< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (3604. sayfa)

-
-
xG
TS: 1.56
GFK: 1.32
Rakip Ceza Sahasında Topla Buluşma
TS: 16
GFK: 37
-
ben bir şey diyeyim mi bence ferdi'den hem sağ bek hem de kanat beki oldu bile artık. bu çocuk artık bu mevkiyi kabullenip ben bu mevkinin oyuncusuyum demeli.
novak aslen sol bek olmasına rağmen sol taraftan delik deşik olduk. ferdinin mevkisi için ise aynı şeyi kesinlikle söyleyemeyiz.
hem transferden tasarruf hem türk hem de önünde seneleri olan bir genci kaybetmemek için bence bundan sonra net bir şekilde sağ bek, sağ kanat beki ferdi olmalı. özellikle günümüzde beklerden teknik olması da beklenen bir futbol anlayışında ferdi çok faydalı.
devreyi sol kanat beki ve 2 merkez orta saha ile kapatırsak uçuşa geçeriz. tüm sorun zaten orta saha merkezi ve kanat bekler başka bir şey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 22 Kasım 2021; 22:45:39 > -
Olur da takımımız toparlanırsa, sezon içinde 4-5 maçlık x3 seri falan görürsek şampiyonluk ihtimalimiz sıfır değil ama nasıl olacak ki? Takımın çok eksiği var. Stoper ve kaleci mevkileri (satış olmazsa) dışında her bölgeye ilk 11 kalitesinde transfer lazım. Stoper ve kaleye yedek lazım olduğunu, para olmadığını düşünürsek gel de çık işin içinden.
-
Sabaha kadar oynansa trabzon alırdı bence. Ama hakemin eyyam yapması çok salakça . Bıraksa zaten trabzon kazanır
-
Ben o gün yaşananları bilirim. Trabzon yöneticilerinin yaptıkları ortada.
-
Hocam bizim eksiklerimiz var da rakiplerimiz kusursuz mu? Hocam, öncelikle şunu kabul etmemiz gerekiyor ki bu ligde bizden daha iyi bir takım yok. Trabzon normal şartlar altında bize rakip olamaz, hakemlerle götürdüler şu ana kadar çok iyi bir şekilde. Ama bir yerde dönecek illaki devran. 10 puan da kapanır, 20 puan da. Yeter ki biz mücadelemizi bırakmayalım. Ola ki şampiyonluk kaçar, bu sene iyi bir temel atmış olur seneye çok daha güçlü geliriz.
Bizim en büyük hatamız takımı yorumlarken sadece ''1'' sezonluk pencereden değerlendirmemiz. Her sezon istisnasız camiada şu hava var ''bu sene şampiyon olamazsak komple biteriz.'' Her sezona bu panikle başlıyor, bu panikle devam ediyoruz. Halbuki yok böyle bir şey. Şampiyon olunca ligi domine etmeye başlamadığın gibi yarışı kaybettiğinde de komple bitmiyorsun. Beşiktaş geçen sezon şampiyon oldu, Teixeira, Pjanic gibi yıldız transferlerinin ardından sene başı herkes ''Beşiktaş'ın kadro çok üst düzey oldu, kimseye bırakmazlar şampiyonluğu'' dedi. Adamlar 13. haftada havlu attılar lige.
Biz gelecek için gayet umut veriyoruz. Oturtmaya çalıştığımız bir sistem, satsak para kazanabileceğimiz gençlerimiz var. Kadromuzun yaş ortalaması fena değil. Bu sezonla birlikte FFP bitiyor, seneye eksiklerimizi kapatır çok daha güçlü bir şekilde geliriz.
-
Sabredin takılacaklar oltaya bu hamsiler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ferdinin tüm Fenerbahçe kariyeri kaosla geçti, sözleşme imzalamak istemediği hollanda ligine döneceği konuşuluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hani şu kollanıyor muhabbetine zaten gülüp geçiyorum, onu inanarak yazmadığın bariz belli ama ezilen takım yorumunu sana yakıştıramadım. Vitor'cu olduğun için futboldan az da olsa anladığını sanıyordum
-
Kim ve Szalai satışı olursa kasaya 40-45 milyon euro arası sıcak nakit para gelecek.
Marcao-Vitor Hugo tipi üst düzey olmayan Avrupa için sıradan ama bizim lig için gayet yeterli stoper alırsın. Galatasaray gibi 6-7 milyon saçmana gerek yok. İskandinavyadan 2-3 milyona izbandut gibi defanslar var .
Benim görüşüm kanat transferinde cimri olmayacaksın. Şöyle 10 milyon euroya Visca tarzı net ve bencil olmayan kanat alacaksın. Ha en önemli meziyeti adam geçme olacak. Zaten bu ligte çalım atabilen kanat kazma değilse seni uçurur.
-
Ülkedeki bakanlar fenerbahçeyi şampiyon yapacağız , ince ince çalışıyoruz vs dese sen de böyle düşünürdün hocam. He ama klasik türk insanı gibi bize kıyak yapılsın ama başkasına yapılınca sesimi çıkarmam diyorsan ayrı bak ona da saygı duyarım :)
Bu maç için demiyorum bu maç sabaha kadar oynansa kazanırdınız
-
Hamsiler şu maçtan sonra gelip buraya yazmasınlar artık rica ediyorum. Hugo kırmızı, gol öncesi penaltı, ittire ittire nereye kadar bakalım..
Trabzon maçında Kim'in atılması doğru diyenler bugün Hugo'yu savunuyor ya g*****le gülüyorum
-
Bu takım sanki 2011'den geçmemiş gibi bir sürü badireler atlatmamış gibi konuşuyorsun. Bu takıma yapılanların 100'de 1'i size yapılsa kümelerden çıkamazdınız. Devran dönecek ama az kaldı bekleyin o arkanıza aldığınız siyasilerle nereye kadar gidebileceksiniz bakalım.
-
Bu ülkedeki bütün siyasiler kullanılacak adam oldu mu kullanırlar. Ts camiası Trabzon'da piyasa yapmak için en büyük nimet. İşler iyi gittiğinde hemen ortaya çıkarlar. Şimdiye kadar bir işe yaradıkları yoktur. Formalı foto paylaşıyor, maça geliyor diye bunları yazıyorsan fb forması arşivi paylaşabilirim sana.
Devlet bizi şampiyon yapmak istese Başakşehirle yarışırken yapardı. O sezon aleyhimize ne hatalar yapıldı görmüşsündür. Başakşehir şampiyon olduğunda kutlamaları izlemedin sanırım rakibimizin kim olduğunu görmüş olmalıydın.
-
Fazla Derbi sevincinden sonra delirdiniz sanırım?
Mac sabaha kadar oynansa kazanırsınız ne demek. Şu pozisyonun kaçıncı dakika da yaşandığını biliyor musunuz?
Gaziantep FKtwitter
“😲 Dicko kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda rakip oyuncunun müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi bir süre VAR ile konuştuktan sonra devam kararı verdi!”https://twitter.com/GaziantepFK/status/1462830558342492161?t=bzIEjGK_Oc6bajBosBTWww&s=190-0 giderken kırmızıyı görse maç böyle mi olurdu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessiveScreen -- 22 Kasım 2021; 23:36:8 > -
10-11 umrumda bile değil. Mevzu da o değil.
Kurşunlama olayını hangi hain yaptıysa umarım çıkar bir gün ortaya ama sen böyle alçak bir şey üzerinden ts camiasına iftira atamazsın.
Git topçuma çöp de, Altay Uğurcan'dan iyi de, Avcı looser bunlar hamsi, 5 hafta sonra düşerler de. Böyle ciddi konuları bilmeden yazma.
-
Ortaya çıkar mı sence? Kurşunlanma olayı olduğunda Trabzon yöneticilerinin hali ortadaydı. İftira atacak bir durum yok şu anki mevcut siyasi düzen bir şeylerin üstünü örtmekte başarılı ama sevmesemde Aykut Kocaman'ın bir sözü var ''Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır.'' diye. Bu takım 10-11 olaylarını yaşamasa şu anda çok farklı bir durumdaydık. Ekonomik olarak psikolojik olarak bir klubü bitirmeye çalıştılar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X