Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (4608. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
114.229
Cevap
114
Favori
4.226.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46064607460846094610
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Perotti - Texeira... Önlerinde de Boupendza... Ne vardı şu adam sakat olmasa. Olmadı Ferdi'yi oynatmak lazım.

Geçen yaz Zahavi komedisi döndü, gittiler 6 buçuk milyona Pepsiciyi aldılar. Acaba Zahavi gelse nasıl olurdu. Bize bitirici bulduğunu atan adam lazım.

Bir adam istatistik kasıyorsa vardır bir nedeni. Samatta gelmeden de İngiltere ligi istatistikleri sinyal veriyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erol Bulut'un saçma sapan panik yapması yüzünden maçı kaybettik, abuk subuk 3-4-3'lere dönüp 45 dakika böyle oynamanın hiçbir izahı yok. Aynı format sürse takım çok rahat alırdı maçı. Stresi kaldıramadığı aşikar maalesef.

77 numaralı hain, 4 numaralı kasap arkadaş el ele çok rahat kazanılacak maçın içine ettiler, rakibin kaleye şutu yokken gol yedik. Bu takımla buralara gelmek bile bir başarı.

Yazık oldu.. Ç

• quote:

Orijinalden alıntı: T@rhuncu

Erol Bulut'un saçma sapan panik yapması yüzünden maçı kaybettik, abuk subuk 3-4-3'lere dönüp 45 dakika böyle oynamanın hiçbir izahı yok. Aynı format sürse takım çok rahat alırdı maçı. Stresi kaldıramadığı aşikar maalesef.

77 numaralı hain, 4 numaralı kasap arkadaş el ele çok rahat kazanılacak maçın içine ettiler, rakibin kaleye şutu yokken gol yedik. Bu takımla buralara gelmek bile bir başarı.

Yazık oldu.. Ç

Erol Bulut gelirken destekleyenlerden biriydim ama cidden büyük kumardı sezon başını düşününce.Keşke tecrübesi olan bir hoca gelseydi.

• Hikmet Karaman dünya futbolunu deli gibi takip ediyor,sürekli araştırıyor gidip takımları yerinde izliyor falan.MErak ediyorum bir büyük takımda performansı nasıl olur.Geçen yıl sanırım 2 takım birden düşürdü ama jdghdk Anadolu takımları felaket bir cendere.O cendereye giren çıkamaz rezil teknik direktörü,iyi bi şeyler onatmaya çalışan teknik direktörü kalitesizlikten rezil gösterir

• All Nightmare kullanıcısına yanıt

Hikmet Hoca Göztepe karşısında iyi hazırlamış Ankaragücü'nü maçtan sonra yazdım burada "Ankaragücü bu sezonki en iyi maçını oynadı" diye aynı futbolu Fenerbahçe oynasa oyuncuların kalitesini hesaba da katarsak çok net şampiyon olurdu. Bize gelse başarısız olur ama çünkü Volkan bir yandan müdahale eder, Emre diğer yandan müdahale eder hoca da 2 haftaya kalmaz istifa eder. Bu yazdıklarımdan Erol Bulut'un iyi bir teknik direktör olduğu da anlaşılmasın. Sadece stajyer ekibiyle çalışan, stajyer bir teknik direktör.

• Sosa nin cop oldugunu goremeyip hala oynatmaya devam eden erol ve ekibine selam olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: paradise37

Allah belanızı versin milyonluk eşekler. Şu salaklara Kadıköy'de oynayacakları maçtan 2 saat önce uçakla havada tur attırın da deplasmana gidiyoruz zannetsinler.
    Sessizce tebessum ettim hocam ama zor tuttum kendimi. Allah affetsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim özetimiz galiba

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]
  • Ben Erol'u böyle bilmiyordum valla. Teknik direktörlük kısmını geçtim fakat Erol direkt yüzsüz çıktı ya, sıfır gurur. Böyle bilmezdim.
  • Beyler nenad bjelica takip eden var mı keşke sezon Başı o gelseydi nerden geldi error bulut

• Carpetguys kullanıcısına yanıt
    Çok başarılı olduğunu duydum,adam İstanbul’ a da geldi sanırım ama bizim çok bilmişler anlaşamadılar..
  • John Denver kullanıcısına yanıt
    Sana da selam oldun uzaylı dostum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Çok başarılı olduğunu duydum,adam İstanbul’ a da geldi sanırım ama bizim çok bilmişler anlaşamadılar..

Aynen şampiyonluğu kovalıyor o 2.lig takımı kadrosu ile ve geldi ali Koç istiyordu ama gitti emre yi dinledi Erol’u getirdi ali Koç şuan kafasını vuruyordur duvarlara

• T@rhuncu T kullanıcısına yanıt
    Çok rahat mı?
    Ligden kesin düşen takım şampiyonluk kovalayan takımdan çok daha iyiydi. Altay olmasa dün 5-6 yerdik, rakip azıcık iyi olsa çift hane bile olabilirdi. Daha rakibin en iyi iki oyuncusu da oynamadı. Rakip atakları o kadar zavallıca ki, 1 ligde bile zor kalır bu takım.
    GG pozisyon hatası yapabilir ne var bunda, keza sevmesem de Serdar, olabilir hata ile kendi kalesine vurabilir.
    3 tane de kendi kalemize atsak 6 tane atmamız lazımdı.
    Sorun bu iki futbolcu ise büyük resimden haberiniz yok.

Hata bende diyen yok, hep bir suçlu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 15 Mart 2021; 7:44:50 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt

Larin bana takımca iyi oynadıkları için gol attığını düşünüyorum. Bu saydığım isimler hem bireysel hem de takım olarak oynayabilen isimler. Larin bireysel olarak böyle oynarsa o zaman gerçekten iyi bir futbolcu olduğunu düşünebilirim.

• Maci izlerken uyudum vallahi,rakibi 5dk dahi sallayamadik soyle dut agaci gibi.

Erol,taktik teknik evet yazariz ama bir yerde bitiyor arkadaslar, sonucta sahaya cikan topcu musveddelerinde bitiyor mevzu.

• Rakip bize baskı kurdu. 😶

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 15 Mart 2021; 7:57:33 >
  • arabaci_takimi A kullanıcısına yanıt

Benim asıl eleştirdiğim nokta geçen sene Ersun Hocanın takımına şampiyon olacak diye bariz hatalar yapılırken kimsenin sesi çıkmazken şimdi Ali Koç gelmiş, belki de bu mağlubiyet şampiyonluğun habercisidir diyor. Kendisinin Ersun Hocayı sevmediğini biliyorum ama çıkıp algı yaratmasına gerek yok çünkü çok şahane, efsanevi futbol oynuyoruz gibi. Bunu anlamak güç. Benim artık şampiyonluktan falan umudum kalmadı.

Benim tek düşüncem bu sene Gerrard Rangers'ı 10 yıl aradan sonra şampiyon yaptı. Ne yapalım biz de Rangers gibi şampiyonluğu bir 3 yıl daha bekleriz. Başka bir düşüncem yok. Bundan sonra da şampiyonluk yüzü göreceğimizi sanmıyorum ama Rangers'ı gördükçe kendimi avutuyorum. Biz de böyle olabiliriz diye ama nerede.

• ALİ KOÇ

EMRE

EROL

VOLKAN

SELÇUK

GİDİN BENIM FENERBAHCEMDEN . YAKISMIYORSUNUZ

• quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

ALİ KOÇ

EMRE

EROL

VOLKAN

SELÇUK

GİDİN BENIM FENERBAHCEMDEN . YAKISMIYORSUNUZ

Hala istifa haberi yok

• 
Sayfa: önceki 46064607460846094610
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.