⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (2128. sayfa)

-
-
-
-
Hocam hangi akla 3 forvet oynayalim diyorsunuz? 3 forvet oynayacagiz da onlara topu kim aktaracak? Ortasahada 3-4 adam gecen futbolcumuz var da benim mi haberim yok? 3 forvet oynarsan rakip kanattan gelen oyuncuya ortasahan mudahale etmek zorunda kalir. Bu da ortasahani corba yapar. Topu kapamazsin rakibi oynatirsin. Liverpool mu zannettiniz Fenerbahce'yi de 3 forvetle oynayacak. Kaldi ki elinde Mane Salah Firmino yok. Bu adamlar 1 tane kacirsa bitane illa ki atar. Elinde 4 forvet varken 3 forveti de sahaya suren adama gulerler. 1 'i sakatlansa hadi kazanmayi gectim hemen sistem degistirmen gerekecek.
Yani biraz akla yatkin onerilerde bulunmak gerek.
3 orta saha yapacaksan suan formlarina gore siraladigimizda oynayacak 3 oyuncu var: Ismail, Crespo, Zajc. Ferdi 'yi falan orta sahaya koyanlari goruyorum komedi. Yani akil alir gibi degil. Once sol acik sonra sol bek sonra sag bek simdi de ortasaha... Boyu uzun olsa kaleye de alacaz. Bizim zaten elimizde ki kadroya gore oynayabilecegimiz sistem belli. Ne 3 forvet ne de 3 defansla oynayabiliriz. Bana kalsa once 4-4-1-1 deneyip Arda'yi forvet arkasina koyardim. Ama iste genc bilmen ne diye oynatilmayacak. Sanki onun yerine oynayan Irfan mucize yaratacakmis gibi. Arda olunca en azindan maclarda bi hareketlilik oluyor. Son macinda 20 dakika da 2 gol atmis 17 yasinda ki futbolcu yerine tercih ettigimiz adamlara bakinca ilerde ah cekecegiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Denver -- 3 Eylül 2022; 7:17:16 >
-
Çok haklısnız O zaman şöyle yapalım kadroyu elimizde onlardan değerli oyuncular var
Toni Schumacher
Gökhan gönül Luciano Lugano R.carlos
Anelka Aurelio Appiah TUncay
Alex
V.Hojdonk
-
boyle berbat kadrolar yapmayi nasil beceriyorsunuz valla helal olsun. Lincoln veya Mert hakan'dan ne gordunuz de oynatiyorsunuz?
Slazai'yi de cikartmissin kadrodan. Bir tane defans bilinci olan adam var takimda onu da cikartmissin. Su yaptigin kadroda rakibe ortasaha ve ilerisinde baski yapip top kapabilecek 2 tane adam var; Crespo ve Mert. Dusun o kadar kotu bir kadro.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Denver -- 3 Eylül 2022; 7:30:27 > -
-
13-14’de nasıl oynadıysa şimdi de oynar. Zor maçlarda Arao-Zajc-MHY veya Crespo nispeten kolay maçlarda Zajc-Crespo-Arda orta alanı ile 433 oynayabiliriz. King’de Valencia’da kenar forvet oynayabilecek yeteneklere sahip. İleri üçlünün kenarlarına Bruma’yı da atarsın Rossi’yi de Emre Mor’u da. Bizim takım ya 433 oynamalı ya 442. 4132, 343 vs boş maceradan başka bir şey değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
King - Valencia kanat olmaz bosa hayal kuruyorsunuz. King dediginiz futbolcu en fazla defansin arkasina kisa kosular yapar. Kanat oynayacak kondisyonu yok. Birilerini besleyebilecek destek ozelligi yok. En fazla yardimci forvet olur.
Valencia elinde ki en formda forvet. Kanatta ancak o bolgede kimse yoksa oynatirsin.
Hadi onu gectim oynattin biri sakatlandi- ki o yasta birini oynatip 100 metre ileri geri kosturursan sakatlanmamasi mucize olur- kimi koyacaksin forvete? 4 tane forvet var elinde bir suru kanat sen forvetleri kanara koyup 3 unu kullaniyorsun. Sana mantikli geliyorsa bisey demiyorum.
Yahu kardesim 10 yil once olmustu bidaha deneyelim olur mu? Kadronun kimyasini niye bozuyosun. Bu kadro zaten iyi. Dedigin yil Kuyt vardi sow vardi emenike vardi. Kuyt sag acik zaten. 3tane merkezi forvetle oynamadik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Denver -- 3 Eylül 2022; 8:45:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Nicelik olarak bile doğru saymıyorsunuz ki. Pedro, Valencia, Bats, Serdar, King. 5 tane forvetimiz var. Nitelik olarak değerlendirmenize değinmiyorum bile. Bu takım 3 forvet ile 433’de oynar 442’de oynar. Bahsettiğim üç forvetli düzeni iyi incelerseniz hücumda bekler çıkıyor DMC ortaya giriyor. Forvetler zaten ceza sahası içinde yer alıyor. Hepsi forvet gibi oynuyor. King’de Valencia’da tersine savunma yardımı yapabilecek oyuncular. Ben ilk olarak 442 oynarım. Ama sizin bahsettiğiniz gibi 433 asla olmaz diye bir durum yok. Ferdi’de bu arada kariyerinde AMC oynadı. Nijmegen’de orada oynuyordu hatta. Adamın solbek olarak oynamasından daha mantıklı merkezde oynaması.
5 forvet varken 3 forvet oynamamı eleştiriyorsunuz 5 forvet varken tek forvet sahaya çıkıyorsunuz. Pedro, King, Bats hepsi kenarda bekliyor. Aynen sizin ki daha mantıklı biz tartışmayalım orta noktaya gelemeyiz.
Batsh akşam oynayacak mı? En azından kadroya alınır mı acaba
Sana bise diyimmi senin kurdugun su kadro ligi 5 bitiremez 😊😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rossiyi ilk 11 oynatiyo soylesene kim gol aticak su kadroda 😊😊 tekrar ediyorum iki 11 de ilk 3 giremez
Bekler cikiyor da nasil gidiyor ileri topla? Bek dedigin topu kanatta ilerde bekleyene atip ver kac yapar. Koca kanadi 1 kisiye mi birakacaksin? Hadi atak yaparken neyse de defans yaparken nasil tutacaksin kanatlari? Defansta baski yapmak hata yapmadiklari surece bir ise yaramaz. Pres surekli olmali. Valencia rakibin sol bekine pres yapip topu sol acikta ki rakip oyuncuya aktaran sol bekin yardima gittigini gorup kovalamazsa kanatlari yol yaparlar. Sonucta sagdan giderken de soldan giderken de 4 kisilik savunmada 3 kisi biraktiklarindan hata yapmazlarsa kontradan gol yemezler.
Senin bahsettigin tatikle doldur bosalt yaparsin. Kim kime dumduma.
Ferdinin ofansif ortasaha oynamasina deginmiyecegim. Irfan, Arda varken ne alaka anlamadim. Milimetrik pas atiyorda ben mi gormedim acaba. Forvete 3 kisi tikistirmissin zaten ofansif ortasahan hizli olsa ne olacak. Defans hatlari her daim geride olacak zaten. Iyi.bir ortasaha denince akla Alex gelir. Ferdi ile Alex in hangi ozellikleri birbirine benziyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sen kadro yapma bence hic senin kurmus oldugun kadroda Rossiden ne gordun acaba top kapmayla sampi filan olunmaz bise bildigin yok konusuyon asla yazdigin iki 11 le takim cikmaz Sen sanirim aykut kocaman kafalisin Aykutun da suan nerde oldugu belli Anadolu takimlari bile istemiyo artik😊😊😊
Aslinda isim ustunden gidersek forvetlerimiz gayet dengeli ve kaliteli. Ama bazen sacma sapan golleri kacirmamalari lazim. Eger forvetlerimiz guizalasmazlarsa bu sezon 1 yer 3 atariz
Son dakika vs aciklamalarina gosterdigin tepkide haklisin ama bahsettigi klup sanirsin city yada liverpool demen baya komik olmus. Kardes zaten o kluplerle biz ne maddi ne basari ne vizyon hic bi alanda yarisamayiz. Fenerbahcenin son 20 yildaki oyunculardan kurulu karma kadro yapalim bu iki kluple 50 mac yapsak en fazla 5 6 defa kazaniriz 🤣 PL de yarisabilecegimiz takimlar ilk 10 icine giremeyen takimlardir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X