Şimdi Ara

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (4058. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
105.438
Cevap
202
Favori
3.973.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40564057405840594060
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Liglerin bu sene oynanmasının anlamı kalmadı Kulüpler birliği federasyona başvurup bu sene ligin iptal edilmesini istesin

tüm kulüpler paraları deprem bölgesine göndersin

hatay adıyaman maraşın çoğu yıkılmış, yıkılmayan ayakta kalan binaların da içine girip oturulması mümkün değil. 3 il yeniden inşa edilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 9 Şubat 2023; 12:8:30 >

saçmalamayı kes artık kes cidden söylüyorum hayat devam ediyor insanlar işlerine gidiyor yaşam devam ediyor yardım faaliyetleri de devam ediyor ülkede ne ilk felaket ne de sonuncu olacak bu kafayla gidildiği için , bu ülkede milyar dolarlık firmalar da var milyarder adamlar da var aynı şeyi onlar için niye yazmıyorsun bir tutturmuşsun futbol , transfer cart curt boş yapıyorsun, seni zaten boklamıştım uzun zaman önce bu kadar yanık halde yazdıklarını görünce bakmak istedim hala aynısın boş yapmaya devam, millet elinden geleni de yapıyor milletin damarına damarına basma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

abi 3 il nerdeyse haritadan silindi.. yıkılmayan evlerin oturulabilecek hali yok yan yatmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam okuman yazman da yok heralde. Aç kap'a bak, 15 milyon 5 yıla eşit şekilde taksitlendirilerek ödenecek.

Yani taş çatlasın ilk taksit peşin verildiyse kasadan çıkan para 3m €.

Oyuncunun maaşı 900 bin €, o da peşin verilmiyor.

Takıla takıla kasadan çıkan 3m€'a mı takıldın yani. Beşiktaş da transfer yaptı farkındasındır inşallah.

Bir de abartı görünsün diye 740m falan yazıyorsun.

Ha eğer Fenerbahçe de önümüzdeki 5 sene boyunca transfer yapmasın, 5 senelik tüm bütçeleri depremzedelere aktarsın diyorsan eyvallah.

• Şu durumda bile neyin peşine düşen insanlar var işte görsün herkes. Ülkede nasıl insanlar var herkes bilsin. 41. tır yarım saat önce yola çıktı, bütün takım taraftarları beraber çalışıyor buradaki elemanın derdi başka. Şimdi bunu CİMER'e şikayet edeceğim.
    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 9 Şubat 2023; 15:37:11 >
  • Liglerin oynanmasına gerek yok bence şampiyonluk ödülü de depremzedelere yollansın direkt lideri de şampiyon yapsınlar bitsin gitsin futbol oynanacak zaman mı ya bu kadar ölen derdine yanan evsiz kalan varken ben malatyalıyım ailem depremde malatyadaydı Allah’a şükür bir şey olmadı aileme ama arkadaşlarımın anne babası vefat etti dedesi teyzesi vefat eden var hala lig tartışılması çok saçma ve ülkenin 10 şehri yok oldu yok o ayakta duran binalar sadece ayakta duruyor sağlam mı değil testlerden sonra belli olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

https://www.aksam.com.tr/spor/galatasarayda-hedef-depremzedeler-icin-45-tira-ulasmak/haber-1342415

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depreme destek olmak amacıyla başlattığı yardım kampanyasında şimdiye kadar 32 tır yola koyan Galatasaray, toplamda 45 tırı bulmayı hedefliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.