Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
95
Favori
4.087.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: edgar1899

Berke ne kaleyi alabilecek olgunlukta ne de o seviyede şu an, kaleye geçmesi hem kendi kariyeri hem fenerbahçe için facia olur bu aşamada.

Casillas, real madridin kalesine geçtiğinde 18 yaşındaydı. Altay da fenerbahçeye geldiğinde 21 yaşındaydı. Berke şu an 20 yaşında. 2 sene kiralık döneminde de çok iyi performans sergiledi. Bence Altay iyi bir teklif gelirse satılmalı. Yoksa Berke beleşe gider seneye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sdenizhan kullanıcısına yanıt

En azından takımı hicbir zaman küme düşme potasında olmadı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    2001 yada 2002 de Fenerbahçe 6. bitirdi ligi ..

• Yeni konumuz hayırlı olsun benim de 4.senem bitmiş burada zaman çok çabuk geçiyor.

Konunun başlığının Diri Bir Perotti'li Fenerbahçe 2021-2022 Sezonu Ana Konu olarak değiştirilmesini tavsiye ediyorum.  

• Emekliler kampında sıradan bir sezon daha aynı tas aynı hamam

• Günaydın, yeni konuda yerimizi alalım.
    2021-2022 Verem Savaş Sezonu Hayırlı olsun.
  • sdenizhan kullanıcısına yanıt

Senin dediğin 2002-2003 sezonuydu.

• Doğrudur hocam ... tam tarihi bilmiyorum ama 6-0lık galibiyetin olduğu sezondu galiba ..
  • Mesut mutsuz Amerikaya gitmek istiyormuş.

Inşallah ya. 2-3milyon euro da bonservis alsak ne güzel olur.

Var bir hayalimiz bakalım:)

• Kelle istiyorum.

• Gene huzurevine dönmüşüz şaşırmadım. Şu takım bir türlü sportif direktörlüğün işe yaramadığını öğrenmedi. En geç sezon sonuna olağanüstü kongreye gidilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Kelle istiyorum.

Ben de .

Kizginligim gecmeyecek.

Takim degistirenlere gencken çok kizardim

O seçenek bile masada o kadar kizginim

Hayatimda hic bu kadar kizgin olmadim

Turkiye kupasinda 5-2 yenilmistik, mesela o zaman bile kizmadim, zira tek kale oynuyorduk, bir mucadele ruh vardi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 17 Mayıs 2021; 9:11:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Kelle istiyorum.

Bizim bu vasıfsız yönetim başarısızlığı ödüllendirir ve Emre ile 3 yıllık sözleşme imzalar. Aslında bir taraftan bakınca daha iyi gibi duruyor. Seneye stadyum kapasitesinin yarısı kadar taraftar alınacakmış. Asıl sınavları şimdi başlıyor. İlk sene yapılanma vs denildi taraftar sineye çekti ama şu an ok yaydan çıktı. Bundan sonra at izi it izine karıştı. En ufak bir şeyde topun ağzında Emre ile başkan var. Yok öyle oyunculuğundaki gibi sağa sola bağırıp suçu başkalarına atmak ya da başkan gibi kaybedince diğer yönetimlere sallamak.
  • Bunu biliyor musunuz?

Pandemi nedeniyle Fifa nın kulüplere tanıdığı tüm esnekliklere rağmen bir futbolcuya tazminat ödeyen TEK TAKIM FENERBAHÇE DİR.

Bu işbilmezliğin yanında aşırı bi çapsızlık da gerektirir.

Ali koç yeni yönetimde 8 ismi değiştirecekmiş, belki iş bilenler gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: sdenizhan

20 yılda 6 şampiyonluk görmüş Aziz Başkan'ın bıraktığı enkazı sahiplenen Ali Koç'un 3 yılını karşılaştırmadan önce, Aziz Yıldırım'ın ilk 3 yılda neler yaptığına bak istersen.

Alıntıları Göster

Aziz Yıldırım’ın aldığı Fenerbahçe’nin durumuna bir bak istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ice Platypus

Bizim bu vasıfsız yönetim başarısızlığı ödüllendirir ve Emre ile 3 yıllık sözleşme imzalar. Aslında bir taraftan bakınca daha iyi gibi duruyor. Seneye stadyum kapasitesinin yarısı kadar taraftar alınacakmış. Asıl sınavları şimdi başlıyor. İlk sene yapılanma vs denildi taraftar sineye çekti ama şu an ok yaydan çıktı. Bundan sonra at izi it izine karıştı. En ufak bir şeyde topun ağzında Emre ile başkan var. Yok öyle oyunculuğundaki gibi sağa sola bağırıp suçu başkalarına atmak ya da başkan gibi kaybedince diğer yönetimlere sallamak.

Alıntıları Göster

Emre ile devam edilirse 3 yıl fb maçlarını izlemeyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Bunu biliyor musunuz?

Pandemi nedeniyle Fifa nın kulüplere tanıdığı tüm esnekliklere rağmen bir futbolcuya tazminat ödeyen TEK TAKIM FENERBAHÇE DİR.

Bu işbilmezliğin yanında aşırı bi çapsızlık da gerektirir.

Ali koç yeni yönetimde 8 ismi değiştirecekmiş, belki iş bilenler gelir

Bir de tvde kasılıyorlardı 7 milyon ya 7 milyon ne demek. Ayrıca yönetimdeki isimleri değiştirmek yetmez çünkü Ali Koç profesyonel yöneticiden ziyade fanatik taraftar gibi yönetiyor. Mesela son dakikada gelen golle 2-1 yeniyoruz. Adamın kafası yeniyorsak demek ki iyiyiz, iki sezon 6. ve 7. oldum. Emre şimdi beni 3.yaptı demek ki başarılı şeklinde işliyor muhtemelen. Kimse kusura bakmasın bu takımın taraftarı son 10 senede aşırı vasatlaştı. Üzülerek söylüyorum bundan kurtulmanın tek yolu Feda sezonu gibi bir sezon yaşamak. Beşiktaşlılar da fiyatına bakmadan çat çat oyuncu alıyordu, yüksek bonservisler veriyordu. Feda sezonu öyle bir geldi ki hepsinin ayakları mecburiyetten yere basmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: the__executioner__

Emre ile devam edilirse 3 yıl fb maçlarını izlemeyeceğim

Alıntıları Göster
    3 sene durmaz. İlk haftalar ite kaka ilerler sonra kötü gitse bile Ali Koç taraftar bir şey demesin diye görevden almaz daha sonra da en geç 25.haftada falan kovulur.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.