor’a Özil’i mi istedi? Jesus’un topçuları her hafta kırmızı yiyordu çıktı mı yönetim destek? İsmail’e de destek gelmedi. Ligden çekileceğiz diye topladılar takımın bütün motivasyonunu mahvettiler. Mou’ya da bahaneyi verdiler zaten o da şeyine takmadı. 7 senedir sabote ediyor başkan. Bu adam gitmeden hiçbir hoca başarılı olamayacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Artık millet o derece bıktı ki bu sefer "o sene bu sene" bile diyen çıkmayacaktır
Yerli olacaksa denenir sadece Volkan da olur
Allah belanı versin başkanımsı
Gs ile maç yapıp yenilip sonra haddimizi bildirdiler deyip fenerbahçemize rezil kepaze eder.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
GS yönetiminin 3-4 tanesinin fbli olduğunu düşünün. Hainler içerde
Okan billur geçiyor misal. 12 M niye alıyor bu herif?
Az kaldı koççç
acun abi bu camia için büyük fedakarlıklar yapmış, servetinden esirgememiş, değer vermemiz gereken biri.
bu söylentilere henüz bu kadar erkenden kulak vermemek, bunları yayanları kınamalıyız.
muhtemelen bizi bölmek ve camiamızı karıştırmak için, akbabaların yaydığı, dış güçlerin köpürttüğü bir iddiadır.
umarım gerçek değildir, acuna ihtiyacımız var..
-
Benim görüşüm kardeş Emre belezoglu dur başarının sırrı emredir simdiye kadar hiç yanilmadim
Ben Galatasaray’ı tebrik ediyorum. 1986’ya kadar ikinci büyük bile değilken 16 senede Fenerbahçe’nin önüne geçtiler (ilk 3 yıldızı takarak) bu büyük bir başarıdır. Renkdaşlarım ortaya çeşitli bahaneler sürebilir, haklılar ben de çoğunu katılırım. Ama neticede öyle de başarılı oldular böyle de, ama lobi, ama işbirliği ama siyaset. Türkiye’de makyavalizm her zaman kazanır. Esasında bizim yapmamız gerekeni, yani 1907-1986 arası çok iyi uyguladığımız bu politikayı onlar uyguladı ve son 39 seneye damga vurdu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X