Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
114
Favori
4.226.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayern Münih 2 takımının sağ beki Mert Yılmaz gelecek diyorlar şuan Aspor'da. Dirar'ın yerine

Bir Anadolu takımı da istemiş ve onlara FB ile anlaşma aşamasındayız diyerek geri çevirmiş Almanlar o takımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 29 Ağustos 2020; 16:20:40 >
  • bu senenin ortasahası şudur: Ozan (Jailson) - Sosa ( Tolga) önlerinde Mert (zajc/Deniz/Ömer)

Gustavo bu oyunla bırak Fenerbahçe'yi şu an anadolu takımlarında oynayamaz. Zaten top kapması ve sürekli mücadelesi vardı bir tek elinde, mücadele etmende de top kapılmadığı için Gustavo falan yazmayın şu ortasahaya. Bir oyuncu Gustavo'nun yarısı kadar kötü oynasa silip gönderiyorsunuz adamı. Gustavo'nun kredisi geçen sene bitti. İlk geldiğimde takım oyununu bozdu, hadi popülizm işleri oynamaya devam etti. Hiç değilse ilk maçlarında biraz uzun pas falan atıyor, bir şeyler deniyordu. Son maçlar kütük gibi dolaştı ortada.
  • Bu arada Altay'ı savunuyoruz ama Mert 22 yaşında iken Altay'dan daha iyiydi en büyük şansızlığı Volkan dönemine denk gelmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Giuliano ve Sosa aynı değil ki Giuliano daha çok forvet arkası sahte forvet gibi oynuyor.

Alıntıları Göster
    Aynanda oynayamıyorlar sonuç olarak, ya biri oynayacak ya biri oynayacak.
  • Mehmet Topal - Josef - Alper orta sahası vardı bir ara şimdi Gustavo - Sosa - Giuliano orta sahasına geçiyoruz arkadaşlar bırakın fazla olurunu falan birazda biz fazlasını görelim boşverin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

kingofshadows dan haber :)

kingofshadows ceza mı aldı fenerbahce bölümünde mod olanların tavırları 180 derece değişiyor Fenerbahçe hısımlısı gibi yetki kullanıyorlar ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Sosa+Guilano fazla lüks olmaz mı? Bir de gui arabistanda paslanmış olabilir.

Alıntıları Göster
    Bence de fazla lüks olur hangi biri nerede oynayacak. Pas tuttuğu kesin bence arabistanda.
  • Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

iki farklı taktik yaptım. biri klasik diğeri 3'lü defans.

açıkçası 3'lü bir defans fetişim var. hoca olsam çoğunlukla 3'lü defansın farklı varyasyonlarını uygulardım muhtemelen. çünkü futbol bence tamamiyle bir alan oyunu ve uç bölgeleri 3 oyuncuyla merkezi de 4 oyuncuyla yeterli bir şekilde kapatabiliyorsun. hücumda da çeşitlilik yaratıyor.

yine de 4-3-3 de klasikleşmiş bir taktik tabi. iki farklı alternatif. bence hoca 352 denemelerine devam etmeli.

• Zahavi ve Tisserand ile büyük oranda anlaştık. Zahavi açıklanır zaten birkaç gün içinde. Samuel Kalu ile görüşüyoruz, Perotti transferi şuan bunun için bekletiliyor.

Ama bu geleceklerden ziyade gidecekler daha çok heyecanlandırıyor. Takımda baya bir isimle vedalaşacakmışız. Tolgay, Zanka, Zajc, Mevlüt vs
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Burak Kapacak bitti diye biliyorum bende DrAleksBack bitti yazmıştı sanmıyorum hem Burak'ın hem de Mert'in geleceğini zaten kaynak da iç açıcı bir kaynak değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Visca zor hocam paraya kıymak lazım. Biz şuan pintiyiz. Deniz+zanka+tolgay + bir miktar para da olur ama viscayı düşünmüyoruz sanırım. Kanatlara perotti ve kalu öncelikli olarak düşünülüyor gibi görünüyor.

O 4lü içinde aklınıza ilk etapta gelmese de tugay vardı. sosa da o rolü üstlenecektir.
    Tugay daha öncesinde vardı hocam. 2000 li senenin asıl kadrosunda bu dörtlü vardı ama Tugay mükemmel bir topçuydu. Emre nin top sezonunda Tugay ile birlikte oynasa
    O sezon bizim derbi maçında inşallah 5 yemeyiz demiştim. Johnson un golü ve Rüştü nun olağanüstü çabasıyla 1-0 yenmiştik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aubemeyang

Mehmet Topal - Josef - Alper orta sahası vardı bir ara şimdi Gustavo - Sosa - Giuliano orta sahasına geçiyoruz arkadaşlar bırakın fazla olurunu falan birazda biz fazlasını görelim boşverin.
    Giu transferi imkansız. Menejeri oyun çeviriyor fiyat yükseltmek için. Hem kadromuzda onun mevkisi dolu hem de kulübü ödemediği taksitlere karşılık veriyor, bizim paraya ihtiyacımız var.
  • Ferdi'yi oynatmamaya yemin etmişler sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Tisserand, Zahavi ve Giuliano 90% bizde gibi bunların yanına lütfen Kalu değil Visca yi getirin tam bir şölen olsun.
    Sahada artık 13 kişi mi oynuyor? Son hatırladığım hala 11 kişiydi.

Tiss ve Zahavi geliyor. Giu gereksiz ve olmucak. Visca imkansız bu sene.
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Messi nin başkanın ayağını kaydırmak istediği konuşuluyor. Yeni hocanın da artık ayrıcalıklı değilsin demiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

iki farklı taktik yaptım. biri klasik diğeri 3'lü defans.

açıkçası 3'lü bir defans fetişim var. hoca olsam çoğunlukla 3'lü defansın farklı varyasyonlarını uygulardım muhtemelen. çünkü futbol bence tamamiyle bir alan oyunu ve uç bölgeleri 3 oyuncuyla merkezi de 4 oyuncuyla yeterli bir şekilde kapatabiliyorsun. hücumda da çeşitlilik yaratıyor.

yine de 4-3-3 de klasikleşmiş bir taktik tabi. iki farklı alternatif. bence hoca 352 denemelerine devam etmeli.
    Guilanoyla mhy beraber olmaz bence. Erol hoca da bu hataya düşerse bize puan veya puanlara mâl olabilir bu. Bir de gökhan 36 yaşında 352nin sağı gibi oyunda belki de en çok koşması gereken mevkiyi tek götüremez.

İkincisi baya solid olmuş ama tisserand ismine güvenemiyorum. Bastos iyiydi aslında yatmasaydı.

• f@ithline kullanıcısına yanıt
    Galiba cezalı yine. Geçtiğimiz haftalarda da almıştı çok basit şeylerden 1 haftalık ceza yiyebiliyoruz valla bence de ilginç.
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    beklerimiz ciğersiz olmalı ve sağ sol stoperinde hızlı olması gerekiyor o yüzden bizim takım müsait değil 343-352 oynamaya yoksa bende isterdim öyle bir sistem
    mesela atak-defans formasyonu şöyle yapılabilirdi kadro müsait olsa

• Kanatlar: Thiam, Ferdi, Sinan,Deniz, Valencia, Kalu**,Visca**
    Forvet: Vedat***, Mevlüt, Allahyar, Frey,Zahavi**
    OOS: Ömer, Zajc, Deniz, Sosa*, Cülyano**

Bu kadar adam almak çok saçma. Bence artık stoper bakalım. çift yıldızlılar gelmesi konuşulan dört oyuncu.

Hayır paramız mı çok ? Yarın Tarftar günü vs dilencilik başlar yine.
  • Çok şükür mertin murat çöpüyle alakası yokmuş, bir de yedeğe yazanlar vardı

• 
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.