Şimdi Ara

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (5050. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105.438
Cevap
209
Favori
3.829.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 50485049505050515052
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye yine ilk 10-15 hafta liderliğe oynarız, ondan sonra kadronun defoları ortaya çıkar, kalitesiz olduğu anlaşılır ve puan kayıpları başlar.

Her sene aynı.

Maalesef Ali Koç son senesini de kullanacak gibi duruyor. Tek kupa göremeden gidecek.

• bu sezonun özetini yazabiliriz artık.

" şampiyon olamadık ama gs'nin şampiyon olabilmesi için de herşeyi yaptık ve başardık. "

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 

• Yahu bende koyu fb lıyım herseyi gectim hakem hataları yok verılmiş verilmemiş sen bır fb takımı olarak oyun olarak sampıyonluğu hak ettınmı ?? İlk bı kendımıze sormak lazım gs altın tepsıyle sana sundu gittin saçma sapan ıstanbulspora umranıye puan verdın sonra geleceksın biz kaybettık gececen kardeşim gececen yönetim zaten vasat dede de suç yokmu ondada saçma sapan değişiklıkler evlatcığı bitirdı ali koç un yerınde başka başkan olsa gs maçından sonra kovmuştu dedeyı oyuzden bahanelere sığınacagımıza hak edeni tebrık etmek lazım kımse kusura bakmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 21 Mayıs 2023; 13:28:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yine transfer haberleri pompalanmaya başladı şampiyonluk gidince. Koskoca camia kısır döngüye girdi. Ali Koç’un gideceğine dair yine hiçbir emare yok. Yine 5-10 tane adam alınır, mevcut çöpler alınan fiyatların altına yollanır yerlerine yenileri gelir. Yine birkaç hafta lider takılırız ondan sonra bu sefer de Beşiktaş’a bir şampiyonluk veririz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir Galatasaray taraftarı olarak öncelik Ali Koç'u göndermeniz gerektiğini düşünüyorum. Eski ezeli rakibimiz Fenerbahçe'yi özledim. Takımı için neler neler yapan Aziz Yıldırım diğer tarafta laftan başka bir şey üretemeyen Ali Koç...

• Sözleşmesi bitiyor ne tazminatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SIZCE ALİ KOÇ VE YÖNETIMI DEDEYI DE ES GEÇİYORUM HATALARINDAN DERS ALIP YENI SEZONDA SAĞLAM BIR TAKIM KURARMI ?? YADA YENI ÇÖPLERI GETIRIRMI TAKIMA ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 21 Mayıs 2023; 15:14:19 >
  • CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt

Şampiyon yapsa bile ben Jesusu istemiyorum, otoritesini bağırıp çağırarak empoze eden tipleri hiç sevmem, futbol deli gibi koşturup pres yaptırmaktan ibaret değildir; taktik, hücum şablonu, oyuncu tercihleri, kadro oluşturma, oyuncudan anlama, işleyen sistem yok yok yok, hiç bir menejer bana bu kadar uzak gelmemişti, yeni sezon içinde olumlu şeyler olacağına inanmıyorum devam ederse.

• Altay konusunda taraftari gitmekle tehdit eden
    Tribune karşı el kol hareketi yapma cesareti gösteren
    Evimizde Bjk ye karsi bizi resil rüsva eden
    Tum rakiplerimizden hatta küme düşen takımlardan 3-4 yediren
    Guney amerika tv radyolarina gideceği sinyallerini veren
    Son ana kadar iki kulvarda yarışıyoruz demeyi başarı sayan

Ve bizi rezil eden bu adami kovmak yerine elini sıkan bir başkan..
    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakakola -- 21 Mayıs 2023; 16:0:49 >

• Arkadaşlar kızacaksınız ama gerçekleri yazacağım; teknik konuşmak isteyen varsa alıntı yapabilir.

Sorunlarınıza bakalım;

Valencia dediğimiz şahıs; ne kariyeri var ne bir başarısı var. Geçen sene çöp kutusuna atıp yollayacaktınız, bir an da ilk forvetiniz oldu. Sizler bile şaşırdınız ama kabullendiniz mecburiyetten. Attığı gol sayısı yanıltmasın ki, yanılmadınız çoğunuz.

İrfan Can Kahveci, sırf Galatasaray alacak diye gittiniz devasa para verip aldınız, Toreira'dan daha fazla para verdiniz desem yeterli olacak. Ne defansif yeteneği var, ne hızlı koşuyor, ne futbol zekası yüksek. Uzaktan 5-10 maçta bir gol atmak ile olmaz.

Arda Güler, en büyük sorun bu. Bu çocuk halı saha topçusu, lise turnuvalarında ki çocukların hareketlerini yapıyor sürekli, profesyonelliğe aykırı çalımlar ve artis hareketler. Jesus oynatmıyordu ve takımınız daha iyi durumdaydı, taraftarın gazıyla oynatmaya başladı gördünüz, her maç 10 kişi oynuyorsunuz ki en çok puan kayıplarını Arda varken yaşadınız. Klasik Koç algısı, Vedat-Elif gibi kayıt dışı FFP'ye takılmadan satılmak için şişirilen biri yani. Salih Uçan kadar olup ileride İtalya-BJK bile yapamayacak zamanla göreceğiz. Neden Salih dedim, 10 yıl önce yine sizler Salih yerli Messi, Barcelona istiyor falan diye her yerde yazıyordunuz.

Stoperlerinizi hiç yazmıyorum, devre arası ihtiyaç var diye gidip Samet'i almanız facia. Yıllar önce Malatya'lı Felliani özentisi Sadık'ı almanızdan bir farkı yok.

Kadro mühendisliğiniz çok kötü, hocanız da iyi değil. 80'li yılların 3-5-2'si veya 5-3-2'si ile olmaz. Buna uygun oyuncun da yok.

İlk önce Koç'dan kurtulmanız lazım, Koç ailesi ve aile parası sayesinde başarılı görünen ancak gerçek hayat ve pratikte en cahil insandan bile daha bilgisiz birisi. Yaptığı holiganlıklar, açıklamalar ve çirkinleşmeleri buna örnek.

Başkan olabilecek kim var bilmiyorum ama gerçekten alttan gelen biri lazım Aziz Yıldırım gibi. Ona da 5 yıl vereceksiniz, diktatörlük gibi olmayacak.

Son olarak taraftar olarak uyanmanız lazım uykudan.

• DHF_Viper kullanıcısına yanıt

Dostum haklısın başarısız bir takımız... Ama GS başarılı değil bunuda kabul etmek lazım bence...

• Ayrıca ben kötü bir kadro olduğunu sanmıyorum. Yönetim berbat, Teknik direktör berbat , staddaki seyirci berbat.. Ne olursa olsun ligin başında arda İsmail emre üçlüsünü sabırla kullanacaktı. Arao rossi irfan tercihiyle bizi delirtti. Kadro lig için iyi hiç parayı çarçur etmesinler. Kesici de var oyun kurucuda, stoperde var golcüde. Yoksa bir tek eli sopalı bir veteran yok. Kaleciler de bu ligi çıkarır.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Şu koca ali koç döneminde bir kere tüm taraftarların aşırı istediği bir transferin gerçekleştiğini görmedim. Wilshere, Kolarov, Kolasinac, Belotti ilk aklıma gelenler

• tam hızımızı almışken, uydurma kartlar görürüz. en kritik maçlarda uydurma ofsayt ile golümüz sayılmaz. tam iyiyiz derken, biçiliriz.

sonra fener çok kötü deriz. asıl bu taraftarlık anlayışı ile bizden bir halt olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimle ismi geçmesi yetti. Bir de transfer olduğunu düşünün. İkinci bir pedro vakası olabilir.

• 
Sayfa: önceki 50485049505050515052
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.