Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.122.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45324533453445354536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aziz Yıldırım gene saldırır geçen seferki gibi. Yerle bir olan imajını daha da bitirir kesin. Noldu maçlara gelecekti, FB'nin bu halde olmasına çok üzülüyordu artık takipçisi olacaktı? Anca seçimi kaybettiği adama Fenerbahçe üzerinden saldırıyor. Hepimiz eleştiriyoruz ama kişisel mesele haline getirip saldırmanın doğru olmadığını da görebiliyoruz.

• Yarın bir de Mahmut Uslu başkan olmak için adaylığını açıklıyormuş falan ne iyi olurdu. Ali Koç sene sonunu görmeden topuklamazsa iyi şu an sadece Konferans ve ZTK için bekliyor. ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nopnog kullanıcısına yanıt

SS alabilir miyiz hocam? Opsiyonlu kiralama yapılırken oyuncuyla da önceden sözleşme yapılır. Sene sonunda caymasın diye. Bundan ibaret olabilir durum.

• Hocam Aziz Başkan'ın imajı niye yerle bir olsun ? Geçen seferki açıklamalarını ben de beğenmedim ama Ali Koç bu konuşmayı hakkediyordu başından beri. Yarın sakin olursa bir de üstüne ekibinden birisi Mahmut Uslu gibi başkan adaylığını açıklarsa Ali Koç sene sonunu görmeden bırakır gider muhtemelen.

Saran Bey aday olur mu bilmiyorum ama Mahmut Uslu ile Saadettin Saran çekişmesi istiyorum ben. Kazanan hangi taraf olursa olsun Ali Koç'dan daha başarılı olacaktır ondan eminim.

• Mahmut Uslu'yu zannetmem ama ben Ali Yıldırımdan bekliyorum böyle bir hareket. Tabi olsa bile yarın açıklanmaz böyle bir şey.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵AntalyasporTv2twitter
    “✍🏻 Antalyaspor'umuz da Alassane Ndao, Admir Mehmedi, Fernando Lucas Martins ve Luiz Adriano için yarın imza töreni düzenlenecek. Başkan Aziz Çetin ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunacağı imza töreni saat 14.00'de Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlenecek.”
    https://twitter.com/AntalyasporTv2/status/1489323822167871506

Geçenlerde antalyanın fernadoyu alıp büyük iş yaptığını şaşırdığımı yazmıştım, forvete brezilyalı luiz adriano bundesliganın tecrübeli ismi mehmedi ve karagümrükte parlayan ndaoyu da kadroya katmışlar.

Kağıt üzerinde baya iyi transferler, şunu bile beceremiyor kerpeten ali

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 4 Şubat 2022; 0:9:42 >
  • Diego Rossi için kaç para verdik merak ediyorum. Cumartesi bu konu açıklığa kavuşmalı. 8 diyen var 10 diyen var. Ben 6 mil. $ diye biliyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

Ali Yıldırım başarılı olur mu ? Benim kafamda soru işareti var. Aziz Yıldırım'ın ekibinde daha güçlü isimler varken sırf kardeşiyim diye adam olmaz umarım. Ben pek bir şey bekliyorum çünkü Ali Yıldırım aday olur da kazanıp gelirse.

• Kara Mithat kullanıcısına yanıt

Valla Rossi'nin yaşı 23. Berisha da aynı şekilde. İkisi de gelişime açık oyuncular. Ama bize net oyuncular lazımdı. Bu oyuncuları aldık artık. Gelişmesini bekleyeceğiz. Tabii bu yapıda zor. Seneye artık.

• Ozan Tufan'ı fit yaptık yine de beğenmiyorlar. Neymiş Ozan 85 kiloymuş, Yaya Toure daha fazlasıyla Barcelona'da stoper bile oynamıştı zamanında. 80li yıllara da gitmeye gerek yok.

• Bana kalsa ben eskiden kimseyi istemiyorum zaten.

M. Ali Aydınlar, Saran ya da başka bir isim, yeni bir başlangıç bir ferahlama lazım bize. Artık başkanın paralı olmasına gerek yok. İyi yönetecek biri lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nur topu gibi yeni çöpümüz Rossi hayırlı olsun, tek bir özelliği olmayan MSL topçusu. Yıllarca küfür edip dururuz artık. Bu ali koçun yatacak yeri yok yeminle, hiç transfer yapmasa takım daha iyi olurdu. Her sene daha kötü kararlar vermeyi nasıl becerir bir insan.

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt

Rossinin takıma katkı verecek kapasitesi yoktu, ligde oynar arada sırada belki kendini geliştirir biraz. Konferans ligi gibi organizasyonlar rossi gibi oyuncuları kaldırmaz.

• ağırlığını çoğu kas olması gereken biri için 179 a 85 kilo gayet normal. Yağlı 85 ile kaslı 85 aynı şey değil

• İçip içip gelme hocam şu konuya. Adam tekrardan yağlı bir şekilde 93 kilo olacak. Bitti o yağ tulumu gibi olup top oynama devri. OLması gereken kaslı şekilde 85 dedik.

OYUN Stiline göre vücudun değişir. Çevik kıvrak olmak sitiyorsan kilon az ve kaslı olursun. Modric gibi Nani gibi

Vurdu mu inleten ikili mücadelele giren biri ise Balotelli gibi vüut yapar. Ozan tufan da aşağı yukarı böyle olmalı. 36 yaşındaki atibayı ağzınız açık izliyorsunuz alın size sebebi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 4 Şubat 2022; 1:7:21 >

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt

hocam uruguay milli takımına seçildi oyuncu hatırlatırım. evet şu an yeterli değil ama asla da bahsettiğiniz kadar kötü oyuncu değil. hele şu kanadın k'sinin olmadığı takımda sağ kenarda rahat oynar.

tisserand/osayi-kim-szalai-transfer

crespo-ozan

rossi-irfan-ferdi

valencia

illa 4'lü oynanacaksa ben böyle oynatırdım, bana göre de çıkabilecek en iyisi bu. osayi'den asla ileri uç oyuncusu olmayacak, çünkü oyun zekası yok. atletikliğini en verimli şekilde geriden gelerek kullanabilir. osayi sağ bek kalmalı, olmayı kabullenmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 4 Şubat 2022; 1:9:48 >
  • "Profesyonel futbolcular Kim Min Jae, Diego Rossi ve Mergim Berisha’nin transferleri gerçekleştirilerek,

oyuncularla 2021-2022 / 2024-25 sezonlarını kapsayan 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır,"

Rossiyi almışız cidden, yönetim ayakta uyutmuş bizi galiba. Bugüne kadar oynadığı her maçta takıma zararı faydasından daha fazla oldu. Barış alıcının rossiden farkını açıklayabilecek var mı? Barış bazı konularda daha yetenekliydi. Sıçrama ihtimali var ama çok az maalesef. Mesela şu anki haliyle kalırsa hiçbir işe yaramaz. MLS'ten kazık yememiştik onu da başardık. Uganda ikinci liginden alsak en azından iyi çıkma ihtimali vardı.

• 
Sayfa: önceki 45324533453445354536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.