Mesut'u yedek bırakmak Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterir, insanlar bakacak Mesut Fenerbahçe'de yedek kalıyor, şaşıracak diyecek ki ne kadar büyük bir kulüp. |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (891. sayfa)

-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kara Mithatşu anda 36 yaşındaki sosa -mert hakan-irfan-pelkas-zajc hepsi mesuttan iyi durumda kaliteli ayaklar olarak,cvsi olmasa şans bulamaz.Haa 10 maç sonra form tutar eski günlerinden bize birşeyler hatırlatır o zaman hakkını veririm.
Hocam yapmayın gözünüzü seveyim. Kayseri maçında Sosa penaltı kaçırdı. O maça eşit puanla girseydik o zaman Sosa'nın ne anası kalıyordu ne karısı kalıyordu bu ülkede kendimizi hiç kandırmayalım. Onu Kadıköy'e sokmazlardı bile. Sosa güzellemesi yapmayın. Sosa'dan ben bir şeyler bekliyordum ama Sosa ghost resmen.
-
mesutu hazırlık maçlarıyla değerlendirmek bana çok doğru gelmiyor. 30 küsür derece sıcakta pekte önemi olmayan bir hazırlık maçını o itibar ve popülerlikte bir oyuncu çok fazla takmaz, taktıramazsın da zaten. önemli olan resmi maçlarda göstereceği. beni en çok düşündüren samattadan çıkamazsak forvet nasıl alacağımız adamın maliyeti kolay kurtulabilir bir seviyede değil ve samatta, serdar valencia varken , maliyetli bir forvet daha ekleme ihtimalimiz bence yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Surfing with the AlienHoşbuldum hocam. Krasic ile RVP veya diğerlerini bir tutmak saçmalık diye düşünüyorum. Dönemin Juventus takımı çok iç açıcı değildi. Asamoah gibi adamı bütün bölgede oynattılar. Ondan sonra full şampiyon oldular zaten.
Bu adam en formda döneminde en yanlış tercihi yaptığı ve en formda, en superstar döneminde yanlış takım için mücadele ettiği, para için gittiği yerde sakatlanıp tek başına kaldığı için başka Avrupa takımı transfer etmedi. Adamın elinde Joker varken gidip kimse pişti olmaz hocam yapmayın. Aziz Yıldırım'ın Yandex dönemi tam bir fiyaskoydu. Nani tuttu, rvp tutmadı. Bahsi geçen Robben gelseydi o dönem yine enfes olurdu. Nani-Robben o sezonu tek başına yok ederlerdi misal. İstenilen para aynıydı. :{
Alıntıları GösterHocam demek istediğimi daha detaylı anlatayım.
RVP bize gelmeden 1-2 sene önce EPL'nin starı ve gol kralı idi. Bu adam sakatlandı, artık bu adamdan hayır gelmez diye hiçbir takım almadı RVP'yi.
Hatta Beşiktaş bonservissiz anlaşmıştı Manu ile.
Krasic'i zaten yıldız kategorine koymadım. Bunda söylemek istediğim ise biz Krasic'i uzun yıllar boyunca istedik. (Özellikle Aykut Kocaman)
Adamı alamadılar fakat daha sonra adam sakatlandıktan sonra aldılar. (Aziz Y. aklında herhalde eski futbolu kalmış olacak ki Krasic'i aldı.) Sonrada Krasic bize geldiğinde hayal kırıklığı yaşadık.
Şimdide Mesut'un geçmişine bakıyoruz. Mesut'un geçmişte yaptıkları takdire şayan ve yeteneğinin bir göstergesi ama şuan neler yapabiliyor?
Geçen sene sakat olarak gelen, bize gelmeden öncede sakat olan Perotti bile bizde 4 maç oynadı ve 3 maç kazandırdı. Süperstarımız Mesut 1 maç kazandırsaydı keşkede şampiyon olsaydık hocam.
Ayrıca bu adam lider falan değil. Bir takımın 10 numarası serbest vuruşu bile vurmuyor, nasıl takıma ağırlığını koyacak.
Takımın sol beki tehlikeli noktadan kazanılan serbest vuruşu ben kullanacağım diyor. Alex zamanında böyle diyebilir miydi sizce? Alex sen çekil ben kullanacağım diyebilir miydi Caner? Caner olmasın Emre olsun yada.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sosa mı
-
Ben 2 hazırlık maçındaki durumu gözlemledim,dedim ya 10 maç sonra inşallah form tutar herkesi pişman eder eski günlerinden kısa kısa resitaller izletir bize.
Mesut madrid-arsenal-almanyadaki kariyerini düşününce şu anda 10 üzerinden 3lük performans gösterdi burada henüz,emekli futbolcuların show maçları olur ya sanki orada 2 sene önce futbolu bırakmış bir oyuncuyu izliyor gibi hissediyorum mesutu izlerken .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 19 Temmuz 2021; 23:13:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mpolat35Hocam demek istediğimi daha detaylı anlatayım.
RVP bize gelmeden 1-2 sene önce EPL'nin starı ve gol kralı idi. Bu adam sakatlandı, artık bu adamdan hayır gelmez diye hiçbir takım almadı RVP'yi.
Hatta Beşiktaş bonservissiz anlaşmıştı Manu ile.
Krasic'i zaten yıldız kategorine koymadım. Bunda söylemek istediğim ise biz Krasic'i uzun yıllar boyunca istedik. (Özellikle Aykut Kocaman)
Adamı alamadılar fakat daha sonra adam sakatlandıktan sonra aldılar. (Aziz Y. aklında herhalde eski futbolu kalmış olacak ki Krasic'i aldı.) Sonrada Krasic bize geldiğinde hayal kırıklığı yaşadık.
Şimdide Mesut'un geçmişine bakıyoruz. Mesut'un geçmişte yaptıkları takdire şayan ve yeteneğinin bir göstergesi ama şuan neler yapabiliyor?
Geçen sene sakat olarak gelen, bize gelmeden öncede sakat olan Perotti bile bizde 4 maç oynadı ve 3 maç kazandırdı. Süperstarımız Mesut 1 maç kazandırsaydı keşkede şampiyon olsaydık hocam.
Ayrıca bu adam lider falan değil. Bir takımın 10 numarası serbest vuruşu bile vurmuyor, nasıl takıma ağırlığını koyacak.
Takımın sol beki tehlikeli noktadan kazanılan serbest vuruşu ben kullanacağım diyor. Alex zamanında böyle diyebilir miydi sizce? Alex sen çekil ben kullanacağım diyebilir miydi Caner? Caner olmasın Emre olsun yada.
Alıntıları GösterAlıntı
metni:ama şuan neler yapabiliyor? Yazdığın her şeye okeyim hocam. Şu soruna ben de kendi gördüğüm şey ile cevap vermek istiyorum. Bu adamı yazdığın oyunculardan ayıran tek hususun; 1 sene oynaması ve o ara içerisinde sakatlanması. 3-4 aylık bir süre içerisinde bir kez daha sakatlanmak.
İzniniz olursa ben de diyorum ki; beraber bu adamı izleyelim. Discord grubu veya WhatsApp grubu falan açalım. Maç yayınlarını ben açarım eğer isterseniz; adam akıllı maç maç değerlendirmemizi yapalım. Takımın ihtiyacı olan transferleri zaten yıllardır biliyoruz. Bu konuda meme bile var Fenerbahçe için. Vitor, geçmişte beni çok sinirlendirse de, sinirime yenik söylediğim laflar olmuştur illaki ama herkes işini yapmak için geldi. İhtiyaç olan yere transfer yapılsın ama baştan savma değil. Sezon başı 10 maç kıstasımız olsun. Eğer ben yanılırsam sizden özür dilerim, siz yanılırsanız sen haklıymışsın dersiniz olur mu?
-
Ben dahil bir çok kişi ilk11 inde mesuta yer veriyor hocam. Fit bir mesutu kimse eleştirmez. Bu haliyle bile sabır gösteriliyor zaten. Mevcut durumunu dile getirmeyi de savunmak yersiz bence. Profesyonel futbolcu bunlar form tutacaktır elbette. Formu iyi olanlar oynamalı. Mesut form tutacak diye şu aşamada kafa yormak yersiz bence. Valencia yı hiç görmedik daha. Bir forvet de gelecek. Burada çoğu kişi göze hoş gelen futbol oynayan, topa sahip olan, rakibi sahasına hapsetmiş bir takım görmek istiyor. Mesutmuş, gustavoymuş, ozanmış, canermiş, irfanmış, altaymış, attillaymış benim zerre umurumda değil artık. Hoca uyumlu 11i bulsun ve bozmasın yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Surfing with the AlienAlıntı
metni:ama şuan neler yapabiliyor? Yazdığın her şeye okeyim hocam. Şu soruna ben de kendi gördüğüm şey ile cevap vermek istiyorum. Bu adamı yazdığın oyunculardan ayıran tek hususun; 1 sene oynaması ve o ara içerisinde sakatlanması. 3-4 aylık bir süre içerisinde bir kez daha sakatlanmak.
İzniniz olursa ben de diyorum ki; beraber bu adamı izleyelim. Discord grubu veya WhatsApp grubu falan açalım. Maç yayınlarını ben açarım eğer isterseniz; adam akıllı maç maç değerlendirmemizi yapalım. Takımın ihtiyacı olan transferleri zaten yıllardır biliyoruz. Bu konuda meme bile var Fenerbahçe için. Vitor, geçmişte beni çok sinirlendirse de, sinirime yenik söylediğim laflar olmuştur illaki ama herkes işini yapmak için geldi. İhtiyaç olan yere transfer yapılsın ama baştan savma değil. Sezon başı 10 maç kıstasımız olsun. Eğer ben yanılırsam sizden özür dilerim, siz yanılırsanız sen haklıymışsın dersiniz olur mu?
Alıntıları GösterHocam Mesut zaten toparlarsa ilk 11 de oynar. Örnek veriyorum şuan ilk 11 oyuncusu olmadığı belli, bu süreci 2. yarı oyuna girerek giderecek kendiside daha çok dikkat edecek. Örneğin Mario Gomez geldiğinde şenol güneş oynatmadı adamı kendisini toparlayana kadar. Sonradan çok güzel verim aldı. Bizim burada tepki göstermemizin asıl nedeni bazı arkadaşlar çıkıyor Mesut şöyle koyacak, böyle kaçacak demeleri ve sırf isminden dolayı kötü haliyle ilk 11'e yazmaları.
Mesut'un bu haliyle ilk 11'de olması demek takımda adalet duygusunu köreltir.
Hocam ben her zaman söylüyorum, Mesut iyi oynasın bizi şampiyon yapsın. Siz haklıymışsınız tabiki derim.
Takım şampiyon olsun isterse Samatta 50 gol atsın. Bütün futbolcularımız iyi performans göstersin ligde ve Avrupa'da başarılı olalım yeter.
-
"Alman ekibi Leipzig'de formayı Andre Silva ile Brian Brobbey’ye kaptıran 25 yaşındaki Norveçli golcü Alexander Sörloth'un Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmeye yakın olduğu belirtildi.
Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre Alexander Sörloth, Fenerbahçe'nin teklifini gündemine aldı. Alman ekibinin kiralamaya sıcak bakmasının ardından sarı-lacivertli yönetim, Norveçli golcüyü ikna eder etmez bu transferi hızlı bir şekilde mutlu sona ulaştıracak.
Kanarya, 25 yaşındaki santrforun olmaması durumunda B planı olarak Mario Gavranovic'i renklerine bağlayacak. Yönetim, İsviçreli forveti uygun bir bedelle transfer edebilme için Hırvat temsilcisi Dinamo Zagreb ile görüşmeleri sürdürüyor."
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Santrafor, 1 kanat, 6-8 karışımı bir orta saha ve 1 bek bekliyorum bakalım kimler gelecek transfer sezonunun sonuna kadar
-
Hazırlık maçı özetinin 1 milyonu geçkin izlenmesi de ayrı bi olay.
-
Yıl boyunca Mesut mu tartışılacak?
Nolur iyi oynasın.
-
Taraftar akıllanmıştır biraz diye ümit ediyorum. Değil Mesut, Messiyi de kesse hocayı desteklerim şu saatten sonra.
-
Mesut düzelirse amenna ama bu formuyla Recep Niyaz'ı bile kesemez. Düzeleceğine dair umut taşımıyorum ben. Onyekuru maçsız antrenmansız ilk maçında 2 tane salladı, dizi parçalanan Aboubakar Kadıköy'de tek başına bizi yendi, yaşıtı müzmin sakat Perotti 6 haftalık sakat geldi iyileşir iyileşmez 2 maç aldı. Mesut 9 maç 65 dk üzeri oynadı. Bu yaz aynı kampı yedi. Golü asisti geçtim çalım atsa şükredecek duruma geldik. Yok Arsenal oynatmadı boş bahaneler bunlar. Abu, Perotti hatta zamanında Gomez nasıl kısa sürede toparladı kendini? Arsenal oynatmadı diyenler Mesut gelirken takımla çalıştığı için fizik sorunu yok sadece maç eksiği var diye transferi güzelliyordu. Mesut kusura bakmasın ama kimse FB'den büyük değildir. Fiziği yoksa değil Mesut, Ronaldo Messi oynayamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 19 Temmuz 2021; 23:57:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
valencia'y talip varmiş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-19B1EB24Bvalencia'y talip varmiş
adam evli hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X