Yalan değildir Chelsea maaşından kurtulmak için düşük ücrete razı olmuştur . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1453. sayfa)

-
-
Hocam bence Vitor Hoca'ya değil direk Ali Koç'a sövsünler yine başarısız olursak çünkü Vitor Hoca'yı sevmem ama o en kötü bu takımı ilk 3 içinde bitirir bitiremezse sorun yönetimdedir.
-
Bok atmak gibi olmasin ama Batshuayi denildiginde aklima hep bu gelir
GLA_ LORREyoutube
Belgium football player Michy Batshuayi celebrates goal but gets ball in the face !https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DLJ1Fy-OxkGU&q=EgQuLZpEGI7Z9IgGIhCgHwBjM8GENtnatxl0aR56MgFy -
Vitor Pereira'nın basın toplantısında "Samatta'ya güveniyoruz" deyip UEFA listesine almaması
Nereden baksan kral hareket
-
Birkaç gün önce Sörloth, Mergim Berisha konuşuluyordu sonra Bakambu denildi şimdi Rondon daha ne kadar küçüleceğiz bilmiyorum. Thiam'ı beğenmeyenleri anlıyorum ama daha da kötüsü gelebilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FEBirkaç gün önce Sörloth, Mergim Berisha konuşuluyordu sonra Bakambu denildi şimdi Rondon daha ne kadar küçüleceğiz bilmiyorum. Thiam'ı beğenmeyenleri anlıyorum ama daha da kötüsü gelebilir.
Okaka Cuka geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hoca geçen sene Erol Bulut'un düştüğü duruma düşmem diyor. Kaybedeceksen de kendi kararların ile kaybet başkalarının dayatmaları ile değil. Gerçekten alkışlıyorum. Caner, Sinan ve Samatta olayı ayakta alkışlamalık.
burda en iyisi biziz, şampiyon olcaz, kadro yeterli demezseniz velet veya rakip takim taraftari ilan ediliyoruz. vizyon zehirlenmesi yaşiyosunuz anlaşilan
-
@olese
Yavaş gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 18 Ağustos 2021; 19:1:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLeadVitor Pereira'nın basın toplantısında "Samatta'ya güveniyoruz" deyip UEFA listesine almaması
Nereden baksan kral hareket
Samatta al-sat dengesi yüzünden yazılamamış.
Emenike bitirir bu işiquote:
Orijinalden alıntı: yibo90
Emenikenin kuzeniymis aranan kan bulundu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ozan 500 bin € kiralama, 7.5 mil. € şartlı opsiyon ile Watford yolcusuymuş..
Şartlı opsiyon muhtemelen 20-25 maçta eğer 45 dakikadan fazla süre aldığında devreye girecektir.
yok mu gelen giden üstüme transfer atın üşüdüm
-
Adam gibi adam.. Çok üzüldüm sakatlanmasına
Sadık Malatyaspor'a gitmiş. Darısı gereksizlerin başına.
quote:
Orijinalden alıntı: sinanakglSadık Malatyaspor'a gitmiş. Darısı gereksizlerin başına.
para aldık mı peki
-
Sadık gitti işte. Ozan da yakında gidecek. Gelecek olan yok.quote:
Orijinalden alıntı: tristranyok mu gelen giden üstüme transfer atın üşüdüm
Attığımız golden sonra başardık sevinci bana yetti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X