|
5-0-5 taktiği mi bu hocam? Orta saha nerede? |
|

3 Mobil
|
5-0-5 taktiği mi bu hocam? Orta saha nerede? |
|
PLEA İŞİ YATMIŞ. Yağız hem kulübün hem de Plea'nın fiyat artırdığını yazdı, bu saatten sonra gelmez. 1 stoper daha alacakmışız, %80 Szalai satılacak demek bu. Szalai: 12-15 ml € Rossi: 8-10 ml € Zajc: 6-7 ml € Pelkas: 3-4 ml € Berisha: 4-5 ml € Bu bütçeyle 1 BABA STOPER, 1 BABA FORVET, 1 BABA KANAT alırsın. |
|
Alioski iyi transfer. Son 3 transfer gayet başarılı. Bu ölçüde bir santrfor da gelirse bence herkes için yeterli olur. Alioski - luan peres ve joao pedro bu 3 transfer gerçekten güzel gitti. 1 tane santrfora tamamız. geriye sadece çer çöp göndermek ve kaleci sorununu çözmek kalacak. |
|
Fener Ajans 🇹🇷twitter“Emre Can: "Jesus Benfica'da başkana yönelik tepkileri kişisel algılayarak, ceketini alıp gitti. Ayrıldıktan sonra depresyona girdi ve kimseyle futbol konuşmadı. Böyle bir dönemde ikna etmek çok zordu.
(🔗LegendFutbolTV)” https://twitter.com/ajansfenercom/status/1554148607573594112?t=KCQjhT78ijY-voU1f15YBg&s=19 Fener Ajans 🇹🇷twitter“Emre Can: "Tam bu dönemde güçlü bir bağlantı bulduk ve hocayı yemeğe çıkartıp tanışmak istedik. İkimiz de aynı yaşlardayız, aynı yaşlarda çocuklarımız var. Ocak ayıydı ve Four Seasons Hotel'de buluştuk. Biriyle flört etmek gibiydi."” https://twitter.com/ajansfenercom/status/1554148609679151105?t=SJEPBoIcGZuKQnmBvEHJRg&s=19 Fener Ajans 🇹🇷twitter“Emre Can: "Jesus telefonla konuştuğunda Ali Koç'a bayıldı. Futbolu bu kadar bilen ve bu kadar ciddi olan bir başkanla konuşmak hoşuna gitti. Sonrasında başkan ve Jesus iki kez, ben ve Jesus ise dokuz kez buluştuk. Tüm bu görüşmelerden sonra Fenerbahçe'ye gelmeye ikna oldu."” https://twitter.com/ajansfenercom/status/1554148615630774278?t=AOdhxB2WFyCez6NVNaCDOg&s=19 Fener Ajans 🇹🇷twitter“Emre Can: "Jesus Türkiye ya da Fenerbahçe'den ziyade futbol bile konuşmak istemiyordu. Başkanı arayıp durumu aktardım ama pes etmedim. Ayda iki kez buluştuk. Fenerbahçe'ye gelmesini istemedim ama Fenerbahçe'yi izlemesini istedim ve sonrasında ciddi ciddi not tutmaya başladı."” https://twitter.com/ajansfenercom/status/1554148612556439553?t=whTlU2RipPJJWS-V2arDfg&s=19< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
plea'nın fiyat arttırmasını anlarım, cl gitmiş niye geleyim fazla vermiyorsanız demiş olablirde, kulübü niye durduk yere fiyat arttırsın? cl ye katılsak arttırmaları lazımdı, sende para var nassa dökül bakim derlerdi. yago gene sıkmış gibime geldi |
|
tek ön liberoyla oynicaz ligte .. orta saha diye birşey olmayacak zaten. savunma orta sahaya kadar gelecek vs. alış derim şimdiden |
|
Santrafor dediğim alıp gidecek adam niangdan beri gelmedi. Geçen sene yada önceki sene moussa dembeleyi çok istemiştim o yüzden ama şuan zor. O ayarda bir forvetle orta sahan olmasa bile şampi olursun rahat < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
şu topu alışa, dönüşe, savunmadan kurtarışa, o kütleyle çabukluğa, dokunuşa bakın. ligi beşik gibi sallar Emre Erdem ¹⁹⁰⁷ 💫twitter“😁😂 Olurda Moussa Dembele'yi kadromuza katarsak evde şöyle bir sevinç yaşayacağım galiba.” https://twitter.com/i/status/1554133689193332736 |
|
|
|
Güzel kadro ama Dembele işi zor. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
acaba gabigol'ü kiralayabilmek için flamengo ile arao ve gustavo konusunda mı anlaştık diye düşünmüyor değilim. |
|
Böyle oyuncuların bize gelebilmesi için imza parasını bonservis parası gibi vermek lazım. Atıyorum imza parası 5 ml € verip maaşını da 3 ml € + bonuslar şeklinde yapsak anca kurtarır gibi. |
|