Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ (6993. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
21 Misafir (6 Mobil) - 15 Masaüstü6 Mobil
5 sn
142.806
Cevap
404
Favori
3.312.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
130 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
59. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 69916992699369946995
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu bu değil. Her yerde algı yapmaya çalışan adamlar. Sen de bunlar gibisin. Antu’da kilere çok benziyorsun.😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• heryerde İSTİFA SESLERİ !!! Hani başkan adayı bulunursa aday olmuyacaktı adayım diyor şimdide

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ali Koç'un başkanlığını hiç beğenmem ve hiç sevmem. Ama tek suç bu adamda değil. Fırtınasız denizde herkes kaptan oluyor. Uzaktan atıp tutmayla olmuyor kulüp orda hodri meydan koyun adaylığınızı bakalım. Yok öyle oturulan yerden bık bık eleştirmek.

• Acun Ilicali Kuluplerin mutlaka sahipleri olmali diye soyledi. Buda gosteriyorki yakin zamanda Ali Koc ve Acun Ilicali yonetiminin bu konuda girisimleri olacagi ve Fenerbahceyi basibos birakmayacagidir. Kulup Baskani ve Sahibi farkli kisiler olacaktir. Iyi fikir sizler ne dusunuyorsunuz? Baskanligi kaptirsa bile Sahibi olarak kalmak isteyebilirler.

https://x.com/1907medya__/status/1923465946162688270?s=46

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt

Oyuncağı elinden alınır diye korkuyor. Olay aynen budur, Fenerbahçe'yi oyuncak ettiler, şayet bunlar gerçekten Fenerbahçe'yi sevse Fenerbahçeli

olsa Seçimi Eylüle değil Hazirana alır yeni yönetime Transfer fırsatı tanır derhal istifa ederlerdi .Bunlar Fenerbahçe'yi kendi egoların kulanım alanı

gibi görüyor. Kendi malları gibi görüyor alışmışlar tabi küçüklükten

• Umarım GS görkemli şekilde şampiyonluklarını kutlar. İmzalar artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner-Medley -- 17 Mayıs 2025; 18:57:59 >
  • Ice Platypus kullanıcısına yanıt

Koydular zaten. Dedelerinden kalma holdingleri yok diye mi ikna olmadın hocam?

Koç holding in neyi sizi bu kadar büyülüyorda mevcut 2 adayı görmezden geliyorsunuz?

Ki ortada daha seçim bile yok seçim olsa aday sayısı artacak

• İmzalar pazartesi tamam. Tahminim, olması gerekenin çok üstünde bir imza sayısı ile gövde gösterisi yapılacak

• Fenerbahçeli olarak empati yaptığımda, eğer Fenerbahçe'yi tutuyor olsaydım muhtemelen takımı tutmayı bırakır Galatasaraylı ya da Barcelonalı olurdum.

Zira FB ile beni bağlayan tek şey güçlü bir takım olup çeşitli kupalar alıyor olması olurdu. Fifada galip gelmek için 5 yıldızlı takım seçmek gibi düşün. E bunu yapamıyorsa, kütük de Kadıköy olmadığı için kupa alan farklı takımlara yönelirdim diye düşünüyorum. Ya da futbola bakiş açımı değiştirir kütükte yazan yerin takımını tutar mutlu olurdum. Allah sabır versin.

• Stanimir1925 kullanıcısına yanıt

Yav bitmedi şu bayat muhabbetiniz be kardeşim. Adamı ailesi Niğde'de doğurdu diye, Niğde'nin her şeyini sevip desteklemek zorunda mı? Doğduğun yeri seçebiliyor musun? Ben Kadıköy'de, stada yürüme mesafesindeki bir hastanede doğdum. Hayatımın çoğu orada geçti. Galatasaray'ı bırakıp Fenere mi geçeyim, tavsiyen nedir? Taraftarlık dediğin şey sevgi işidir, bırakın insanlar neyi seviyorsa onu desteklesin.

İstanbul'un 15.66 milyon nufusu var şu an. Bunların kaçını dedesi de İstanbul'da doğan insanlar oluşturuyordur sen tahmin et. O zaman herkes dedesinin doğduğu şehirde yaşasın, biz de nefes alalım biraz.

• QLBatiatus kullanıcısına yanıt
    Biz kötüyüz diye sizinkiler de kendini nimetten sayıyor sizin de en büyük hatanız bu 😊
    Öyle taktik teknik boş işler, TD de önemsiz bu lig için
    Sadece kadron iyi olsun yeterli, gsnin farkı bu hep iyi sağlam oyuncular bulup alıyorlar, bizimkiler ise vasat
    Örnek şuan fb gs basket maçı var, kadro iyiyse fark ister istemez çıkıyor ortaya

Size yeniden hayırlı olsun, artık üzülme duygumuzu da kaybettik sağolsun fener sayesinde olağan oldu bizim için:))

• Louise Attaque kullanıcısına yanıt
    Gizli gsli aslında arkadaş, burayı da İngiltere sanıyor öyle bir futbol kültürü yok

• TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Ben asla nimetten saymıyorum. Taraftarımızın da kahir ekseriyeti saymıyor. Avrupa başarısızlığı içinden geçtiğimiz, ve onlardan ne beklediğimizi bildikleri için yöneticilerimiz ve td'miz avrupada başarılı olacağız diyorlar çünkü kamçılıyoruz. Ne istediğimiz ortada.

TD'müzü yeterli bulmuyoruz zaten. Ama belli yetenekleri de yok değil. Yer yer oyuncu parlatıyor. Keremi Yunusu Boeyi o parlattı. 40 5ü milyon euro gelir direkt onun boey ve kereminden geldi kaldı ki eşşek yönetimimiz keremi yarı fiyatına sattı. 3 5 arası dil biliyor. Oyuncu idaresinde çok iyi gibi görünüyor. Çoğu oyuncu kendisini çok sevşyor. Osimhen kendi ağzıyla arada gidecektim Okan hoca ikna eti dedi. Organize duran toplar da hiç olmadığımız kadar iyiyiz son dönemde. Totnım manchester maçlarında neler yapabilecek yeteneği olduğunu gördük. Bu son hakkı. Bu sezon ya Avrupada başarı ya da GS'da barındırıcağımızı düşünmüyorum.

Adam akhisarla fenerden kupa aldı. Nasıl alındığını inkar etmeyeceğim ama .aşakşehirle şampiyon oldu. Bu adamın yeteneklerini yok sayıp "çöp" görmek asıl hatadır çünkü asla çöp değil. Maç sıcaklıklarıyla sayfa sayfa hakaret etmişliği de çok olan biri olarak söylüyorum.

Kalifiye bir hocamız var. Eksikleri var illa ki ama tamamlamasını umuyoruz. SAÇ algıcısının algılarına kanıyorsunuz. Yok efenim td'ler değişseymiş fener şampiyon olamazmış. Sırf Okan hocayı yeme art niyeti, başka bir şey değil.

Takım tutmak seçmekle alakalı olursa içinde "tutku" olmayacaktır. Ben Galatasaraylı doğdum ve bundan dolayı çok mutluyum. Fenerbahçeli de doğabilirdim ve sonuna kadar kulübüm için aşkla sevinir ve üzülürdüm. Takım bırakmalık bir durum yok, doğmakla edinilen taraftarlık -hisseden bilir- bırakılamaz. Katılmıyorum yani.

• QLBatiatus kullanıcısına yanıt
    Bizim yönetim tamamen menajerlerin eline düşmüş, gsye ve fbye önerilen isimler aynı genelde
    Gs iyisini alıyor ama bizim yönetim 2-3 kuruş hesabı yapıp her yıl hüsran yaşatıyor
    Ne dursun Özbek futbol biliyor ne de Okan ama ikisi de iyi kadrolarla işin olduğunu biliyor

Guardiola bile kadrosu yetersiz olunca direkt takımı bırakıp güncel en iyi kadrosu olan takıma kaçıyor, futbolda TD etkisi bence en fazla %10dur, sahaya girince %5tir
    Bizim eşekler top tutmayı bilmiyor

• TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Yani, orası kesin. TD'de iş biter mi? Asla. Elinde kadro olması lazım. Galatasaray'ı koy la ligaya kendi yırtsa şampiyon olamaz ve hoca suçlanamaz. Etimiz belli budumuz belli çünkü. Ancak FB kadrosu da o kadr kötü değil. 2006 GS Şampiyonluğu dengesinde olduğunu söyleyebilirim. Gerets farkıyla Şampiyon olmuştuk. Mourinho berbat bir hocalık yaptı. Çok çok kötüydü. Feneri salla başı al maaşı olarak kullandı resmen ama sizi kesinlikle uyarmıştık. Bizi dinlemediniz. Adamın sizi kullanacağı ayan beyan ortadaydı bizce

Bakın size şimdiden söylüyorum. Mourinhoyu gönderin ve asla İsmaili getirmeyin. Aykut veya Ersunu seçmelisiniz bence ama FT dengi birini bulabiliyorsanız o daha iyi olur. Takımınızda gruplaşan ve hır çıkarannları gözünün yaşına paraya pula bakmayın. Boş beleş mhy tar,ı oyunculara, gaz verip parama bakayım diyenlere hemen şimdi yol verin. "İsim"lere bu kadar kanmamanız lazım.

Dedim ya, Fenerin işi yaş. Fener iflasın eşiğindeki müteahhit gibi. Benim bilgim becerim bu çıkmazdan çıkacak formülü bulmaya yetmez. Sistemsel olarak çok kötü fener. Yıkılmak üzere olan ortaçağ devletleri gibi devlet yapılanması kangren olmuş. Allah yardımcınız olsun. Devlet GS'ın önünü kesmezse munihleşmenin önünün kesilmesi zor.

• Fenerbahçe Beko, Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun son haftasında Galatasaray'ı sahasında konuk etti.
    Ataşehir'de oynanan müsabakayı sarı - lacivertliler 94-70 kazanarak Final Four öncesi moral buldu.

• Son aldığım duyumlara göre Heung-min Son'un Fenerbahçe'ye imza atmaya sıcak baktığı ama Mourinho'nun eski öğrencisini veto ettiği söyleniyor. Bunun sebebi ise Tottenham maalesef Sergio Reguilón ve Heung-Min Son bu iki futbolcuyu verip Yusuf Akçiçek + bir miktar para istemiş ama bizim hoca ve yönetim bu duruma sıcak bakmamış sonuçta gelecekte değerlenebilecek bir ismi böyle iki futbolcuya takas etmeleri kötü. Fenerbahçe ise Richarlison + Heung-Min Son'a okeymiş. Richarlison için en az 30 milyon Euro istedikleri + Yusuf Akçiçek ile ancak öyle kafa kafaya 2 isimlerini vereceklerini söylemişler. Bunlar da buldu mu ucuzu sömürecekler de bizim yönetim umarım bu hatayı yapmaz ben olsam Sergio R. verseler bile ek olarak yine 30 milyon Euro vermem ha En-Nesyri ile kafa kafaya ya da üstüne 5 milyon Euro veririm ona okeyim ben de kimse koşamayan, kilolu ve sadece kafa ile gol atan adamı Richarlison ile kafa kafaya değiştirmez tabi başkanı Ali Koç değilse.

Diğer aldığım duyum ise seçime gidecek adayların ilk istediği ismin Heung-min Son olduğu ve hocalarını da buna göre belirledikleri gelen haberler arasında kimse Mourinho ile çalışmak istemiyor ayrıca Ederson transferi de mevcut yönetim tarafından gündemde ama detayları bilmiyorum. Heung-min Son'un ise artık başka bir takımda oynamak istediği ama hangi takım olacağına henüz karar veremediği konuşuldu muhtemelen bu transfer biterse KMJ sayesinde olacak sadece Tottenham yönetimi ikna edilirse talepleri fazla olunca yönetim buna yanaşmak istemiyor zaten piyasa değeri 30 milyon Euro olsa bile 32 yaşında seneye yarı yarıya bile düşebilir ki Yusuf'un da daha da artma ihtimali var hoca da Yusuf'u kadroda tutup en az 1 sene daha Skriniar ile oynatmak istiyor. Seneye ilk 11 için Skriniar ve Yusuf ayrıca Çağlar'ın yanına 1 tane de yedek stoper düşünülüyor. Djiku, Diego Carlos ve diğer saymadığım stoperlerin hepsi bu 3 stoper dışında gidecek. Çağlar ise Yusuf'un yedeği olacak.

Ayrıca Jonathan David transferi de olmadı Türk takımları için maalesef Inter devreye girdi ve son 2 sezondur ŞL finaline kalmaları ve bu sene kazanma ihtimalleri de çok yüksek David iki sene üst üstte finale kalan başarıları olan bir takıma gitmeye daha çok sıcak bakıyor. Ayrıca Inzaghi'nin oynattığı futbolu da çok beğeniyormuş. Bu ortamda Galatasaray, Fenerbahçe gibi takımların Inter, Barcelona gibi yıldızların olduğu takımlar karşısında şansı yok zaten. Richarlison olmazsa Fenerbahçe'nin şu anki aday forvet için Hojlund. Bu transferi Beşiktaş da çok istiyor ama oyuncunun hali ortada bence En-Nesyri sonrası bir çöpe daha gerek yok en azından En-Nesyri kafa ile atıyordu bunda o da yok. :)

Hadsizlik yapma... herkes senin gibi başarıya göre takım tutmuyor... göztepeli görünüp gs li olduğunu bilmeyen yok... taraftarlık günlük başarılarla olunmaz...

• 
Sayfa: önceki 69916992699369946995
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.