Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
114.229
Cevap
114
Favori
4.226.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Bizim zihniyetsizlerimiz gittiği için Avrupa’ya.

Ama ederi odur zaten. 600 bin Euro alıyor. 300 bini vergi. Bizde 240 bini vergi vermeli normalde 600 bin maaşın ama onu kulüp üstlenip ödemiyor. Kim ödüyor tahmin edin.
    Paf takımları normal eğitimi de üstlenmeli, etik, ahlak, kalite ve estetik dersi görmwliler. Yazdıkları kızları sokakta görsem korkarım. Ayrıca futbol zeka oyunu zekaya da yatırım yapmaları lazım.

Bazı mesajlar düşüyor ne kızlara yazmayı biliyorlar ne sohbeti, rezillik. Genç yaşta yüksek para zaten bitiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seneye ciddi maç trafiği olacak avrupa maçı olanları ligde zor günler bekliyor

erol hoca ile iyi yapılanma ve sistem oturtabilirsek ayrıca tff mhk tarafından doğranmazsak neden olmasın

gerçi bunlar gider yine avrupa ligi maçlarına yedeklerle çocuklarla çıkarlar lafta ülke puanını düşünürler ama icraata gelince gerisini siz anladınız bu sene gördük neler yaptıklarını
  • Campi sarı karttı çok net.

• quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

seneye ciddi maç trafiği olacak avrupa maçı olanları ligde zor günler bekliyor

erol hoca ile iyi yapılanma ve sistem oturtabilirsek ayrıca tff mhk tarafından doğranmazsak neden olmasın

gerçi bunlar gider yine avrupa ligi maçlarına yedeklerle çocuklarla çıkarlar lafta ülke puanını düşünürler ama icraata gelince gerisini siz anladınız bu sene gördük neler yaptıklarını
    İngiltere kadar maaş veriyoruz bari oradan örnek vereyim, orada ortalama 50-60 maç yapılıyor bir senede bence çok maçtan şikayet etmesinler, kadroda rotasyona gitsinler.
  • bakasetas > kruse her türlü
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Bu ülkenin temel sorunu. Bunu en güzel fallik olanı yani parayı ellerinden alarak başarabiliriz bir nebze.

Ülkede ne lise kaldı ne üniversite. Babam Maçka’daki aynı okula gidebiliyordu. Sınıf arkadaşı olabiliyordu. Benim çocuğum ya da şimdiki z kuşağı böyle değil. Mahalle kültürü yok artık.

Ben 40 yaşlarına yaklaşanlara bakıyorum. İnsanlar kadınlarla nasıl konuşulur yanı hadleri nedir ne değildir biliyor. Azgın köpek gibi parayı gören sağa sola yazmaya başlıyor artık. E imamhatipler zaten toplumu birbirinden koparan, kadını erkeği koparan bir yapıda.
    Emre çolak ‘ta bu muhafazakarlaşma zamanında yaşadı. Anadolu için konuşmuyorum ama Genel olarak 3 5 arkadaş evde toplanıp muhabbet etmek bile ahlaksızlık oldu. Benim üniversite hayatım böyle geçti. Kadın arkadaşlar gelirdi, biz giderdik. İlkokulda bile böyleydi. Ben aşırı muhafazakar bir yerde büyüdüm ama lisede de sürekli buluşurduk. Tabi aramızda başka şeylere evrilenler oldu ama öyle seviyesizce bir şey olmadı. Kadın arayanları almadık aramıza.

Bizim futbolcular hatta insanımız kadın - erkek ayırdıkça çok menem bir şey sanıyor bir yerde bir kadınla oturmayı hatta bunu beceremeyen tayfa icin pavyon var. Cinsellik için de böyle. Uzak kalınca bir d eline para geçince parayla alınabilir iliskileri alıyor. Sonra da bundan sızlanırlar para yüzünden her şey sahte diye.

İstanbul ‘salı eski mahalle kültürü örnek alınmalı. Kadınlı erkekli kalıyorlar dedikçe siddet ve seviyesizlik arttı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Bu ülkenin temel sorunu. Bunu en güzel fallik olanı yani parayı ellerinden alarak başarabiliriz bir nebze.

Ülkede ne lise kaldı ne üniversite. Babam Maçka’daki aynı okula gidebiliyordu. Sınıf arkadaşı olabiliyordu. Benim çocuğum ya da şimdiki z kuşağı böyle değil. Mahalle kültürü yok artık.

Ben 40 yaşlarına yaklaşanlara bakıyorum. İnsanlar kadınlarla nasıl konuşulur yanı hadleri nedir ne değildir biliyor. Azgın köpek gibi parayı gören sağa sola yazmaya başlıyor artık. E imamhatipler zaten toplumu birbirinden koparan, kadını erkeği koparan bir yapıda.
    Emre çolak ‘ta bu muhafazakarlaşma zamanında yaşadı. Anadolu için konuşmuyorum ama Genel olarak 3 5 arkadaş evde toplanıp muhabbet etmek bile ahlaksızlık oldu. Benim üniversite hayatım böyle geçti. Kadın arkadaşlar gelirdi, biz giderdik. İlkokulda bile böyleydi. Ben aşırı muhafazakar bir yerde büyüdüm ama lisede de sürekli buluşurduk. Tabi aramızda başka şeylere evrilenler oldu ama öyle seviyesizce bir şey olmadı. Kadın arayanları almadık aramıza.

Bizim futbolcular hatta insanımız kadın - erkek ayırdıkça çok menem bir şey sanıyor bir yerde bir kadınla oturmayı hatta bunu beceremeyen tayfa icin pavyon var. Cinsellik için de böyle. Uzak kalınca bir d eline para geçince parayla alınabilir iliskileri alıyor. Sonra da bundan sızlanırlar para yüzünden her şey sahte diye.

İstanbul ‘salı eski mahalle kültürü örnek alınmalı. Kadınlı erkekli kalıyorlar dedikçe siddet ve seviyesizlik arttı.
    Polat Alemdar adamlarından iş kurmalarını istiyordu, adamların hepsi bir işe giriyor ama akıl yok ki işletemiyorlar başarısız oluyor. Polat aslında ders verdi adamlara ama anlamadılar. Futbolcuların bir çoğu böyle.

Devir değişiyor, bana göre sosyal medya insanları çok kötü yozlaştırdı. Futbolu nasıl etkiliyor hepimiz görüyoruz, Erol Bulut izlediği dizi nedeniyle eleştiriliyordu acaba bunu diyenlerin fikrini görmek gerekli mi?

Kadın arkadaşlar yanlış anlaşılmaya müsait aman diyeyim Futbolcular çok cahil ya, bunu düzeltebilsek oyun da gelişecek bence çünkü adam ne zaman pas atacağını ne zaman koşacağını bilmiyor mesela. Yazdıkları kızlara bakıyorsun bu adamda estetik denen bir şey yok mesela, estetik zevki gelişmemiş bir adamın yani çok zor ekstra yetenekli olması lazım. Paf takımı geliştirmek lazım, ayrıca topçuların Türkçe dersi alması lazım.

• erol hocam birazdan değişiklik yapar
    yoksa trabzon alıcak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 29 Temmuz 2020; 22:11:31 >
  • Alanya inanılmaz kötü cisseye top gelmedi Efecan denen adam gitsin sanayide çalışsın o ne ya teke tekte top alamaz benden o fizikle , bakasetas güya Lazio istiyordu ama bu oyunla lazspora gider anca

Erol hocam tokatlanirsan gelme lütfen Trabzon'un tokatlayip kupa aldığı adamın başımıza gelmesinden hoslanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 29 Temmuz 2020; 22:18:39 >
  • Trabzonun tokatladığı hoca gelmesin

• Boş tipler boş yapmaya gelmiş yine

• Bu forumdaki fenerlilerin futbol anlayışı

Ts ye yenilen hoca gelmesin

Beyniniz yok fikriniz var

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyeranEngineerR

Bu forumdaki fenerlilerin futbol anlayışı

Ts ye yenilen hoca gelmesin

Beyniniz yok fikriniz var
    Bana lafın varsa alıntıla

• Hak topla çıkamıyor orta açamıyor diye Novak isteyen arkadaşlar ondan bunları bekliyorsa büyük hayal kırıklığına uğrar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkms91

Hak topla çıkamıyor orta açamıyor diye Novak isteyen arkadaşlar ondan bunları bekliyorsa büyük hayal kırıklığına uğrar.
    Yok defansını iyi yapsın adam kaçırmasın arada çıkıp kafa golü atsın istiyorum

• Biz varya çok garip bir takımız. Futbol'a her türlü lobi, siyaset karışıyor ama biz b.k yapamıyoruz. Baksan Cumhurbaşkanı Fenerbahçeli, Fedarasyon başkanı Fenerbahçeli, Takımın başında ülkenin en büyük ailesinden Ali Koç var ama en çok ezilen takım biziz.
    Ulan bizden büyük lobi yapacak, siyaset yapacak takım var mı piyasada?
    Kayseri, Malatya bile siyasi gücünü kullanıyor bizimkiler ayakta uyuyor. Kesinlikle kıyak yapmasınlar, haksızlıklara müdahale edilsin, eşit şartlarda bazı şeyler yapılsın yeter bize. Adam doblo fiyatına oyuncu aldı, bize bir sol bek aldırmadılar geçen sezon.
    Ülkenin başında, Federasyonun başında bu düzen ve siyaset ortamında Galatasaraylı insanlar olacaktı 10 yıl üst üste şampiyon olurlardı..

• f@ithline kullanıcısına yanıt
    Novak'ın defansda iyi değil bence iki maç gol atamayıp bide üstune gol yedirirse niye alındı diye burda konuşulacak o yüzden şimdi söylüyorum.

Kaldıki Trabzon'la oynayan rakip onun gol yollarına girmesine önlem almaz ama bizde oynarken karşısına savunması iyi adam koyar önlem alırlar. Trabzonda attığı golü bizde atabileceğini düşünmüyorum o yüzden Trabzon'da yaptığından ekstra şeyler yapması lazım.

• Ben 10 senedir burdayım

Bizi son 2 senede olduğu gibi yine tokatlarlarken bu sene içinde, hiç bir yere kaçmayın burda olun size söyleyecek iki çift lafım olacak

Edit:

Bir tdyi 5 ay beklersin ama bekledigin adam pellegriniyse

Yoksa hiç bir başarısı olmayan Alanya tdsi için koskoca Fenerbahçe 5 ay tdsiz kalmaz Avrupa ve kupa şansımiz varken

He tabi siz tabi fenerbahceyi konya vasatligina alistirdiniz sizin için sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 29 Temmuz 2020; 22:46:20 >
  • N'sakala var mis gibi o gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.