Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4533. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.122.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45314532453345344535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uğur, Eren, Efecan, Sinan ismi geçtikten sonra ne işi var sorusunu soramıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altay geri döndü hocam.

• Rossi’nin UEFA listesinde olmayışıyla ilgili şöyle bi entrye denk geldim ama bahsedilen raporda böyle bi bilgi gerçekten var mı bilemiyorum.

• Ali Koç 1 gün kalmaya hakkın yok
    İstediğin transferi yapsan bile çektirdiğin eziyetleri unutamıyorum
    Senden de kötüsü gelmez vallahi

• COSTA bir zamanlar hayalimdi

• Ahahahaha 187 boyundaki adam için 80 kilo idealdir. Normal şartta. Ancak kaslı ağırlık ile 80 kg olması olmaz. Futbolcu oludğu için çok kas yapmas ı iyen iyi olmaz. Ozan için ideal ağırlık yüzde 12 yağ oranında 85 kg civarıdır. Yok kemiği şeymiş de bilmem neymiş. 80 li yıllarda değiliz. 2022 deyiz. Artık herkes fit. Ozan tufan o yıllarda oynasa iyi topçu olurdu. Şimdi değil.

• nopnog kullanıcısına yanıt

Sercan Hamzaoğlu laf arasında demişti Rossi ninki zorunlu satın alma diye. Zaten aldığımız takımda seneye dönse rossiyi kullanamiyorlar. Mls deki yüksek maaşlı 1 oyuncu limitinden dolayı. Şu an dolu oldugu için yolladılar bizim geri gönderme riskimizi almazlar gibi geliyor. Asıl sorun bonservisi bazı kaynaklarda dendiği gibi 10m$ çıkarsa yaşanır.

• volvox7 kullanıcısına yanıt

Bahsedilen 31 Ağustos faaliyet raporuna baktım Rossi’yle 2024-2025 sezonu sonuna kadar sözleşme yapıldığı yazıyor gerçekten.

• volvox7 kullanıcısına yanıt

Beni de şüphelendiren kısım

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

• Ulan madem Rossi'yi zorunlu aldık Avrupa'yı Frankfurt maçından sonra kafasında bitirmiş adam yerine kadroya girmeyi hakediyordu en azından. Neyse Prag bizi eler zaten bekler sakat olsa dert olmasa ayrı dert gerek yok hiç kızmaya da hesap yapmaya da.

• Rossi geldi mi gelmedi mi onu bile bilmiyoruz.

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Bence Ali Koç'un kendisi de bilmiyordur o kadar alakasız ve kötü yönetiyor ki ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• Uruguaylı çöpün bonservisini alacaksak vah ki ne vah

• Ozan'ı, Rossi'yi, Lemos'u eleştirenler İrfan'ı, Tisserand'ı, Sosa'yı falan savunuyor gerçekten komik bir durum. Bizim neden Ali Koç geldiğinden beri başarısız olduğumuz belli oldu. Bu taraftarı dinleyen akıl net başarısız olurdu zaten.

• 4 sene önce şeffaf olacağız diyerek yönetime geldi şunlar bir de. Kiralıkların zorunlu alınıp alınmayacağını oyuncuların kendileri bile bilmiyordur şimdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transfer-Serdar Aziz-Szalai-Transfer

------Crespo---Ozan

Osayi---Rossi---Ferdi

---Boupendeza

Bakın vizyonunuz dar biliyorum. Transfer 100kişilik havuz falan hak getire zaten. İyli kötü elimizde bir oluşum var. Sizin de zihniyetiniz doğrultusunda bakın vazgeçtim bustoslar falan değil artık amaç. İki tane idaraten bek bulun. Eldekilerden de şöyle bir şey çıkartın. En azından seneye ikinciliğe falan oynayalım. Zira biliyorum ki sizden bundan fazlası çıkmaz.

Bu arada bjarnason yıllardır beğendiğim bir isimdir. Adanaya gelince lyan demek ki o kadar iyi değil falan yapmıştım yaşına rağmen ama adana bizden yukarda lİg sıralamasında. :D

Crespo bjarnason beraber iyi olurmuş aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 3 Şubat 2022; 23:44:32 >
  • Aziz Yıldırım yarın saat 10:00'da basın toplantısı yapacakmış.

Twitterda inliyor ortalık. İnşlh sinirine hakim olarak tecrübeleri ile konuşur da Ali Koç'a yaramaz yine bu toplantı. Birilerinin acilen başkana nerede olduğunu ne görev yaptığını ondan ne beklendiğini hatırlatması hatta haddini bildirmesi gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt
    Rossi'nin bonservisini aldığımız için ffp'de ciddi eksideyiz, o yüzden Avrupa'ya dahil etmemişlerdir.

Rossi vitaminsiz falan diyenlere katılıyorum ama düzgün bir teknik direktörle sıçrama yapabilir. Vitor kalsaydı Ferdi-Osayi gibi gelişebilirdi, söylendiği gibi Löw ayarında bir teknik direktörle de gelişebilir. Ligi kaybetmişken her maç 11 oynamalı artık. Pelkas, Mesut, İrfan kanatlarından her türlü daha çok iş yapar.

Bu arada Ozan 187 boyunda falan değil. Ozan'ın maksimum 180 boyu var. Söylendiği gibi bizden gittiğinde 94 kiloysa pes yani. Heavyweight dövüşçü sanki.

Edit: O kadar plansız bir takımız ki Rossi müthiş bir patlama yapsa, Avrupa'yı sallasa bonservisini almak zorunda olduğumuz için çeyrek finalde oynatamayacağız Bu olay söylendiği gibiyse resmen skandal. Ulan Ali...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 4 Şubat 2022; 0:0:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• nopnog kullanıcısına yanıt

Doğru olma ihtimali yüksek. Yoksa Rossi Avrupa kadrosundan çıkarılacak bir oyuncu değil. Ona gelene kadar çıkması gereken başka oyuncular var.

• 
Sayfa: önceki 45314532453345344535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.