Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
96
Favori
4.061.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu sezon konularından iki kez açmak nasip oldu, ikisinde de şampiyon olamadık. Hatta totem olsun diye kendi konuma yazmıyordum. Umarım senin konunda şampiyonluk sevinci yaşarız.


    Farklı konulara gelecek olursak Ali Koç yönetimi bırakmalı. En başından beri destekliyorum ama artık olmadığını kabullendim. Belki hatırlayanlar olur seçim günü dahi Yoğurtçu parkındaydım, konuya fotoğraf falan atmıştım. Bu kadar büyük hayal kırıklığı olacağını tahmin edemezdim.


    Proje bir hoca gelmeyecekse Emre ile devam edilmeli. Türkiye'de lobisi var, başlangıç olarak güzel bir istatistik yakaladı. Erol, Cocu vb. bir hoca gelecekse hiç aksiyona gerek yok. Galatasaray ve Beşiktaş kiralık oyunculardan dolayı yine iskelet değiştirecek. Stoper, sağ bek, dos, kanat ve güzel bir forvete ihtiyacımız var.

  • Siz bu Emre’de hala ne buluyorsunuz anlamadım. Tutunduğu oyuncular Pelkas, Valencia, Szalai. Bunlar zaten Erol transferi. Daha sezon başında bu adam Altay’ı göndermeye çalıştı. Aldığı oyuncuları, bu 30 gol atacak diğeri 15 atacak dediğinin biri Karagümrükte oynayamıyor diğerine de sanki 6.5 milyonu ben vermişim gibi kenardan Jr. Terimlik taslayıp sinirli sinirli soyunma odasına gidiyor. Daha müzmin sakat Perotti, Lugano onaylı Lemosa bile değinmedim. Yerlere batırılan, rezil diye dalga geçilen Erol aynı fikstürde 7 maçta 19 puan alırken taktik dehası Klopp Emre 16 puan almış. Daha takımda çetecilik, hizipçilik, beğenmediği teknik direktörün kankalarıyla ayağını kaydırma gibi olayları söylemedim. Kayserispor maçı sonrası kahkahalarla Kayseri teknik direktörüyle gülüyor bizim taraftar hala Emre devam edebilir diyor. Bu kulüpte camia evladı, mangal tayfa, bizim çocuklar kelimesini artık taraftar grubu olarak duymak istemiyoruz. Ya kulüp işi bilenlere teslim edilecek ya da camianın evlatlarıyla birlikte bu yönetim defolup gidecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 16 Mayıs 2021; 1:21:55 >




  • Fener artık transfer yapmış olmak oçin transfer yapmaması lazım. Mesela Tisse,Lemos falan alacağına ikisinin parasına daha iyi oyuncu al. Bjk 14 kişiyle şampiyon oldu. Elindeki çöpleri sar bir tane iyi forvet al yeter. Çünkü orta saha forvet defans derken bütün transferler vasat oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ice Platypus kullanıcısına yanıt

    Ersun Yanal'ın ilk gönderilmesinde Emre ve kankalarının nasıl bir payı olduğunu biliyoruz. Ben de Emre ve Volkan gibilerin kulübede olmasını istemiyorum. Sorun burada yönetimde. Kimi getirecekler? Bu yıl yine şampiyon olamayacak kapasitede bir hoca gelecekse bence gelmesine gerek yok yine madara olacağız. Yine boşa para ve zaman harcamış olacağız. Ben teknik direktörden önce yönetimin değişmesini istiyorum.

  • Yapılması gereken çok basit ama yönetim sadece fiilen var olduğu için yine hüsran olacaktır.


    Francesco Farioli'yi önümüzdeki sezon iyi bir yönetim ile görmek isterdim. Bunun dışında yerli çetesinin başları ezilmeli. Caner,Gökhan,MHY ve Ozan gibi isimler yolcu olmalı.


    Szalai'yi elimizde tutacağımızı sanmıyorum. ŞL biletini alabilseydik bize sıcak bakabilirdi ama şu durumda iyi bir turnuva geçirmesiyle birlikte gidecektir. Pelkas'ın 7 üzeri bonservis getirmesi durumunda satılması taraftarıyım. Maalesef beceriksiz yönetim burayı çok fazla şişirdi kanatta oynatmanın bir mantığı yok.


    Ferdi vb. çöplerin temizlenmesi gerekiyor. Bu takıma gelen sapıtıyor o ayrı mevzu ama bu isimler rotasyonda bile fayda getirmeyeceği belli oldu.


    Hocamız Farioli olsa iyi transferlerle bu takımdan bir şeyler beklenebilirdi. Ama her şeyden önce liyakatli kişilerin görev yerlerinde bulunması gerekiyor. Koskoca Fenerbahçe diyoruz nerde bir karaktersiz, yeteneksiz bir insan varsa görevi ona teslim ediyoruz. Bunlar düzelmediği sürece bu takım böyle devam eder hatta daha kötüsü bile olur.


    En önemlisi ise Sportif Direktörlük görevinin kulüpten kaldırılması gerekiyor. Bu meseleyle gelenlerin kulübe yapmış olduğu hizmetler ortada.


    Herkes kurt hoca istiyor ama bu dar bütçe ve oyuncu kadrosuyla başarı zor. Bize işini bilen kendini kanıtlayan genç hoca lazım. Tabii bu dediklerimin olması için yönetimin değişmesi ya da mevcut haline format atılması gerekiyor.





  • 21/22 sezonu umarım dış güçlerin ve tff-mhk nın desteği ile bir takımın şampiyon yapılmadığı sezon olur

  • quote:

    Orijinalden alıntı: adjustik

    21/22 sezonu umarım dış güçlerin ve tff-mhk nın desteği ile bir takımın şampiyon yapılmadığı sezon olur

    o zaman yine şampiyon olamıcaksınız tüh

  • quote:

    Orijinalden alıntı: paramedical

    o zaman yine şampiyon olamıcaksınız tüh



    Alıntıları Göster

    ali koç devam ederse öyle gözüküyor vara rağmen göz göre göre doğramaya devam edecekler


    fenerbahçe yi şampiyon yapmamak için rakibi kimse onu ittirirler yine bu sezon yapılanları gördük


    nasıl gs nin son 1-2 şampiyonluklarına bjk lisi fb lisi kara sezon dediyse benim içinde 20-21 sezonu kara sezonlar listesine girmiş bulunmaktadır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adjustik -- 16 Mayıs 2021; 15:16:38 >




  • The Unforgiven T kullanıcısına yanıt

    Ali Koçla konuşup ikna ederse Saran tek aday olabilir gibi duruyor.

  • ssport ligin yayın haklarını alırsa o adaylık işi yatar

  • @adjustik

    Ligin yayın haklarını alırsa dediğiniz gibi aday olamaz ama yayın haklarını almadan önce bir düşünür yani ben aday olacağını düşünüyorum. Aziz Yıldırım döneminde yaptığı bir açıklama vardı, onu burada paylaşıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 16 Mayıs 2021; 17:7:43 >
  • Üstte bahsedildiği gibi yayın hakları ihalesi var. Daha önce de Saran’ın “Ali Koç varken aday olmam” tarzı bir açıklaması var diye hatırlıyorum. Saran adım atarak bu işe girişmez, Ali Koç’un geri adım atmasını bekler.

    Ben Ali Koç’un geri adım atacağını düşünmüyorum. Türkiye’nin en güçlü insanlarından birisi bu kadar başarısız bir imaj bırakmak istemez. Mutlaka başarı yakalayıp gitmek veya devam etmek isteyecek. Karşısına güçlü bir aday çıkarsa, ben de dahil olmak üzere, birçok taraftar o adayı destekleyecek.
  • @The Unforgiven

    Yayın hakları ihalesine girerse aday olmaz ama girmezse aday olur. Ali Koç ile anlaşıp aday olacaktır. Söylediğiniz açıklamayı yukarıda paylaştım. Ali Koç'u ikna etmek kendisine kalmış, ikna etmezse başarısızlıklar devam eder.


    İmaj mı kaldı zaten burası Koç Holding değil kendisi de Fenerbahçe'nin varisi değil. Saran olmazsa bir başkası çıkar çok zor değil rakip olarak bence bırakması daha hayırlı olur. Verdiği vaatleri tutamayacak kadar kötü bir başkan olduğunu kabul etmeli bundan sonra.

  • Şimdi şubat ayında Fox TV'de yaptığı bir açıklamayı buldum. S Sport olarak Türkiye Ligi ihalesinde iddialı olduklarını ve bu seçimde başkanlığa aday olmayı düşünmediğini söylemiş.


    ”Aday olmak için aday olacak biri değilim. Fark yaratacağıma inandığım zaman adaylığımı koyarım. Fenerbahçe şampiyonluğa giderken üzerimize düşen kenetlenmek. Bu kongrede aday olmayı düşünmüyorum”


    Belki Ali Koç'u zor durumda bırakmak istememiş olabilir ama ben aday olacağını düşünmüyorum.


    Ali Koç devam edecekse arkasındaki yönetim kadrosunu tamamen değiştirmeli. Çok silik ve iş bitiremeyen insanlar dolu. Etik anlayıştan, herkese barışla yaklaşmaya çalışmaktan vazgeçmeli. Türkiye Liginde oynuyorsak lobi ve algı yapmak zorundayız. Ağlamayana meme yok. Ben etik olacağım, diğerleri ne yapıyorsa yapsın dersen de böyle başarısız olursun. Piyasa neyse sen de o olmak zorundasın. Aziz Yıldırım'ın son dönemleri de başarısızdı ama bu işi çok iyi yapardı.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Unforgiven

    Şimdi şubat ayında Fox TV'de yaptığı bir açıklamayı buldum. S Sport olarak Türkiye Ligi ihalesinde iddialı olduklarını ve bu seçimde başkanlığa aday olmayı düşünmediğini söylemiş.


    ”Aday olmak için aday olacak biri değilim. Fark yaratacağıma inandığım zaman adaylığımı koyarım. Fenerbahçe şampiyonluğa giderken üzerimize düşen kenetlenmek. Bu kongrede aday olmayı düşünmüyorum”


    Belki Ali Koç'u zor durumda bırakmak istememiş olabilir ama ben aday olacağını düşünmüyorum.


    Ali Koç devam edecekse arkasındaki yönetim kadrosunu tamamen değiştirmeli. Çok silik ve iş bitiremeyen insanlar dolu. Etik anlayıştan, herkese barışla yaklaşmaya çalışmaktan vazgeçmeli. Türkiye Liginde oynuyorsak lobi ve algı yapmak zorundayız. Ağlamayana meme yok. Ben etik olacağım, diğerleri ne yapıyorsa yapsın dersen de böyle başarısız olursun. Piyasa neyse sen de o olmak zorundasın. Aziz Yıldırım'ın son dönemleri de başarısızdı ama bu işi çok iyi yapardı.

    Ali Koç devam edecekse arkasındaki yönetim kadrosunu tamamen değiştirmeli. Çok silik ve iş bitiremeyen insanlar dolu. Etik anlayıştan, herkese barışla yaklaşmaya çalışmaktan vazgeçmeli. Türkiye Liginde oynuyorsak lobi ve algı yapmak zorundayız. Ağlamayana meme yok. Ben etik olacağım, diğerleri ne yapıyorsa yapsın dersen de böyle başarısız olursun. Piyasa neyse sen de o olmak zorundasın.


    tamamen katılıyorum bu sözlerin altınada imzamı atarım bak sergen ne yaptı bu sene terimide geçti bu konuda hakem ile kazandıklarında bile hakem diye ağladı gerekiyorsa ki bence gerekiyor bizde yapmalıyız her maçtan sonra konuşmalıyız





  • adjustik kullanıcısına yanıt

    Bahsetmek istediğim bir konu daha var o da futbolcu satışları. Biliyorum maddi olarak zor durumdayız ama sen her başarılı futbolcunu satmaya çalışarak kadroyu en baştan kurduruyorsun. Bugün Altay'ı sattın alacağın kişinin Altay kadar katkı vereceğini nerden biliyorsun? Bakın Vedat'ı sattık yerine gelenler Vedat katkısı veremedi. Bugün Szalai'yi satsak yarın stoper arayışında olacağız. Gelecek adam belki Lemos gibi çıkacak. Başarı istiyorsak başarılı futbolcularımız satmamalıyız. Galatasaray, Muslera'yı satmayı bilmiyor muydu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Unforgiven

    Bahsetmek istediğim bir konu daha var o da futbolcu satışları. Biliyorum maddi olarak zor durumdayız ama sen her başarılı futbolcunu satmaya çalışarak kadroyu en baştan kurduruyorsun. Bugün Altay'ı sattın alacağın kişinin Altay kadar katkı vereceğini nerden biliyorsun? Bakın Vedat'ı sattık yerine gelenler Vedat katkısı veremedi. Bugün Szalai'yi satsak yarın stoper arayışında olacağız. Gelecek adam belki Lemos gibi çıkacak. Başarı istiyorsak başarılı futbolcularımız satmamalıyız. Galatasaray, Muslera'yı satmayı bilmiyor muydu?

    malesef yapacak bir şey yok o konuda transfer yapmak için sattığın kadar al kriteri elimizi kolumuzu bağlıyor bu yetmezmiş gibi birde tff nin saçma limiti ile uğraşıyoruz


    yada adam satmayıp tamamen kiralama yada serbest oyuncu alacağız


    bana kalsa altayı szalai yi satmam ozan pelkas satarım lemos sinan gg novak gustavo(maaş yüzünden) cisse samatta dan kurtulurdum buradan açılan limit ve ozan pelkas bonservisiyle bir şeyler yapmaya çalışırdım





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.