Şimdi Ara

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (1267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
105.438
Cevap
205
Favori
3.831.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12651266126712681269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 88/89 sezonu, Fenerbahçe 36 maçta 29 galibiyet, 6 beraberlik, 1 yenilgi ve 103 gol sonucu 93 puanla lig tarihindeki en çok puanla şampiyon olan en başarılı performansı gerçekleştiriyor. Ardından 1 sezon sonra bu performansı gerçekleştiren hoca Todor Veselinovic ile yollar ayrılıyor

Todor Veselinovic ile yollar ayrıldıktan sonra Fenerbahçe, tarihinde hiç görülmemiş bir biçimde 6 sezon üst üste şampiyon olamıyor. Bu olumsuz rekoru kırmak için henüz 1 sene önce Brezilya ile 94 Dünya Kupası'nı kazanan dünyaca ünlü Carlos Alberto Parreira göreve getiriliyor. Sonrası malum... Lig tarihinin en unutulmaz sezonunda Fenerbahçe ligin bitimine 3 hafta kala Lider Trabzonspor'u devirip olumsuz rekorunu noktalıyor.

13/14 sezonu, Fenerbahçe nisan ayında şampiyonluğunu ilan ediyor ve bu alanda lig tarihinin en başarılı performansını gerçekleştiriyor. Ardından bu performansı gerçekleştiren hoca Ersun Yanal ile yollar ayrılıyor.

Ersun Yanal ile yollar ayrıldıktan sonra Fenerbahçe, tarihindeki en uzun şampiyon olamama serisini yaşıyor. Veee tarihler 2 Haziran 2022. Fenerbahçe henüz 2 sene önce, Flamengo ile 8 ayda 5 kupa kazanan dünyaca ünlü Jorge Jesus'u göreve getiriyor. Sonrası ? Fenerbahçe ligin bitimine 2 hafta kala Galatasaray deplasmanına çıkıyor...

95/96 gibi bir sezon yaşanır m bilemeyiz ama son 8 sezonu unutturur, hayali saç beyazlatır ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 Başlangıçta hocanın başarılı olmayacağını düşünüyordum ama artık tam destek ! şampiyon olalım, forum bayram yerine dönsün

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nehlüdov -- 5 Ağustos 2022; 17:14:13 >

• 35 yaşında Mertens

36 yaşında Gomis

3 defa experte giren Seferovic

Şu adamlardan bir tanesini biz almış olsak burası nasıl bir yangın yeri olurdu hayal bile edemiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7ender kullanıcısına yanıt
    Adamlar küme mücadelesi vermemek icin aliyor bu tarz oyunculari.

Bize gelseler laf edilmesi dogal. Sampiyonluk icin oynayan takimiz. Yeterince iyi degiller bizim icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Burnundan operasyon geçirmiş. Şu an sakat gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 5 Ağustos 2022; 16:51:6 >

• T@rhuncu T kullanıcısına yanıt

2021/2022 Maç Gol Asist

Rossi 42 6 9

Serdar 37 15 4

Valencia 33 13 5

Bu söylediğine kendin inanıyor musun ? Mertens' in 35 yaşında olduğunu da hatırlatırım.

Seferovic ya da Gomis'ten bahsetmiyorum ben ama. Mertens ve Toreria'dan bahsediyorum. Toreria'nın yaşı kaç, ona da baktın mı misal? Ya da Mertens'in son sezonda bile neler yaptığına?

İki sene önce bir dizi olmayan Perotti'yi babam aldı da takıma koydu sanki, sahi kaç maça çıkmıştı Perotti? Ne kadar paraya geldi, ne oldu gitti, neden konuşacağım deyip konuşmadı?

Berbat yönetiliyoruz ve derdimiz Mertens'in 35 yaşında olması mı yani. Mertens çok iyi futbolcu, yaşına rağmen de çok iş yapıyor hala İtalya liginde bile. Tutar tutmaz ama alınabilecek bir oyuncu. Falcao gibi sakat değil bir şey değil.

• Ne açıklayacaklar, 19.07' de açıklasalar açıklasalar çok çok Sirugu' yu açıklarlar. Twitterdaki ergenlere kalırsa Dembelelerden, Sörlothlardan geçilmiyor yine...

• Arph kullanıcısına yanıt

Evet, ligde inanıyorum. Çünkü Pedro ve yeni transfer oynayacak, Valencia kanat manat oynar, diğerleri de bu süreleri alamaz. Dolayısıyla tahminim tutacaktır.

Bu isimleri boşuna seçmedim.

• hedgehog24 kullanıcısına yanıt

Forma numaraları için yapılan kampanya ile alakalı bir şey muhtemelen.

• 19.07 ....100. yıl da şampiyonuz.......açıklama böyle olacak

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Çirkin stoper iyidir, yaptırmasın burnunu.

• Batman kullanıcısına yanıt

Vayyy be küme düşme hakkında tecrübe konuşmuş⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 

• Forvet dışında yapılacak hiç bir açıklama benim bekleyeceğim açıklama değil. Dembele, İcardi, Gomez vs açıklanırsa o zaman beklemeye değer.

• fbyram kullanıcısına yanıt

çok beklersin....vala zorumuza gitsede transferde gs şuana kadar mükemmel işler yapıyor yapmaya çalışıyor ya ligi toz duman ederler yada ellerinde patlar ortası olmaz

• T@rhuncu T kullanıcısına yanıt

Geç o işleri hocam... İsimle ve hatta geçmişle bile olmuyor... Daha 2-3 sezon önce adamlar Seri-Lemina-Nzonzi yaptı...

Alınabilecek bir oyuncu kesinlikle değil; hala diyorum biz almış olsak yerin dibine girmekten beter ederdik...

Araplardan başka Galatasaray'dan teklif alan bir adamdan bahsediyoruz.

Ben daha önce yazdım, yineleyim: Galatasaray'ın almış olduğu her oyunucu alırız biz istersek. Onlar sadece bizden daha fazla para verecek kadar 'muhtaçlar" diyelim... 35 yaşında adam 4 milyon euroya yakın para alacak. Beni burada Galatasaraylı seviyesine düşürdün hocam 😁😁

Bu paraları verecek bir kulüp değiliz biz; bırak Gs versin, verdikçe daha beter oluyorlar... Büyük ihtimalle bu sezon da şampiyon olamayacaklar gibime geliyor açıkçası. Bir eksi de bu sezon yazsınlar... Dursun zaten bol sıfırlı kontratlar ile transfer yapıyor...

Tek bir forvetimiz eksik; onu da halledeceğiz. Güzel bir solbekimiz de oldu... Takım güzel kamp dönemi geçirdi, takım sağlam; hocamız ayrı bir sağlam... Takım kalite olarak da lig için yeterli... Ligdeki en alternatifli kadro bizim; ligdeki en iyi yerliler bizde...

Sizin tek forvetiniz eksik ilk 11 icin evet, ya Galatasaray in? Muslera-PVA-Nellson-Abdul-Dubois
    Oliveira-Torreira

Veiga/Evander

Yunus Akgun———Seferovic———-Kerem

Fistik gibi kadro, Galatasaray Torrent gelene dek dogru duzgun calistirilmamis( Fatih hoca sagolsun..). Gecen senelere göre bu sene takim saglam duruyor. Sizin takimda guzel, forvet saglam cikarsa eger.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hiç golcü bulamıyorsanız getir üç milyona Balotelli'yi

• sennalonso1981 kullanıcısına yanıt

Güzel yorum ligdaş. Bu kadro bu sene 13 değilde 10. Sırada bitirir. O kalite var

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Robin van Persie'nin bitik, sakat hali Fenerbahçe'de 87 maçta 36 gol 7 asist yaptı. Orada çakılı dursa bu son iki seneki forvetlerin toplamından fazla atardı. Serdar reisi ayrı tutuyorum. Yedek olarak hakkını veriyor çünkü.

• RyDeR kullanıcısına yanıt
    😆 Bakalim, benim tahminim cok farkli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12651266126712681269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.