Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (2436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.122.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24342435243624372438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence de Sivas maçında baya iyi başlamıştık. O gol moral bozdu. Oyun çok durdu sakatlıklar oldu bir sürü. Sivas maçı bence tam bir kaza. Millet öldük bittik moduna girdi hemen. Ben çok umutluyum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • doğru altay hata yapmasa maçı alırdık ama, ama önemli, gol pozisyonlarına girmekte zorlanıyoruz. bu bir sorun. gustavo haybeye 40-50 metreden garip şutlar çekmedi yani. rakip altıpasa bir şekilde akmamız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 16 Eylül 2021; 16:0:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani Dortmund bu forma tasarımını iptal etmişti? ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 Bu arada bizimki daha iyi duruyor. Bunlarınki halı sahada giyilen atletlerin forma hali gibi olmuş. Forma üzerinde gizli logolar da yok sanırım.

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AnondraX

Şu fotoya Valencia'nın koyulmaması çok ayıp olmuş. Bizi Avrupa ligine Valencia taşıdı be.

Alıntıları Göster

O kadar dikkatli bakmamıştım. Ama haklısınız ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• Türkiye kupasında Berke oynayacaktır orada performansına bakarız. Altayı bu maçta da yedek oturtursak Altayı kaybederiz önce onu bir bilelim ona göre yorum yapalım. O yaptığı hata da nadiren olacak bir şey. Şanssız oldu rakip de 1-1 i alınca sanki öndeymiş gibi yatıp kalkmayınca sonuç böyle oldu. Moral bozmayın.

• Kostic'i kitlemeniz lazım boş kaldığı an affetmez.Bu hafta oynadı ve direk gol attı.Onun dışında frankfurt biraz sorunlu bu sezon.Muhtemelen hocasıyı sepetlerler 1 aya.

Bu adam Frankfurt'tan ayrılmak istiyor ve ekstra zorlar avrupada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 16 Eylül 2021; 16:12:50 >
  • Evet o tavır skoru kesinlikle etkiledi ama ondan bağımsız kendi eksiklerimize de bakmamız lazım. Biraz daha hızlı oynamak + etkili hücum varyasyonları şart.

• Avrupa'da en azından gruptan çıkana kadar kalede Berke olmalı.

Hele Belçika takımıyla maçımızda Berke kaleyi korumalı

Altaya gene bir şey olsa Berke formunu kazanasıya kadar belki kritik puanlar kaybedeceğimize Berkeyi hazır tutalım oynatarak

• Hell-Riegel kullanıcısına yanıt
    Hocam şok presle top kaparak etkili atağa çıkıyorduk fakat her temas ettiğimizde adamlar yerden kalkmadı hakemde çanak tuttu top bizdeykende adamlar sert oynadı tam oyun hızlandı derken hep soğuttular. Milli maç dönüşleri hep sorunlu oluyordu zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt

İlk 3 maç tabii ki önemli ancak onlar fenerbahçenin rakibi olmamalı zaten. (galibiyeti küçümsemiyorum, çok iyi oynadık)

Normal şartlarda sivas da olmamalı ama adamlar yıllardır çelme takıyor. Geçen sene o maçla şampiyonluk gitti örneğin. Son maçımızda da oynatmamak için ellerinden geleni yaptılar.

Benim bahsettiğim şey kendi seviyemizdeki bir rakiple karşılaşacak olmamız. Altay takımı ile frankfurt bir değil. Fenerbahçenin savunması ne kadar iyi, hücum oyuncuları ne kadar etkili bu maç ölçü olacak. Kıytırık ligimizin futbolunu baz alıp kendimizi kandırmamamız lazım. Yoksa rakiplerimiz gibi 5 yer döneriz. Bizim ölçümüz Avrupa takımları olmalı ki uzun vadede iyi takım olalım.

• Vpn ile youtube da CBS Sports Golazo sayfasından izleyebilirsin.

• %100 katılıyorum sivasa puan kaybettik diye bir anda sivası yüceltiyorlar ama altay efendi topu taça atsa eminim o maç en az 2 farkla bitebilirdi. maçtaydım bizzat oynanan oyunu gördüm. sivas'ın doğru dürüst organizasyonu yoktu ikinci yarı zaten hafif darbe yiyen ayağı kırılmış gibi yerden kalkmıyordu sorsan mücadele ettiler. devreye 1-0 önde girsek ikinci yarı üstümüze geleceklerdi boşluklara çok iyi adam kaçırabilirdik

bireysel hatadan maç 1-1'e geldi üstüne devre arası soluklanma onların özgüveni arttı bizimkilerin morali bozuk ikinci yarı başladı oyuncu değişikliklerinden sonra sakatlıklar üstüne sivassporlu oyuncuların kendilerince mücadele etmelerini sanmaları kısacası bu futbol bu hakeme 1-1 kötü skor değil ama halis'i bir daha kadıköy'de maç verirlerse yazıklar olsun bu yönetime art niyetli yönetti net 1 penaltıyı vermedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cail.lou

Hocam bunu belirttim zaten bende uzun uzun yazmadım sadece. Katılıyorum, fakat Berke'nin sözleşmesi seneye bitiyor ve Altay muhtemeldirki satılacak oyuncular arasında olacak. Çünkü değerini çok yükseltti, kendisi çok çalışkan ve iyi bir kaleci. Pereira'nın Avrupa maçlarında 2. kaleciyi oynattığını da düşünürsek oynatabilir bence. Hem Altay dinlenmiş olur. Yoksa Altay'ı bu takımda 1.isim olarak yazarım bende.

tamam işte altay satılacaksa uefada full oynaması lazım ))

• Bol şans başarılar beyler.

• ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵
    ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵haberler.com
    Yanlış mail adresi futbolcunun kaderini değiştirdi Filip Kostic’in Lazio’ya transferini unutulan K harfi yatırdı
    https://www.haberler.com/yanlis-mail-adresi-futbolcunun-kaderini-14368615-haberi/

bugünün kaderini bir K harfi belirleyecek, bu adam maçı taşır gs'de lazioyu yenerse üzer ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• quote:

Orijinalden alıntı: Falcao1905

Bol şans başarılar beyler.

Aynı şekilde. Sizin sayfayada yazdım vurduğunuz gol olsun .

• İyi şanslar beyler, umarım puan ya da puanlarla dönersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hell-Riegel

Evet o tavır skoru kesinlikle etkiledi ama ondan bağımsız kendi eksiklerimize de bakmamız lazım. Biraz daha hızlı oynamak + etkili hücum varyasyonları şart.

Hocam bence Helsinki maçları da gayet ciddi sınavlardı. Bizle karşılaşıncaya kadar liglerinde 20 küsür maç yapmış ve 9 puan farkla lider olmuş bir takımdı. Düne kadar Vardar'ı yenemeyen takım için gayet iyi sınavlar bunlar.

Bu sınavları da gayet başarılı bir şekilde geçti bence Fenerbahçe. Galatasaray şu Helsinki'yi mevcut formuyla yenemezdi bence.

• Biz yenemedik Almanlar'ı, umarım Fenerbahçe yener.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Mesut 2. yarı Rossi veya Pelkas yerine girsin bence. Başak maçında mecbur oynayacak sınırdan. 1 haftada 3 maç kaldırmaz fiziği.

Keşke öyle olsa ama Mesut oynamadığı için trip atacak bir sürü insan var. Bu saçma algılar yüzünden bence mecbur oynatıyor.

Rossi - Valencia - Pelkas

Bence ideal ileri üçlü bu.

• 
Sayfa: önceki 24342435243624372438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.