Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4761. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dulcet , frkmngr9153 , Atalion , secooo Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 15 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü5 Mobil
5 sn
106.015
Cevap
394
Favori
2.505.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 47594760476147624763
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

net kırmızı. sadece benim görüşüm değil. trio da öyle dedi.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Ya story atip kral oluyor ya mac sonu iki uc atarli giderli demec verip kral oluyor. Keske biraz daha sahada yaptiklarini konusabilsek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

mourinho'nun "canavar" dediği adam dğeil mi bu?

• 4 seneye yayılmış ödeme planı.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

250 bin bu yüzden.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

ucuz etin yahnisi durumlarından kaçmak lazım. haa, ne zaman olur bu ucuza iyi adam kapma işi, vitor gibi bir izleme ekibimiz olursa olur. çeker alır, yıldız olacak adamı. zaten, yıldız kumaşı olan adamın, bizim ligin orta-alt sıralarında ne işi olur? membaından, memleketinden bulmak lazım.

• En Nesyri sayılan ilk golümüzün başlangıcında orta saha çizgisininden tac atışını kendisi kullandı, Ardından yaklaşık 50 metre ceza sahasına kadar koşu atıp tadic'in ortasına gelişine topa yapıştırdı gayet golcü işi vuruştu. Golü kokladımı kokladı çok iyi çaktı mı ? çaktı!

• pragmatizmin yılmaz temsilcisi mourinho, buna bağlı olarak yaptığı saçmalıklarda, hatalarda ısrar etmiyor artık. doğruya ulaşmak için uğraşıyor. bu bir artı. yine de önünde halen kat etmesi gereken yollar var. orta sahadaki garabeti görmüyor olamaz. bu bölge için alternatifli bir planı olmasını umalım.

250 bin fiyat biçtiğimiz adamın bizim orta sahaya karşı parlaması bence assıl sorun.

biizm orta saha plansız ve kötüydü. kaç zamandır yazıyorum. ya ip gizi dizliyoruz tek sıra halinde. ya da doğru seçimler yapmıyoruz. hepsini yapsak, doğru taktikle çıkmıyoruz.

Net ilerleme var, hem saha içinde hem de saha dışında. Bazı arkadaşları anlamakla beraber, Mou gibi 2 şampiyonlar ligi ve bir sürü öteki kupalara sahip dünya çapında bir hoca getiriyorsan istediğin kadroyu da gerekirse risk alarak kuracaksın başka yolu yok, transferlerle bu takım çok iyi olacak, gelecek sezon şampiyonluğun geleceğine inanıyorum yeter ki yolumuz yol olsun, yolumuzdan dönmeyelim, saha içi ve saha dışı müdakhelerden korunalım.

gözü kapalı destek yerine, bence temkinli destek vermeye devam etmeliyiz. temkini elden bırakmak, telafisi zor şeylere sebep olmasın.

• 2 aydır Talisca haberleri yaydılar paralı medyasına ama görünen o ki gelmeyecek
    Bundan sonra gelmesi saçma olur zaten, gelecek de 1-2 ay alışma süreci lig bitti ne anladık bu işten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çağlar çok yanılttı bu sene beni açıkcası,sürekli geri kaçarak oynuyor.Oysa elimizdeki en kariyerli stoper kendisi.Üstelik Djiku'da normalde 3'lü oynamaya alışkın bir adam olmasına rağmen uyumsuz görünüyor.Aksine mert-levent ikilisi,zayıf rakiplere karşı oynamış olsalar da beklenenden iyi oynuyorlar o mevkide.ya da beklentiler zaten düşük olduğu için bana öyle görünüyor.yeni stoperler gelirse,mert ve levent ikilisi hem bek hem stoper yedekleyebilecek durumda olacaklar ki,bu iyi.çok yetenekli adamlar olmasa da Fb'li olduklarını bildiğimiz çocuklar neticede.Bence faydalanmaya devam etmek lazım. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARAKAY -- 20 Ocak 2025; 13:49:56 >
  • Çağlar 8 + Cengiz 15 + Diego Carlos 11

Ali Koç'un soktuğu kazıkların farkında değil hiç kimse.

• Hiçbirine o paraları etmez diyemezdik açıkcası,piyasası olan oyunculardı hep.Çağlar yine oynuyor falan da,sonuç olarak bakılınca cengiz kazık oldu 

Bu arada merak ediyorum, Mourinho'yu ve oynattığı futbolu beğeniyor ya da önümüzdeki sene kaldığında bir ümit verecek şekilde top oynadığımızı düşündüğün için mi katılmıyorsun? Sence ümit mi vaat ediyoruz?

• Ed Wood kullanıcısına yanıt

Cengiz alınmasın diye geçen sene Temmuz ayında filan kıçımı yırttım burada. Ama Fenerli değilmişiz.

Zaman beni hiç yanıltmadı. Her gün yeni biri bizi engelliyor ama sezon sonu dediğimiz her şeye geliniyor.

• Hoca sempatizanları
    Başkan sempatizanları
    Şimdi oyuncu sempatizanları çok olmaya başladı

Fenerbahçeye giydir ama bunlardan birine laf söyleme acayip bozuluyorlar

Sayfalarca böyle post var acayip bi forum olmaya başladı 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine sacma sapan oyuncular transfer edilmeye baslandi. Daha nasil zarar verebiliriz diye ugrasiyirlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 47594760476147624763
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.