Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐ (5090. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SeniorMostPopuler , SeniorMostPopuler Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 22 Misafir (4 Mobil) - 19 Masaüstü5 Mobil
5 sn
101.811
Cevap
388
Favori
2.421.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 50875088508950905091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ya meto ne diyorsun sen hala allasen aynı minvalde devam, yazdığımdan da birşey anlammışsın beni haklı çıkarmışsın. Geçen sene kadro iyi hoca kötü falan demişsin bana cevaben burada geçen sene İsmail hocayı en çok savunan adamlardan birine... Benim geçen sene yazdıklarımın çoğu Ali Koç'a Fenerbahçe'ye layık futbolcuları getiremediği, İsmail Hoca'ya sezon başında sağlam bir 6 numara alamadığı, Griffo gibi bir kanat veremediği vs. vs. idi. Szymanski'yi de kaç kere övdük, bağrımıza bastık... İsmail hocayı da bir kaç maç eleştirdim. Hatta senin kafaya benzer karşı kafalar en ufak kötü sonuçta futbolculara ve Koç'a giydirdiğimde İsmail hocana söyle onu falan diyorlardı. Onlara da dert anlatamadık sana hiç anlatılmaz zaten bu kafayla. Szymanski'yi sevdik, destekledik ettik ama yamuğunu ve zararını görürsem acımam eleştiririm bu sene öteki sene farketmez. Performansını arttırır istediğimiz gibi olursa da tepemizde taşırız senin gibi komplekslerimiz olmaz, aslolan Fenerbahçedir. Başka futbolcu da farketmez. İşte senin anlayamadığın nokta da bu zaten. Desteklediğini sandığın kişileri hatasız, kusursuz gibi ölümüne desteklemen. Komik ve çocukça. Bunu da onlar için değil kendi ettiğin laflar yüzünden egon için yapıyorsun. Relax ol biraz durumun iyi değil. Ve hala bana Mourinho falan diyorsun babamın oğlu değil alayına giderim ben Mou falan dinlemem. Bizi taşırsa amenna, acı çektirirse yallah. Bizim gibilerin asıl derdi Fenerbahçedir.

Kişileri kafanda karıştırıp ondan biraz bundan biraz alayını kendine tek bir düşman yapma gibi bir bozukluk var sende.

• fluox kullanıcısına yanıt
    Sofaya göre uefada 8 maçta 7.09 ortalaması var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @KingOfShadows transfer ne zaman bitiyordu?

• talisca antrenmanlara başladı mı

• Juventus'a Çağlar veya Djiku verelim. 15 mil. € cash.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diouf İngiltere yolcusu galiba. Adamın pek nüfuzu yok ama haberciyim demiş :

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt

Başladı 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐ 

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐

• Neden alamıyorum? GETİRİNNNNN. Gerekirse santrafor da oynar.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐
  • dulcet kullanıcısına yanıt

Türkiye ligi için 11 Şubat, Avrupa ligi için 7 Şubat.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

E varmış o zaman baya daha...

• ggreyhame kullanıcısına yanıt

Sözleşmesini bir yıl uzattı diye biliyorum. Takım kaptanı. Gelmesi çok zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 1 Şubat 2025; 1:6:49 >

eyvallah reis

İsteyeni çok. Bu sebeple zor transfer.

Valla bek kısmı çözülürse ileride de sorun yaşamayız gibi eğer Talisca da kendini verir hırslı oynarsa. Defans sağlam kağıt üzerinde. Bekler bu sistemde feci önem arzediyor. Hem defansa hem hücuma seviye atlatabilir, seviye de düşürebilir. Nesyri'ye sağlam ortalar gelmeli sağdan soldan Talisca zaten rahatlatır ileride de.

Katılıyorum

Üstüne yapalım. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Talisca: "3'lü oynamayı seviyorum, buna uygun oyuncularla bu sistem harika."

• Diouf kiralık + zorunlu satın alma masaya oturmuşuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Milan Morata'yı ne amaçla kiralıyor hiç takip eden var mı ? Leao, Okafor santraforda oynayabilir ama ellerindeki tek gerçek santrafordan kiralık olarak vazgeçmeleri çok saçma geldi. Jovic-Abraham bitik topçular.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt

Transfer yapıyorlar, o sebeple bıraktılar.

• 
Sayfa: önceki 50875088508950905091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.