Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.103.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lucescuya gittiler yanılmıyorsam Kiev başkanına söz verdiği ve sözleşmesi olduğu için o da oğlunu önermişti Fenerbahçeye. Lucescu+razvan bence doğru tercih olur, kurulu düzeni razvan devam ettirir, Lucescu daha üstte sportif direktör gibi devam edebilir.

Lucescu olmasa bile ben tek başına razvana da tamamım.

Rapid Bükreş ile UEFA kupasında çeyrek final oynamıştı, çeyrek finalde ise iki maçta berabere kalarak steauya elenmişti.

Paokla 2.3 puan ortalamasına çıktı hem ligi hem kupayı aldı ki bu inanılmaz bir başarıydı ve bu başarıyı boluspordan prijovic, Kayseriden biseswarla yaptı.

Geçen sene hilal ile Arabistanda açık ara şampiyon oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 25 Mayıs 2021; 19:3:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan Demirel, Selçuk Şahin gibi isimler gidecekse gelsin Rebrov.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uğurcan eğer Fenerbahçede oynasaydı bırak as kaleci yapmayı kadroya bile almazdı trabzonlu şenol

Bakın şuan milli takımın as kalecisi kim olmalı diye tartışmak dahi futbola ihanettir Altay bu ülkenin en iyi kalecisidir

Şenol eğer Fenerbahçe kompleksiyle yanıp tutuşuyosa milli takımı bırakıp trabzonda hocalık yapsın

• Td seviyemiz Lucescu-Daum veya Löw düzeyi olmalı bu arkadaşlar hem tecrübeli hem disiplinli ne yöneticileri işe karıştırır nede yerli oyuncuların triplerine prim verir.. Ayrıca medya baskısında daha soğukkanlı olabilirler..Rebrov zayıf kalır herşeyden önce medya baskısından sıyrılamaz.. Yerli oyuncu grubu onu benimsemezse, sonu cocu gibi olur..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Veee o da ne, 2020-21 sezonu şampiyonluk kupası Beşiktaş'tan alınıp Fenerbahçe'ye veriliyor. Teşekkürler Mesut Özil, bravo çocuklar... İşte Fenerbahçe büyüklüğü...

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Üç eğer olmazsa ikinci seçenek. Birinci seçenekte löw kovulur seneyi ismail bitirir.

Alıntıları Göster

Hepsine kayıtsız şartsız üç sene, yok öyle hocayı yemek.

• quote:

Orijinalden alıntı: T@rhuncu

Veee o da ne, 2020-21 sezonu şampiyonluk kupası Beşiktaş'tan alınıp Fenerbahçe'ye veriliyor. Teşekkürler Mesut Özil, bravo çocuklar... İşte Fenerbahçe büyüklüğü...

• dore-can D kullanıcısına yanıt

2 yıl ukrayna şampiyonluğu var adamın. O dönemde shaktarın da kadrosu belli. Luce de bu sene kievi şampiyon yaptı. Bir yerden başlayacaksak rebrov iyi olacaktır. Dönüp dönüp aynı adamları gündeme getirmek yanlış. Luce 3 yıl önce olsa tamamdı. Daum gelse futbolla arası mesutun şu halinden farklı değil. Löw daha öncede geldi başarısız oldu. Adanaspor da da vasatı aşamamıştı. Bir sistemi işleyişi olan, kadro kalitesi ve derinliği dünyanın en iyi 3 ülkesinden birinde hocalık yapıyor olması yanıltıcı olabilir. Aragones gibi futbol profesörü bile eline iyi malzeme sunulmadığında neler yaşadı hatırlatırım.

Rebrov u çok istiyorum. Olmazsa boşta o kadar güçlü hocalar var ki... Willas boas, jardim, bruno lage, spalletti, favre, rudi garcia... Seç beğen al abi ne bu dön eski dön...

• Lucescu... yıllardır istiyorum şu adamın gelmesini. Hep birşeyler engel oldu bir türlü olmadı. Adam 3 bölgenin futbolunda işin sırrını çözmüş bildiğim tek insan. Balkan futbolu, Türk Futbolu ve Kafkaslar. Ayrıca brezilya liginde de çok bilgili. E biz Brezilya ekolünü seviyoruz, üstüne oyuncu izleme ve seçme işini balkanlardan da hallediyoruz. Herşey Fenerbahçe diye bağırıyor yani keşke gelse 2 sene çalıştırıp oğluna devreder, kendiside sportif direktör olur. Müthiş olur be. İnanın arkadaşlar en garanti ve kısa çözüm yolu bu. Tutmaması nerdeyse imkansız.

• Rebrov cocu gibi pasif kalacak bir adama benzemiyor. Gelip 3 yıl boyunca ne olursa olsun kalsa iyi olurdu. Gerçi iki kötü sonuç alsa bizim taraftar emre ersun aykut vs. mızmızlanmaya başlar, başarılı olacağı varsa da olamaz.

• İsmail hoca ile Löw gelecek inş.

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt

fenerden uzak olsun da ne yaparsa yapsın

bu takımda

acun

emre

volkan

selcuk

bole tiplerin işi yokkkkk

• Rebrov 7 sezonda 5 şampiyonluk yaşamış. Maç başına gol ortalaması 1 sezon hariç hep 2'nin üzerinde. Kiev'de 3 sezonda 1 CL son 16'sı, 1 AL çeyrek finali var. Bu sezon CL elemelerinde Celtic, Molde ve Dinamo Zagreb'i elemiş. Avrupa'da çalıştığı takımlar hep bizden düşük bütçeli takımlar. İstesek koşa koşa gelir. Çok büyük bir maaş almaz. Göze hoş gelen bir oyun da oynatıyorsa çok iyi bir seçim olur.

• Bir anlayış var, orta sınıf hoca gelecekse Emre dursun, yani Emre orta sınıf hocadan 1-2 tık daha iyi filan.
    Emre ‘ ye dünyada hoca diyen kimse yok, listelerde de hoca olarak geçmiyor. Rebrov geleceğine Emre gelsin diyorlar, ölür müsün öldürür müsün ?

Uzun vadeli hoca alınacak, böyleyse A kalite hoca gelmeli.

• Lille in hocası Christophe Galtier e ne dersiniz...?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

Uğurcan eğer Fenerbahçede oynasaydı bırak as kaleci yapmayı kadroya bile almazdı trabzonlu şenol

Bakın şuan milli takımın as kalecisi kim olmalı diye tartışmak dahi futbola ihanettir Altay bu ülkenin en iyi kalecisidir

Şenol eğer Fenerbahçe kompleksiyle yanıp tutuşuyosa milli takımı bırakıp trabzonda hocalık yapsın

Hocam komedi üstünsünüz walla. Bunları bilerek mi yapıyorsunuz merak ettim.otur bak Uğurcan ve Altay ın verilerine yada dur zahmet etmeyin ben söyliyeyim. Yan top kurtarış yüzdesi gol yeme isabetli uzun top hepsinde Uğurcan üstün. Kısa pas ve karşı karşıya Altay üstün. Muslera dan sonra ligin en az gol yiyen kalecisi ligin en yüksek kurtarış yüzdesi olan kalecisi en yüzdeki uzun pas atan kalecisi. Bak bu sene ve geçen sene uğurcanın 2 asisti var. Kaledeyken anladın mı.

• Rebrov’a karşı nedense bi yükseldim. Keşke olsa vallahi. Geçmişi başarılı, yaşı genç, hırslı vs. tam aranan profil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt

Fenerbahçeyi 25 yıldır takip ediyorum ve maalesef özellikle Aziz Yıldırım ile zirve yapan bir süreç yaşadık biz. Teknik Direktörlük kurumuna değer vermeyen onu önemsizleştiren bir süreç.

Dört yıl üst üste şampiyonluk sonrası denizli şampiyon yaptı bu takımı, Aziz Yıldırım sen mi yaptın ben yaptım takımı şampiyon dedi.

Zico gönderildiği zaman takım süper kime versen zaten bu oyunu oynatır dendi.

Ersun Yanal tarihin en erken şampiyonluklarından birini aldı, bu kadroyu herkes oynatır dendi İsmail Kartal ile gördük.

Pereira zamanı tüm kadro kuruldu, başına getirildi, kim olsa şampiyon yapar bu takımı denildi.

Özellikle Aziz Yıldırım asla teknik direktöre değer vermiyordu sürekli iyi kadronun peşinde koştu, şampiyonluğu hep futbolculara ve transferi yapan kendisine atfetti. Azizsilinler vs saymıyorum bile.

Bu sene görece iyi takım kurup Erol Hoca ile başladık.

Şimdi Emre konuşuluyor.

Son 20 senedir bu kulüpte td kurumunun bir uzmanlık gerektirdiği, Özel bir bilgi birikim gerektirdiği, bunun da ayrı bir yetenek olduğu anlaşılamadı ne zaman kim anlayacak sonunda acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 25 Mayıs 2021; 21:2:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

Hocam komedi üstünsünüz walla. Bunları bilerek mi yapıyorsunuz merak ettim.otur bak Uğurcan ve Altay ın verilerine yada dur zahmet etmeyin ben söyliyeyim. Yan top kurtarış yüzdesi gol yeme isabetli uzun top hepsinde Uğurcan üstün. Kısa pas ve karşı karşıya Altay üstün. Muslera dan sonra ligin en az gol yiyen kalecisi ligin en yüksek kurtarış yüzdesi olan kalecisi en yüzdeki uzun pas atan kalecisi. Bak bu sene ve geçen sene uğurcanın 2 asisti var. Kaledeyken anladın mı.

Alıntıları Göster

Hocam verdiğin istatistikler boş ve anlamsız yok yan top yüzdesiymişde yok kurtarış yüzdesiymişde....

Eee banane bunlardan ?

Ben yapılan kurtarışın kalitesine bakarım uğurcanın yaptığı kurtarışların yüzde 80 i üstüne gelen toplar

Altayın yaptığı kurtarışlar ise karşı karşıya kritik pozisyonlarda köşeye vurulan toplar ve top class kaleci kurtarışı resmen

Uğurcanın Altaydan az gol yemesininde hiç bi anlamı yok çünkü bizim defans ts nin defansından daha kötüydü szalai gelince anca toparlayabildik

Yani uğurcan Fenerde oynasaydı Altayın yediğinin iki katını yerdi

Kısacası Altay Türkiyenin en iyi kalecisidir ve tartışmaya kapalıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 25 Mayıs 2021; 21:11:31 >

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.