< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (4138. sayfa)

-
-
-
Ya bu akşam pazarcisinin yaptığı transferler değil ki
Elif elması Aykut kocaman getirdi şahsi olarak
Ferdiyi Cocu getirdi
Vedat ve Altay'ı (beğenmesekte) Ersun getirdi
Kim min jae, crespo Vitor getirdi
Bunların hiç biri bu Pazarcı Ali ve yancisi Selonun transferi değil. Bunlar futboldan ne anlar ki transfer yapsınlar düzgün.
Bunlar Falette alır sol bekte dirar oynarken düşünün sol bekte 1. adam hasan aliyidi bide.
Bunlar reyes alır, frey alır, nerede çöp var toplar bunlar futboldan bi haberler çünkü
Bunları göndermeyen kongre üyeleri ve taraftar az bile acı cekiyor. Bunları hak ettik cunku
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir futbol aklı olmayınca menajerlerin elinde oyuncak oluyorlar senelerdir. Süleyman Hurmayı getirsin ona razıyım, ama hiç karışmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 28 Şubat 2023; 23:16:38 >
Yakında siyaset istemediğin bir tribün bile olmayacak bu gidişle.
@Spider-Man hocam hayırlı olsun görevinizde başarılar dilerim.
-
başlıyoruz
-
@Spider-Man Güzel haberi duydum, tebrik etmek ve hayırlı olsun demek için geldim
Aşırı sevindim öncelikle. Bence sonuna kadar hak ettiğin bir pozisyondu, hatta çok daha fazlasını da hak ettiğine inanıyorum. Yıllardır burada bizimle birliktesin, bölüme de her zaman renk katıyordun.
Görevi en iyi şekilde yapacağına dair en ufak kuşkum yok. Hem senin hem de diğer forumdaşlarımız için hayırlı olsun
-
Vitorla ilgili ilk dönem mesajlarınızı da siliyormusunuz bak hükümet kanadına muhaliflerin fetö taraması gibi eski mesajları karıştırır dururuz
Hilal Kaplan Style
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 28 Şubat 2023; 23:25:10 >
Arkadaş ilk dönem Vitor'u fazlasıyla eleştirmiş olabilir. Ancak bu çok doğal. Fikir dediğimiz şey değişebilir, zamanla bambaşka bir noktaya doğru evrilebilir. Sabit fikirli olup yanlışta inat etmektense, fikrini değiştirip daha doğru olduğuna inandığı görüşü desteklemeye başlamasında bence bir sakınca yok.
-
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Umarım sizleri utandırmayız. Unuttuğum varsa kusura bakmasın.
@Lord Joker @Shieldwall @edgar1899@Noctivagant @Caner-Medley
Ya geyik yapıyoruz Allah aşkına duyar kasma
Yapmaz öyle şeyler yok yok yapmaz
Bir gecede cahil bırakılabiliriz
-
Aylardır bakmıyordum FB forumuna. Tat tuz kalmadı hiçbirşeyde. Bir bakayım dedim.
Güzel haberler, güzel şeyler paylaşılır artık inşaAllah.
Bu arada @Spider-Man hayırlı olsun
güzel muhabbetlere...
-
Sende böyle yorumlarda imla vs bakıyorsun seni de mod yaparlarsa topiğin ismini Vitor pereira 2022-2023 yaparsınız artık
Güçlü Vitor Koalisyonu için sen de var mısın kardeşim?
-
sonunda bölüme huzur gelecek. spaydi hocamın görevi on numara yapacağına eminim. ağına taş değmesin kral
-
Benim öyle bir düşüncem yok, hiçbir zaman da olmadı
Benden çok daha iyi yapacak arkadaşlar var zaten. Nitekim Wadjet gayet iyi yönetiyor, Spider-Man de gelmiş yetkili olarak. Bence şimdi daha da güzel olacak her şey
Bu arada Vitor'u seven insanlar adaletlidir, adaletten şaşmazlar. Daha doğrusu, zaten adalet duygusunu içlerinde taşıdıkları için Vitor'u severler. Bu yüzden öyle şeyler yapmazlar hiçbir zaman, siz rahat olun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X