Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #BirDNAMeselesi ⭐⭐⭐⭐⭐ (2. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 19 Misafir (4 Mobil) - 25 Masaüstü7 Mobil
5 sn
22.242
Cevap
246
Favori
611.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Skaninei kullanıcısına yanıt

    Ali koç devam eder ya da etmez bence de etmemeli ama azizin de seçilmesi için bir sebep görmüyorum.Bizim ülke insanı balık hafızalıdır, başkan olduğu dönemde 3 tff başkanı vardı hepsi de aynı amaca hizmet ediyordu, fenerbahçeli nihat özdemir bile aziz abisinin yönlendirmeleriyle her türlü cezayı hem saha için de hem de ffp yoluyla transfer limit yasaklarıyla saha dışında koymuştu. Şimdi aziz gelmiş hiçbirşey yapmamış gibi şirinlikler yapıyor, kendisinin başta olmadığı fenerbahçe şampiyon olmaması için elinden gelen bir adamın kazanmasını istemiyorum.


    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #BirDNAMeselesi ⭐⭐⭐⭐⭐
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #BirDNAMeselesi ⭐⭐⭐⭐⭐
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #BirDNAMeselesi ⭐⭐⭐⭐⭐
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #BirDNAMeselesi ⭐⭐⭐⭐⭐



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 27 Mayıs 2024; 9:32:27 >




  • Yapılacak şey belli:


    Seçimi zaten Ali Koç rahat kazanacaktır. Pioli, Montella gibi ahrazları almak yerine İsmail Hoca ile devam edilmelidir. Gelecek sene ilk 11'de yabancı sınırlaması olmayacağından, ilk 11 oynayan yerli oyuncular hazır piyasaları da varken satılmalıdır. Ferdi, İsmail Yüksek, İrfan Can gibi çıkış yakalamış ve artık gidebilirse ancak şimdi gidebilecek oyunculardan 50 milyon Euro civarı bir bonservis kazanırız. Sürekli sakatlanıp kart gören Osayi Samuel de satılması gereken kıymetli oyuncularımızdan. Bunlardan 60 milyon Euro gelir elde ederiz.


    Bonucci gidiyor, Krunic 3'e 5'e bakmadan elden çıkarılır, Peres, Zajc, Kent, King, Serdar gönderilir, Emre Mor geri döner, Çağlar gider, hiç almaya çalışmaya da gerek yok, Samet ve Serdar Aziz gidecek, Levent Mercan'ı da almış kulüp zaten. Dolayısıyla sadece yedek yerliler alınmalı takıma, bu sebeple MHY ile kontrat yapılabilir.


    Batshuayi ve Dzeko ile devam de edilebilir, biri gönderilip daha klas bir forvet de alınabilir. Ben olsam piyasası olduğu için Batshuayi'yi satar, yerine başka oyuncu alırım. Ki çok beğenirim Bats'ı ama yedek forvet için fazla lüks. Dzeko'nun 1 sene daha sözleşmesi var, bırakıp gitmez bu paraları. Crespo ve Lincoln'ün satın alma opsiyonları kullanılacaksa oradan da bir 10 milyon civarı para gelecektir, dolayısıyla nereden baksanız 70 milyon Euro transfer bütçesi olacak bu takımın.


    Şimdi bu 70 milyonu, nerede Portekizli bir kalas var, ona verecek olan Mourinho mu yoksa geçen sene bu takımı kuran İsmail Kartal mı kullanmalı, tabii ki İsmail Kartal.


    Orta sahaya kesinlikle Fred çapında, 4-3-3 oynayabilecek, saldırgan ve sert iki tane klas oyuncu almak lazım. Gerekirse 40 milyon harcansın bu ikiliye ama harcansın. En azından bir tane sol ve sağ kanatta oynayabilecek, çalım atan, sprinter bir skorer lazım. Buna da gerekirse 10 milyon harcasınlar. Bir tane yabancı sağ bek bulmak gerekiyor. Sol beke çok lüzum var mı emin değilim, Karagümrüklü oyuncu ile geçilebilir orası, Samet ve Serdar yerine iki tane yerli stoper oyuncusu lazım.


    Bu sene elde edilecek transfer geliri, bu kadroları kurmayı hayli hayli yeter.


    Livakovic; TRANSFER (Mert Müldür), Djiku (Yerli Alternatif), Becao (Yerli Alternatif), Jayden Oosterwolde (Levent Mercan); Fred (MHY), TRANSFER (TRANSFER); Tadic (Cengiz Ünder, Emre Mor, TRANSFER), Szymanski, TRANSFER (DZEKO), TRANSFER (Tadic, Emre Mor, Cengiz ÜNDER)


    Duruma göre bir kanat forveti ve bir yabancı stoper daha takviyesi yapılabilir idealde fakat yabancı kuralı indi, o yüzden yerli yedekleri toplayıp geçmek lazım oraları.





  • Bu sefer totemsiz takip

  • CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt

    Umut fakirin ekmeği

  • Bakalım bu sezon hangi takım "şampiyonumsu" yapılacak :)


    Avrupa başarısı getirecek hocamı alayım seri. Ligde yedekler kâfi. GS maçlarına özel abilerini oynatır vurur geçeriz onun dışında Avrupa'ya odaklanalım.

  • gs bizden başarılı, daha büyük kulüp. kabul edin.

  • ramo34 kullanıcısına yanıt
    Son 2 yıldır evet bizden başarılı ama büyük değil, büyüklük Avrupada iyi bir yere gelmekle olabilir TRde değil
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt

    kardeş dalga mı geçiyorsun? 10 senedir şampiyon olamıyorsun, neyse şampiyonluğu geçtim. Avrupa'da ne başarın var senin? Süt kupası euroleague mi :) Galatasaray'ın manutd deplasmanında aldığı galibiyet > konferans ligi çeyrek finali. Öte yandan 24 sene önce uel ve real madrid'i yenerek süper kupayı almış takım galatasaray. sen ne kazandın?

  • ramo34 kullanıcısına yanıt

    Bi süre böyle fenerli taklidi yapan rakip fake üyelikleri dolanacak heralde, bloklamaya başlamak lazım şimdiden :)

  • Neden sözde "helal" olan şampiyonluk için sürekli "helal şampiyonluk" demeye ihtiyaç duyuyorlar ki? :) Medyasıyla, lobisiyle her yerdeler.


    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #BirDNAMeselesi ⭐⭐⭐⭐⭐
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #BirDNAMeselesi ⭐⭐⭐⭐⭐
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #BirDNAMeselesi ⭐⭐⭐⭐⭐x (formerly twitter)
    1907 Medya (@1907medya__) on X
    https://x.com/1907medya__/status/1794829008020099360
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt

    Çünkü helalin zıttı kanlarına işlemiş ondan olabilir mi

  • En az 3 sene daha uyutulmaya hazır olun :))


    Aziz kazanmasın diyenlere bir şey sormak istiyorum başka aday mı var? Ali mi kazansın yine 3 sene daha kalırsa ne değişecek? Adam aday olmasa rezil k*ç un karşısına çıkacak aday yok! 6 sene sadece 1 tr kupası almışsın, bütün serilerimizi yok etmişsin ama yüzsüz gibi aday oluyorsun ve karşına da kimse çıkmıyor aziz olmasa! Böyle büyüklük mü olur?


    Bu sezon veya ondan önceki olan şeyler ileride unutulup gidecek geriye kalan tek şey kazanılan kupalar olacak. Yahu günümüz çocukları Fenerbahçe'li olmak istemiyor o küçücük çocuklara ne anlatacaksın çocuk anlar mı kollanmadan şundan bundan?


    Artık şu bizi şampiyon yapmıyorlar, engelleniyoruz, siyaset cart curt kafasından kurtulalım yoksa bu böyle 10 sene daha gider büyük takım vasfını da iyice kaybedersin.


    Seçimi bana göre maalesef k*ç kazanır 3 sene daha acı çekmeye devam ederiz, burda ki bazı sözde Fenerbahçe'liler de her zamanki gibi işe yaramayan şeylerle avunmaya devam eder.





  • Bunlar için bu sezon başarılı geçmiştir.

    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #BirDNAMeselesi ⭐⭐⭐⭐⭐
  • ramo34 kullanıcısına yanıt

    Kimin uşağısın onu söyle.

  • Başkan değişikliği olmadan bu takıma günyüzü göstermezler. Siyasi oyunlara kurban edildik ikinci yarıda. Hadi onu bunu geçtim basketbolda bile başarı iyice uzaklaştı. Aziz Başkan döneminde Euroleague almış bir takım vardı.
  • sizler benim fbliliğimi sorgulayamazsınız. sizler fbli de değilsiniz, vasatbahçelisiniz. koca kulübü looserbahçe yaptınız

  • Shieldwall kullanıcısına yanıt

    çünkü ezeli rakibi fenerbahçe medyada helal olmadığını dile getirdiği için Galatasaray da bu iddialara cevap veriyor olabilir mi bir düşün bakalım.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.