Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4768. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: brkzkn , ferfecir06 , lkuvvetmira , Caner-Medley Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 36 Misafir (12 Mobil) - 28 Masaüstü12 Mobil
5 sn
110.271
Cevap
395
Favori
2.589.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 47664767476847694770
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kanat-bek bölgeleri çok kritik. Nokta atışı yapılması lazım. Kostic ile yollar ayrılıyormuş zaten. Oğuz ve Osayi yedekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum takım şu sıralamadaki takımların hiçbiri ile deplasman maçı oynamamış.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Yağız'ın son videosunda Osayi'nin de gidebileceği konuşuluyor. Kulüp Osayi'ye aklın burada değilse devre arası istediğin yere gönderelim biz de önümüze bakalım demiş. Hem sağ hem sol bek üstüne iki stoper üstüne Talisca nasıl bitirilecek merakla bekliyorum.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Tadic ile ömürlük sözleşme yapılsın artık. Futbolu bizde bıraksın, sonra teknik ekibe geçsin. Ajax kapısında bekliyor adamın.

• Başakşehir bunları içeride elek edecek. Ole Hocam da Beşiktaş'da Okan'a futbol dersi verecektir ah bir de istediği isimler alınsa şu deplasman olayında bir tek Göztepe maçı garanti 3 puan yazarım diğerlerinde ise Kasımpaşa, Alanyaspor ve Trabzonspor maçları şüpheli. Diğerlerinden de 1 puan alsalar öpüp başına koysunlar.

Bizim bunlardan biriyle deplasman maçımız kalmadı sanırım ikinci yarı full konsantre oynarsak hem ligi hem Avrupa'yı almamız çok zor değil de bu ortamda bile taraftar halen İsmail Kartal diyor ya bundan daha kötü bir durum yok. Şu anda mevcut hocayı sonuna kadar savunacaksın başka çaren yok ama kripto Galatasaraylılar. isimci veya duygusal taraftarlar olduğu sürece Mourinho değil Conte bile başarılı olamaz bu ligde. :)

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Hocam öyle bir ihtimal olacağını sanmıyorum. Avrupa listesine en fazla üç yeni oyuncu ekleyebiliyoruz. Oosterwolde ve Becao sakatlıktan gitti zaten. Samet ve Cengiz ile yollar ayrılacak. Takıma iki stoper, bir 9.5 numara ve iki kanat-beki katılacak. Ama dediğim gibi en fazla üç isim kayıt ettirebiliyoruz. Oğuz, Levent bile yok kadroda. Kostic aynı şekilde. Onunla da yollar ayrılacak deniyor.

• ali kocu yine tufaya getiriyorlar… stoperin acelesi yok lyon macina zaten cikamayacak gelecek adamlar, elenirsek lig icin 30-40 milyon euroluk stoper harcamasi yapilmis olacak 2 oyuncu icin saka gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim derbide dahil 8-10 maçlık seri yakalamamız lazım Gs deplasmanı hariç çoğu puan kaybı yaşadığımız rakiplerle 2.yarıda içerde oynayacağız

• 2 galibiyet alinca gaza gelen vitorcular hocaniz art arda 3. maglubiyetini aldi

• Mourinho: "Benim için Türkiye'ye gelip hocalık öğrenme fırsatı bulmak büyük şans.

Hoca olmaya çalışıyorum 6 aydır. Minnettarım bundan dolayı."

bilenler bilir ilk macindan beri kovulmasini istiyorum ama cok bilmis fener taraftarina boyle giydirmeler yapacaksa ismail kartalciligi birakir mourinho hocanin saflarina geceriz

• trmeto kullanıcısına yanıt

Kaybettiği takımlar; Forest, Newcastle ve Chelsea. Ben de Vitorcu değilim ama insaflı olmak lazım bu takımları yenemezdi zaten. Hatta diğer maçı da Arsenal ileymiş ona da mağlubiyet yaz. Sonra da Aston ve Liverpool maçları var ancak oradan sonra dişe diş rakipler gelmeye başlıyor.

Fikstürü baya sıkıntılıymış adamın az baktım da 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• TadicOnFire kullanıcısına yanıt

Gelirse penaltı kralı mosimhen koşa koşa İtalya'ya geri döner. Öyle bir stoper

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Biz bu listedeki takımların hepsiyle iç sahada oynayacağız. Göztepe maçını puan kaybı olmadan atlatmak bizim için şampiyonluk meşalesinin ilk yandığı an olacak

• Hala Talisca peşinde koşuyorlar. Talisca nın koşmaya mecali yok. Seneye futbolu bırakır bol bol TV8 de görürüz. O ses olur survivor olur...

O kadar para vereceğimize bir dünya futbolcu var. Genç geleceğe yatırım olacak birini alsınlar.

• Doğru..

• 
Sayfa: önceki 47664767476847694770
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.