Şimdi Ara

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (4138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
21 Misafir (10 Mobil) - 11 Masaüstü10 Mobil
5 sn
105.438
Cevap
204
Favori
3.846.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41364137413841394140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herkesin hatası vardır. Hoşgörmek lazım. Spidermanin’de kusuru Marvelci demek ki :) Gerçi eski PPsinde Batman vardı diye hatırlıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ice Platypus kullanıcısına yanıt

Ya bu akşam pazarcisinin yaptığı transferler değil ki

Elif elması Aykut kocaman getirdi şahsi olarak

Ferdiyi Cocu getirdi

Vedat ve Altay'ı (beğenmesekte) Ersun getirdi

Kim min jae, crespo Vitor getirdi

Bunların hiç biri bu Pazarcı Ali ve yancisi Selonun transferi değil. Bunlar futboldan ne anlar ki transfer yapsınlar düzgün.

Bunlar Falette alır sol bekte dirar oynarken düşünün sol bekte 1. adam hasan aliyidi bide.

Bunlar reyes alır, frey alır, nerede çöp var toplar bunlar futboldan bi haberler çünkü

Bunları göndermeyen kongre üyeleri ve taraftar az bile acı cekiyor. Bunları hak ettik cunku

• Andres Escobar kullanıcısına yanıt

Bir futbol aklı olmayınca menajerlerin elinde oyuncak oluyorlar senelerdir. Süleyman Hurmayı getirsin ona razıyım, ama hiç karışmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 28 Şubat 2023; 23:16:38 >
  • Yakında siyaset istemediğin bir tribün bile olmayacak bu gidişle.

@Spider-Man hocam hayırlı olsun görevinizde başarılar dilerim.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

başlıyoruz⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 

• @Spider-Man Güzel haberi duydum, tebrik etmek ve hayırlı olsun demek için geldim ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 Aşırı sevindim öncelikle. Bence sonuna kadar hak ettiğin bir pozisyondu, hatta çok daha fazlasını da hak ettiğine inanıyorum. Yıllardır burada bizimle birliktesin, bölüme de her zaman renk katıyordun.

Görevi en iyi şekilde yapacağına dair en ufak kuşkum yok. Hem senin hem de diğer forumdaşlarımız için hayırlı olsun ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt

Vitorla ilgili ilk dönem mesajlarınızı da siliyormusunuz bak hükümet kanadına muhaliflerin fetö taraması gibi eski mesajları karıştırır dururuz ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 

Hilal Kaplan Style

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 28 Şubat 2023; 23:25:10 >
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt

Arkadaş ilk dönem Vitor'u fazlasıyla eleştirmiş olabilir. Ancak bu çok doğal. Fikir dediğimiz şey değişebilir, zamanla bambaşka bir noktaya doğru evrilebilir. Sabit fikirli olup yanlışta inat etmektense, fikrini değiştirip daha doğru olduğuna inandığı görüşü desteklemeye başlamasında bence bir sakınca yok.

• İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 Umarım sizleri utandırmayız. Unuttuğum varsa kusura bakmasın.

@Lord Joker @Shieldwall @edgar1899@Noctivagant @Caner-Medley

• Lord Joker kullanıcısına yanıt

Ya geyik yapıyoruz Allah aşkına duyar kasma⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 

Yapmaz öyle şeyler yok yok yapmaz ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 

Bir gecede cahil bırakılabiliriz

• Aylardır bakmıyordum FB forumuna. Tat tuz kalmadı hiçbirşeyde. Bir bakayım dedim.

Güzel haberler, güzel şeyler paylaşılır artık inşaAllah.

Bu arada @Spider-Man hayırlı olsun ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙  güzel muhabbetlere...

• Lord Joker kullanıcısına yanıt

Sende böyle yorumlarda imla vs bakıyorsun seni de mod yaparlarsa topiğin ismini Vitor pereira 2022-2023 yaparsınız artık ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt

Güçlü Vitor Koalisyonu için sen de var mısın kardeşim?

• sonunda bölüme huzur gelecek. spaydi hocamın görevi on numara yapacağına eminim. ağına taş değmesin kral⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 

@Spider-Man

Benim öyle bir düşüncem yok, hiçbir zaman da olmadı ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 Benden çok daha iyi yapacak arkadaşlar var zaten. Nitekim Wadjet gayet iyi yönetiyor, Spider-Man de gelmiş yetkili olarak. Bence şimdi daha da güzel olacak her şey ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 

Bu arada Vitor'u seven insanlar adaletlidir, adaletten şaşmazlar. Daha doğrusu, zaten adalet duygusunu içlerinde taşıdıkları için Vitor'u severler. Bu yüzden öyle şeyler yapmazlar hiçbir zaman, siz rahat olun ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 

• 
Sayfa: önceki 41364137413841394140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.