⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 2022/23 Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe🏆 💛💙 (1267. sayfa)

-
-
35 yaşında Mertens
36 yaşında Gomis
3 defa experte giren Seferovic
Şu adamlardan bir tanesini biz almış olsak burası nasıl bir yangın yeri olurdu hayal bile edemiyorum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar küme mücadelesi vermemek icin aliyor bu tarz oyunculari.
Bize gelseler laf edilmesi dogal. Sampiyonluk icin oynayan takimiz. Yeterince iyi degiller bizim icin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2021/2022 Maç Gol Asist
Rossi 42 6 9
Serdar 37 15 4
Valencia 33 13 5
Bu söylediğine kendin inanıyor musun ? Mertens' in 35 yaşında olduğunu da hatırlatırım.
-
Seferovic ya da Gomis'ten bahsetmiyorum ben ama. Mertens ve Toreria'dan bahsediyorum. Toreria'nın yaşı kaç, ona da baktın mı misal? Ya da Mertens'in son sezonda bile neler yaptığına?
İki sene önce bir dizi olmayan Perotti'yi babam aldı da takıma koydu sanki, sahi kaç maça çıkmıştı Perotti? Ne kadar paraya geldi, ne oldu gitti, neden konuşacağım deyip konuşmadı?
Berbat yönetiliyoruz ve derdimiz Mertens'in 35 yaşında olması mı yani. Mertens çok iyi futbolcu, yaşına rağmen de çok iş yapıyor hala İtalya liginde bile. Tutar tutmaz ama alınabilecek bir oyuncu. Falcao gibi sakat değil bir şey değil.
-
Ne açıklayacaklar, 19.07' de açıklasalar açıklasalar çok çok Sirugu' yu açıklarlar. Twitterdaki ergenlere kalırsa Dembelelerden, Sörlothlardan geçilmiyor yine...
-
Evet, ligde inanıyorum. Çünkü Pedro ve yeni transfer oynayacak, Valencia kanat manat oynar, diğerleri de bu süreleri alamaz. Dolayısıyla tahminim tutacaktır.
Bu isimleri boşuna seçmedim.
-
Forma numaraları için yapılan kampanya ile alakalı bir şey muhtemelen.
-
19.07 ....100. yıl da şampiyonuz.......açıklama böyle olacak
-
Çirkin stoper iyidir, yaptırmasın burnunu.
Vayyy be küme düşme hakkında tecrübe konuşmuş
-
Forvet dışında yapılacak hiç bir açıklama benim bekleyeceğim açıklama değil. Dembele, İcardi, Gomez vs açıklanırsa o zaman beklemeye değer.
-
çok beklersin....vala zorumuza gitsede transferde gs şuana kadar mükemmel işler yapıyor yapmaya çalışıyor ya ligi toz duman ederler yada ellerinde patlar ortası olmaz
-
Geç o işleri hocam... İsimle ve hatta geçmişle bile olmuyor... Daha 2-3 sezon önce adamlar Seri-Lemina-Nzonzi yaptı...
Alınabilecek bir oyuncu kesinlikle değil; hala diyorum biz almış olsak yerin dibine girmekten beter ederdik...
Araplardan başka Galatasaray'dan teklif alan bir adamdan bahsediyoruz.
Ben daha önce yazdım, yineleyim: Galatasaray'ın almış olduğu her oyunucu alırız biz istersek. Onlar sadece bizden daha fazla para verecek kadar 'muhtaçlar" diyelim... 35 yaşında adam 4 milyon euroya yakın para alacak. Beni burada Galatasaraylı seviyesine düşürdün hocam 😁😁
Bu paraları verecek bir kulüp değiliz biz; bırak Gs versin, verdikçe daha beter oluyorlar... Büyük ihtimalle bu sezon da şampiyon olamayacaklar gibime geliyor açıkçası. Bir eksi de bu sezon yazsınlar... Dursun zaten bol sıfırlı kontratlar ile transfer yapıyor...
Tek bir forvetimiz eksik; onu da halledeceğiz. Güzel bir solbekimiz de oldu... Takım güzel kamp dönemi geçirdi, takım sağlam; hocamız ayrı bir sağlam... Takım kalite olarak da lig için yeterli... Ligdeki en alternatifli kadro bizim; ligdeki en iyi yerliler bizde...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sizin tek forvetiniz eksik ilk 11 icin evet, ya Galatasaray in? Muslera-PVA-Nellson-Abdul-Dubois
Oliveira-Torreira
Veiga/Evander
Yunus Akgun———Seferovic———-Kerem
Fistik gibi kadro, Galatasaray Torrent gelene dek dogru duzgun calistirilmamis( Fatih hoca sagolsun..). Gecen senelere göre bu sene takim saglam duruyor. Sizin takimda guzel, forvet saglam cikarsa eger.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç golcü bulamıyorsanız getir üç milyona Balotelli'yi
-
Güzel yorum ligdaş. Bu kadro bu sene 13 değilde 10. Sırada bitirir. O kalite var
Robin van Persie'nin bitik, sakat hali Fenerbahçe'de 87 maçta 36 gol 7 asist yaptı. Orada çakılı dursa bu son iki seneki forvetlerin toplamından fazla atardı. Serdar reisi ayrı tutuyorum. Yedek olarak hakkını veriyor çünkü.
😆 Bakalim, benim tahminim cok farkli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X