Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (2979. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
118
Favori
4.177.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29772978297929802981
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zaten Arsenal taraftarı yeni sözleşme imzaladıktan sonra - ki haftalık 350 bin sterlin- Mesut'un eskisi gibi oynamadığını falan düşünüyor. Sanki 200 bin ile 350 bin arasında ne fark varsa. İkisiyle de çok zebgin oluyorsun
  • ULAN MESUT ÖZİL GELİYOR ŞAKA MAKA SÜPER OLAY AKLIM ALMIYOR.

  • sinanakgl kullanıcısına yanıt
    Mesutta bedqvaya gelmedi 50 milyonda onu verildi. 7 yildir kulupte. 29 yasindayken pogbadan, salahtan daha fazla para teklif edilmis. Son 2 yil oynamamis. Arsenal buyuk zarar etmis sozlesmeden sonra.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinanakgl kullanıcısına yanıt

    İtiraz mevzusu ve kafa toplarına çıkarken falan saçma sapan el müdahaleleri yapıp boş beleş sarı kartlar yiyoruz ikisinin de çözülmesi lazım.


    Önde baskı işini bu kadro becerir fakat önde baskınında bir tekniği taktiği var bodoslama hadi basalım mı diyip çıkıyorlar ben anlamıyorum çünkü cidden önde baskı konusunda çok beceriksiziz. Kimse hangi boşluğu kapatmasını bilmiyor hele Valencia'nın ilk maçlarda bir önde baskısı vardı evlere şenlik savruk savruk sağa sola koşuyordu neyse ki şuan topladı kendini.


    Kontraya da hızlı çıkamadığımız için bu faullere maruz kalıyoruz bunun bence en büyük sebebi de en süratli oyuncumuz Valencia defansa kadar geliyor. Gelmesinin tabi ki yararı oluyor birşey diyemem ama kontra işte adı üstünde hızlı topçunla, dribbling yeteneği olan topçunla çıkacaksın ki bi anlamı olsun.


    Topun arkasına geçme taktiği de birşeyler kazandırır misal Atletico Madrid ama oyunu çok iyi oynayabilmek lazım. Topu 1. veya 2.bölgede kaptığımız için hücum pressten nasıl çıkılır açıp izlesinler biraz da feyz alsınlar. Favori rakibin olur karşında çekilirsin misal Beşiktaş maçında daha geride bir oyun oynasaydık en fazla bir iki yerdik. Adamlar 10 kişi kaldı diye iyice açıldı 4 yedik 3 attık ama napayım yenildikten sonra.


    Hala bir takım olabildiğimizi maalesef düşünmüyorum son zamanlar da iyi gidiyoruz fakat nedense içimde bir his bu gidişat bizi patlatır diyor. Özellikle Mesutla beraber artık takım olmamız gerekiyor Mesut'a geri çekil bekle diyebileceğini hiç sanmıyorum hocanın, dese bile ne kadar etkili olur muamma artık topa sahip olarak da bir şeyler yapmamız lazım.





  • sinanakgl kullanıcısına yanıt
    Fark cok fazla biri 9m biri 18m. Salah 10 kazaniyorken. Bu parayi katarlilar bile vermez. Tarihin en iyi sozlesmesini yapmis.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sonuçta top Arsenal'de bu konuda. İstemese zam yapmaz yollardı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ricky Gervais

    Hazard haberini kim attı acaba. 

    Hem adamın 6 aylık maaşını ödeyemeyiz hem de Real Madrid bırakmaz %99 yalan haberdir.

  • İyi yapmış kafalarına silah dayamadı ya.
  • Allahımmm Mesut Fenere
    ben sana geliyorummmmmmmmmmm:)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adv11 kullanıcısına yanıt

    şu rosier mi ne çok faullu giriyor bak!!! iğriti oluyorum o adama

    geçen sene de aynısını 6sarayın sol bekindeki asdqweru12347123tyı isimli adam yapıyodu.

  • Katılıyorum dediklerinin çoğuna sadece patlayacağımız kısma katılmıyorum. Mesut gelince evet Mesut'a öyle gel defansa desen de canı isterse anca gelir. Topu rakibe çok bırakmamk lazım. Ona bir hal çare bulurlar artık . İyiye gideceğiz bence.
  • Ben mesut acisindan iyi diyorum. Yoksa banane arsenalden. Safece mbappe nin aldigi maas 17.5 ken ozile 18 teklif edilmesi komedi olmus. Arsenal son 2 sezondur oynatmadigindan buyuk zararda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle transfer takibi mi olur?  


    TC-RMK uçak kodu


    https://www.flightradar24.com/KOC10/2698737e

  • sinanakgl kullanıcısına yanıt

    %35-45 arası topa sahip olma oranıyla oynarsak (rakibe göre değişebilir) bence de patlamayız ama daha altı gerçekten sıkıntı her zaman biz şanslı olmayız rakip şanslı olur karambole atar geçer. İnşallah bakalım inşallah başarı gelecek

  • Hazardin maaşını Madrid ödesin gelsin mesut hazardi eski formuna döndürür geri gönderir sene sonu Avrupa şampiyonası da var hazard içinde iyi olur

    He tabi yalan haber keşke doğru olsa

    Ama Ali koc mesela ciddi manada agnelliyi arayıp 6 aylık kiralık bir kanat alabilir juveden maasida juve öder harbiden zor değil yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz olmasak ta başka bir takıma kiralayabilirler.


    https://ibenia.es/sport/opinion/el-fenerbahce-quiere-la-cesion-de-hazard-60777/amp


    Kod

    Yığını:
    Eden Hazard'ın Real Madrid'deki performansı o kadar zayıf ki, takımdan ayrılma olasılığı hakkında söylentiler tetiklendi.
  • Yok hocam o kadar düşmez. Erzurum maçında bile ilk yarı yattık Erzurum oynadı ona rağmen top bizde daha çok kalmış. O bir daha anca derbi maçında falan olur. Kazandığımız sürece sıkıntı yok bence. Önce kazanma alışkanlığını edinmek lazım. Ortamı huzurlu yapmak lazım. Topa sahip olmak o kadar da harika bir şey değil gol şansı yaratamıyorsan. 9 kişi kalan Hatay maçını hatırla.
  •  


  • Bir zamanlar öyleydi. Yanlış anlaşılmasın lütfen.

  • Hazard yalan teklif yoklama dahil yok realden yıllık 17 milyın euro para alıyor boşuna beklenti yaptırtmayın Tottenham 45 milyonluk teklifi masada

    Mou hocam alacakmış bergwindan bıktık harbiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 29772978297929802981
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.